2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Brn de tahlil icin gitmeyi dusunuyorum bu aralar bakalim benim gittigim doktorun ultrasonu bozuktu kalp atisini bile dinletmedi

Eski günlerdeki gibi sayfanın altın da kimlerin online,toplam ziyaretçi sayısı yazıyor yeni sürümün bi sevdiğim yanı bu oldu.

2 haftalik gerilik varmis canim. Doktorum pek sorun etmedi tam sinirda dedi ama yinede detayli bakilacak yarin sabah. Esimde bende cok uzun degiliz ama icim hic rahat degil.

Kızlar ben aldığım tüm tulumları , pijama takımlarını 0-3 1-3 aldım(bir kacta 0 lar var) ve yaz sonuna kadar giyer diye düşündüm, ama yorumlara baktıgmda 3-6 ay alanlarda var yazin 3-6 aya geçiş yapar mıyız ki

Merhaba bende yaptırdım ayrıntılı utrasondan sonra göremediği için kalp doktoru 3 kere baktı her baktığından kötü oldum acaba bir şey var mı diye Allaha şükürler olsun bir şey çıkmadı. Allah yavrularımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

0-3 ler 40 ından sonra olmayabiliyormuş canım o zamanda temmuz ağustosa gelir yanii 3-6 giydirilebilir yazın

Canım o bebeğin gelişmiyle de alakalı,belki sütümüz yarayacak tombul bir bebeğimiz olacak bilemiyoruz ki...Ben o yüzden 3-6 ay aldım.Önceden aldığımız için değişim de yapamayız,küçüğe çare olmaz ama büyüğe olur..Bir de ben yiyenimden biliyorum ciddi anlamda çok hızlı büyüyorlar.Belki o aldığımız hastane setlerini bile 40’ı çıkana kadar giydiremeyeceğiz

Sıcakta bol bol giysin yapışmasın üstüne diye ben yazlıkları 3-6 aldım. Ufak alma diyenler de çok oldu açıkçası onları dinledim

Merhaba kizlar dogum cantasina bebek icin kac takim koymayi düsünüyorsunuz birde sapka eldiven zibin hepsine eklenmelimi bu konuda cok kararsizim mesela 2 ad. 10lu cikismi alinmali yoksa yada alt ust takimmi koymaliyiz ?

Brn de tahlil icin gitmeyi dusunuyorum bu aralar bakalim benim gittigim doktorun ultrasonu bozuktu kalp atisini bile dinletmedi
Vah vah inanamıyorum devletin ultrason cihazlarının bozuk veya eski olmasına bu kadar zor durumdayız demek devletçe. Bide “ ay neden özele gidiyorsun bir sürü para veriyosun hepsi para tuzağı yazık” diyenlerin ağzına çarpasım geliyor. Bugüne kadar kaç kez devlete gittiysem ya 2 saat sıra bekledim, ya sekreterle kavga ettim, ya kanım başkasının kanıyla karıştı vs. Hep başıma bişey geldi.

Burdaki hep oyleydi ya gerci devlete gidip memnun olan arkadaslarda var sanirim onlar nüfusu az olan yerler yada az bilinen yerler ben de ne zaman gitsem sadece 2sn bakıyor kagit vermiyor kalp atisi dinletmiyor birsey yok ama burdaki cihazlarda iyi degil deyip yolluyor inanamiyorum boyle olmalarına

Merhaba kizlar dogum cantasina bebek icin kac takim koymayi düsünüyorsunuz birde sapka eldiven zibin hepsine eklenmelimi bu konuda cok kararsizim mesela 2 ad. 10lu cikismi alinmali yoksa yada alt ust takimmi koymaliyiz ?
Ben lcwdan 5li takım almıştım 39 liraya yumuşacık cinsi onu koyucam ilk onu vericem giydirmeleri için. Çünkü çoğu kişi ilk verdiğiniz takımın çok kaliteli bişey olmamasını söylüyor kan veya ıslaklık olabiliyomuş kirleniyomuş yani. Daha sonra isimli hastane çıkışı yaptırıcam onu koyucam. Bide kalın kadife şapkalı eldivenli 3lü takım almıştım onu koyucam onuda hastaneden çıkarken giydirebilirim. Bide yedek olarak alt üst takım koyarım içim rahat etsin diye en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…