Kızlar ben aldığım tüm tulumları , pijama takımlarını 0-3 1-3 aldım(bir kacta 0 lar var) ve yaz sonuna kadar giyer diye düşündüm, ama yorumlara baktıgmda 3-6 ay alanlarda var yazin 3-6 aya geçiş yapar mıyız ki
Burdaki hep oyleydi ya gerci devlete gidip memnun olan arkadaslarda var sanirim onlar nüfusu az olan yerler yada az bilinen yerler ben de ne zaman gitsem sadece 2sn bakıyor kagit vermiyor kalp atisi dinletmiyor birsey yok ama burdaki cihazlarda iyi degil deyip yolluyor inanamiyorum boyle olmalarına
Durumu olmayıp gidenlere lafım yok benim evim kira olsaydı belki bende gidemicektim eşim öyle çok yüksek maaşlar almıyor çünkü ama durumun varsa gerçekten gidilmez. Yanlış anlamasın kimse benim gittiğim hastanede %30 suriyeli %50 kürt (asla küçümsemek için söylemiyorum ama çoğu türkçe bilmiyor doktor derdini anlatmak için can çekişiyor ) %20de türk var. Sırf bi tahlile 50-100 lira vermemek için gidiyorum nasılsa aynı tahlil yapılıyor diye
2 haftalik gerilik varmis canim. Doktorum pek sorun etmedi tam sinirda dedi ama yinede detayli bakilacak yarin sabah. Esimde bende cok uzun degiliz ama icim hic rahat degil.
Ben lcwdan 5li takım almıştım 39 liraya yumuşacık cinsi onu koyucam ilk onu vericem giydirmeleri için. Çünkü çoğu kişi ilk verdiğiniz takımın çok kaliteli bişey olmamasını söylüyor kan veya ıslaklık olabiliyomuş kirleniyomuş yani. Daha sonra isimli hastane çıkışı yaptırıcam onu koyucam. Bide kalın kadife şapkalı eldivenli 3lü takım almıştım onu koyucam onuda hastaneden çıkarken giydirebilirim. Bide yedek olarak alt üst takım koyarım içim rahat etsin diye en azından.
Ben bir tane 5li cikis panco onu koyayim diyorum birde isimli cekim icin olan var onda ic zibin falanda var onu koyarim bir tane daha cikis alacagim onu cikarken giydiririm de bunlarin hepsine yani tüm takimlara zibin vs eklemek gerekirmi bu alt üst takimlara da mesela ?
Durumu olmayıp gidenlere lafım yok benim evim kira olsaydı belki bende gidemicektim eşim öyle çok yüksek maaşlar almıyor çünkü ama durumun varsa gerçekten gidilmez. Yanlış anlamasın kimse benim gittiğim hastanede %30 suriyeli %50 kürt (asla küçümsemek için söylemiyorum ama çoğu türkçe bilmiyor doktor derdini anlatmak için can çekişiyor ) %20de türk var. Sırf bi tahlile 50-100 lira vermemek için gidiyorum nasılsa aynı tahlil yapılıyor diye
Bende sadece tahlil icin gidiyorum ona bile gitmek gelmiyor icimden cunku hastanede cok pis o uzerine uzandigin seyleri bile degistirmiyorlar yani esime hep dedigim birsey var iyiki devlete gitmeye mecbur degilim aslina guzel bir hastane olsa dogumu bile orda yaparim ne gerek var bisuru para vermeye ama maalesef
Ben bir tane 5li cikis panco onu koyayim diyorum birde isimli cekim icin olan var onda ic zibin falanda var onu koyarim bir tane daha cikis alacagim onu cikarken giydiririm de bunlarin hepsine yani tüm takimlara zibin vs eklemek gerekirmi bu alt üst takimlara da mesela ?
İçine giydirmek için zıbın koy bence belki hava soğuk olur mesela ben 7mayısta evlendim 2 sene önce antalyada yaşadığım halde normalde mayısta bile yanar burası ama hava inanılmaz soğuktu bide bazı hastanelerde merkezi ısıtma falan oluyo çokta sıcak olmuyo yani
Ben
Bende sadece tahlil icin gidiyorum ona bile gitmek gelmiyor icimden cunku hastanede cok pis o uzerine uzandigin seyleri bile degistirmiyorlar yani esime hep dedigim birsey var iyiki devlete gitmeye mecbur degilim aslina guzel bir hastane olsa dogumu bile orda yaparim ne gerek var bisuru para vermeye ama maalesef
dün yeni doğum yapmış bi akrabamızla görüştüm. o da südyen değil ama atletin daha iyi olduğunu söyledi. hem sırtın belin açılmıyor hem de emzirmek için açınca göbeğin görünmüyor dedi ben 1 tane aldm ama 1 tane de atlet alaym diyorm şimdi. gerçi bzmki iyice sıcak olabilir ama bilemedim