2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benimde aksine hic kücük yok hep buyuk almisim 3 6 6 9 falan kucukleri simdi bakicam 1 2takim alicam

Durumu olmayıp gidenlere lafım yok benim evim kira olsaydı belki bende gidemicektim eşim öyle çok yüksek maaşlar almıyor çünkü ama durumun varsa gerçekten gidilmez. Yanlış anlamasın kimse benim gittiğim hastanede %30 suriyeli %50 kürt (asla küçümsemek için söylemiyorum ama çoğu türkçe bilmiyor doktor derdini anlatmak için can çekişiyor ) %20de türk var. Sırf bi tahlile 50-100 lira vermemek için gidiyorum nasılsa aynı tahlil yapılıyor diye

2 haftalik gerilik varmis canim. Doktorum pek sorun etmedi tam sinirda dedi ama yinede detayli bakilacak yarin sabah. Esimde bende cok uzun degiliz ama icim hic rahat degil.
Tabi detaylı baktırın canım içinizde rahat eder.Bu fl kısalığı benim de hassas noktam bazen geri çıkıyor

Ben bir tane 5li cikis panco onu koyayim diyorum birde isimli cekim icin olan var onda ic zibin falanda var onu koyarim bir tane daha cikis alacagim onu cikarken giydiririm de bunlarin hepsine yani tüm takimlara zibin vs eklemek gerekirmi bu alt üst takimlara da mesela ?

Ben Bende sadece tahlil icin gidiyorum ona bile gitmek gelmiyor icimden cunku hastanede cok pis o uzerine uzandigin seyleri bile degistirmiyorlar yani esime hep dedigim birsey var iyiki devlete gitmeye mecbur degilim aslina guzel bir hastane olsa dogumu bile orda yaparim ne gerek var bisuru para vermeye ama maalesef

Benim dogru duzgun yok yaa daha dogrusu zaten cok az kiyafet almisim onlarda hep büyük bugün bakindim dogum cantasina ne koyarim diye oyle kaldim
Tek eksik kıyafet olsun canım cabuk tamamlanir o kısım ben kıyafet eksiğim bitti saniyordum.ama 3-6 ay takimim hic yok 3-4 tane de büyük alırım artık

İçine giydirmek için zıbın koy bence belki hava soğuk olur mesela ben 7mayısta evlendim 2 sene önce antalyada yaşadığım halde normalde mayısta bile yanar burası ama hava inanılmaz soğuktu bide bazı hastanelerde merkezi ısıtma falan oluyo çokta sıcak olmuyo yani

Evet canım bazı yerlerde gerçekten devlet özel gibi çok sakin ve temiz ama büyük bi yerde yaşıyosan eğer gidilmez gerçekten

Merhaba kizlar dogum cantasina bebek icin kac takim koymayi düsünüyorsunuz birde sapka eldiven zibin hepsine eklenmelimi bu konuda cok kararsizim mesela 2 ad. 10lu cikismi alinmali yoksa yada alt ust takimmi koymaliyiz ?
ben de daha almadım hastane çıkışı bi tane 10 lu isimli bi tane de 5li taraftar almak istiyor eşim. ama hangisi ne zaman giydirilecek fikrim yok

Kızlar idrar tahlilim çıkmış epitel ve yassı epitel baya yüksek çıkmış anladığım kadarıyla anlayam varmı acaba içinizde?

Eklentiler

• 6704B810-18C3-445F-8926-D0B3DFD13914.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 93
Kızlar idrar tahlilim çıkmış epitel ve yassı epitel baya yüksek çıkmış anladığım kadarıyla anlayam varmı acaba içinizde?
Benim de yassı epitelim yüksekti. Ama doktorum sorun olarak görmedi. İdrar yolu enfeksiyonuyla alakalı diye hatırlıyorum ama yanlış olmasın.

Emzirme sütyeni aldınız mı kaç tane aldınız kullanışlı mı olmak zorunda mı acaba ben bi tane aldım daha alsam mı normal sütyen olmuyor mu merak ettim

Emzirme sütyeni aldınız mı kaç tane aldınız kullanışlı mı olmak zorunda mı acaba ben bi tane aldım daha alsam mı normal sütyen olmuyor mu merak ettim
dün yeni doğum yapmış bi akrabamızla görüştüm. o da südyen değil ama atletin daha iyi olduğunu söyledi. hem sırtın belin açılmıyor hem de emzirmek için açınca göbeğin görünmüyor dedi ben 1 tane aldm ama 1 tane de atlet alaym diyorm şimdi. gerçi bzmki iyice sıcak olabilir ama bilemedim

Kızlarrr bebek arabası ne marka düşünüyosunuz? daha önce kullanıp şu iyiydi diyebileceğiniz marka var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…