2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben bi tane atlet aldım hastaneye koymak için kirlenir 2 tane olsa iyi olur ama gerekli mi bilemedim

Merhaba kizlar dogum cantasina bebek icin kac takim koymayi düsünüyorsunuz birde sapka eldiven zibin hepsine eklenmelimi bu konuda cok kararsizim mesela 2 ad. 10lu cikismi alinmali yoksa yada alt ust takimmi koymaliyiz ?
Canım bence bi tane 10 çıkış yeter battaniye ihtiyacın yoksa battaniyeleri fiyatları şişiriyor.onun yerine 5li 3lü takımlardan hastane için 2 tane ondan koyarsan yeter bence ben böyle yapacağım.
5li mi 3lü mü dersen eldiven falan takım takıntım yok diyorsan 3lü takım alabilirsin :))

Strongmom_ cok cok sevindim canim temiz cikmasina sende artik rahatlikla baslarsin alışverişine insallah

Çok sağol canım Rabbim hep böyle güzel haberler almayı nasip etsin İnşâAllah Kafaya takıyordum hep alışverişi bile düşünemedim hiç bundan sonra başlarız nasipse
Bizimkinde kalbindeki parlaklık devam ediyor ama dr tek başına bu parlaklık için bi problem oluşturur diyemeyiz dedi. İnşâAllah bi problem çıkmaz bundan sonra sağlıkla kucağımıza alırız hepimiz

Çok teşekkür ederim canım İnşâAllah

Kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bende iyi olmaya çalışıyorum , çarşamba fetal eko çekildi ve kalbinde bir rahatsızlık gözüktü . Fallot tetrolojisi teşhisi konuldu. Doğumdan sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş ,gerek görülürse eğer bir dizi ameliyat daha olacağını söyledi doktor. Artık Allah'a emanetiz. Çok ağladım yiprandim ama olacağın önüne geçilmiyor.

Canım benim üzülme lütfen olurmu,sen üzülme bebişi de üzme herşey çok güzel olacak dualarım sizinle

Canım ne olur kendini üzmemeye çalış,çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum.keşke hepimiz sorunsuz bir gebelik geçirsek olmuyor işte.Hiçbir bilgim yok bu konuda.inşallah tek ameliyat şifa olur kuzuma sağlıkla yaşamına devam eder

Benim de yassı epitelim yüksekti. Ama doktorum sorun olarak görmedi. İdrar yolu enfeksiyonuyla alakalı diye hatırlıyorum ama yanlış olmasın.
Benim lökosit yüksekti o düşmüş bu seferde epitel yükselmiş bide ben çok fena gribim onunla alakası varmıdır acaba bu epitelin

Canım çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama inan bebeklerin kalp ameliyatı büyüklere nazaran çok daha rahat geçiyor hemencik iyileşiveriyolar. Allahın izniyle hemen iyileşirde sağlığına kavuşur sakın üzülme minik kuşta üzülür yoksa annesi

Emzirme sütyeni aldınız mı kaç tane aldınız kullanışlı mı olmak zorunda mı acaba ben bi tane aldım daha alsam mı normal sütyen olmuyor mu merak ettim
Aayyy şu hamileliğin en sevdiğim yanı emzirme südyeni diyebilirim. Büyüyünce göğüslerim dagiden 2 tane aldım bi de penyeler aşırı rahatlar. Normalde de büyük olan göğüslerim yıllardır o toparlayıcıların tellerin içinde nneler çekmiş meğer aşırı rahat çok mutluyum

geçmiş olsun :/ rahatsızlığı duymamıştım daha önce, allah şifa versin.

Çok geçmiş olsun. Inşallah Rabbim her şeyi yoluna koyar da hiç bir müdahaleye gerek kalmadan yavrucak sağlıcakla doğar.

Birsey olmaz Allahin izniyle hepimiz her zaman temiz haberler alalım insallah

Iyiyiz cok sükür bugün onun icin ne almisim onlari döktüm baktim eksik ne var ne alayim diye gercekten cocuk kiyafet konusu kafami cok karistiriyor

☺ çok haklısın canım herşeyi almak istiyorum bende ama arkadaşlarimla konuşuyorum 40 ı çıktıktan sonra o kadar hızlı büyüyor ki aldığım çoğu giydiremedim etiketli duruyor diyen çok oldu..

İnş ameliyatınız her şeyiniz çok kolay olur bitr bak yaptırdığın testte de kendini yıprattın ama temiz çıktı halloldu inş buda öyle olacak

Gebelikte ilacın C kategorisi nedir arkadaşlar öyle bi ilaç kullanan var mı?
Mide spazmım için bi ilaç bu ne yapsam bilemedim. Kategorisi de C miş

Gebelikte ilacın C kategorisi nedir arkadaşlar öyle bi ilaç kullanan var mı?
Mide spazmım için bi ilaç bu ne yapsam bilemedim. Kategorisi de C miş
Hiç bilmiyorumda mide spazmı mı geçiriyosun? Hayatımda 2 kez geçirdim ama ben böyle bi acı görmedim hiç resmen allaha yalvardım yardım et diye çok fena bişey senin nasıl geçiyo canım benim kaburga kemiklerimi kırıyolarmış gibi aynı :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…