Kızlar nasılsınız? Umarım herkes iyidir.
Bende iyi olmaya çalışıyorum , çarşamba fetal eko çekildi ve kalbinde bir rahatsızlık gözüktü . Fallot tetrolojisi teşhisi konuldu. Doğumdan sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş ,gerek görülürse eğer bir dizi ameliyat daha olacağını söyledi doktor. Artık Allah'a emanetiz. Çok ağladım yiprandim ama olacağın önüne geçilmiyor.
Canım çok üzüldüm ama yanılma payı olamaz mı ? Diğer bir dizi ameliyat için gerek görülürse demiş gerek kalmaz belkı iyi düşünelim dua edelim. Doktorlar her zaman en kötüsüne kadar söyler ki olasi ters bir durum da ileride onlara dava açma hakkına dahi sahipmisiz çünkü..
kendini fazla yıpratma tabi ki çok zor bu duydukların ama gerçekten bebeklerimiz stresimizi hissediyorlar.
Hiç bilmiyorumda mide spazmı mı geçiriyosun? Hayatımda 2 kez geçirdim ama ben böyle bi acı görmedim hiç resmen allaha yalvardım yardım et diye çok fena bişey senin nasıl geçiyo canım benim kaburga kemiklerimi kırıyolarmış gibi aynı :/
Ben alışkınım normalde yıllardır çekiyorum ama öğlende gaz yapacağını bile bile yediğim şey şuan beni mahvediyo yanma sıkışma hepsi var. Meteospasmyl diye bi ilaç var o iyi geliyo normalde ama kategorisi c diyo ne yapsam bilemedim
Ben alışkınım normalde yıllardır çekiyorum ama öğlende gaz yapacağını bile bile yediğim şey şuan beni mahvediyo yanma sıkışma hepsi var. Meteospasmyl diye bi ilaç var o iyi geliyo normalde ama kategorisi c diyo ne yapsam bilemedim
Bence doktoruna danış. Benimki mide spazmı değilmi acaba anlamadım ki 5 dk sürüyor normalde ama önce midem patlıcak gibi ağrıyor en son sırt kaburga kemiklerime vuruyor nefes alamıyorum resmen acile zor yetiştim ama acile gidene kadar geçiyor :/
Bende iyi olmaya çalışıyorum , çarşamba fetal eko çekildi ve kalbinde bir rahatsızlık gözüktü . Fallot tetrolojisi teşhisi konuldu. Doğumdan sonra hemen ameliyat olması gerekiyormuş ,gerek görülürse eğer bir dizi ameliyat daha olacağını söyledi doktor. Artık Allah'a emanetiz. Çok ağladım yiprandim ama olacağın önüne geçilmiyor.
Rabbim büyük Allah yardımcınız olsun canım bol bol dua et belki de hiç bir sorun olmayacak kendini uzme olacağın önüne geçilmez Allaha emanet kuzularimiz
Merhaba kızlar
Ben bebeğimi cok aşagida hissediyorum. Bugun fazlasiyla rahatsiz oldum hatta. 25. haftadayim. 1 ay onceki kontrolde de doktorum bebegin asagida oldugunu zamanla yukari cikacagini soylemisti. Galiba daha cikmadi.
Gorenlerde gobegin cok aşagida deyip duruyor. Sinir olmaya basladim.
Var mı benim gibi olan merak ettim.
Canım çok geçmiş olsun . Benim ikiz yeğenlerim var birisinin anne karnında kalbinin sol tarafı gelişmediği tespit edilmişti hipoplastik sol kalp sendromu benim hatırladığım fallot buna göre daha az riskli bir durum gönlünü ferah tut . Biz de çok zor zamanlardan geçtik 5.5 yaşında şuan 4 açık kalp ameliyatı oldu yeğenim . Ama bıcır bıcır çok şükür ablaları 2.5 yaşındaydı ikizler doğduğunda şimdi hepsi kocaman kız oldular 3 kız kardeş . Moral en iyi ilaç emin ol annesi sen iyi olacaksın o da iyi olacak
dün yeni doğum yapmış bi akrabamızla görüştüm. o da südyen değil ama atletin daha iyi olduğunu söyledi. hem sırtın belin açılmıyor hem de emzirmek için açınca göbeğin görünmüyor dedi ben 1 tane aldm ama 1 tane de atlet alaym diyorm şimdi. gerçi bzmki iyice sıcak olabilir ama bilemedim
Canım o sıcaklarda atleti çekilebileceğini sanmıyorum ben ilkini Nisa’nda doğurdum emzirme atletiyle duramamıştım lıhusayken sürekli nedensiz terliyor insan otururken bile terliyordum ki ağustos sıcağında bile terlemem normalde südyen daha kullanışlı
Merhaba kızlar
Ben bebeğimi cok aşagida hissediyorum. Bugun fazlasiyla rahatsiz oldum hatta. 25. haftadayim. 1 ay onceki kontrolde de doktorum bebegin asagida oldugunu zamanla yukari cikacagini soylemisti. Galiba daha cikmadi.
Gorenlerde gobegin cok aşagida deyip duruyor. Sinir olmaya basladim.
Var mı benim gibi olan merak ettim.
Bende senin gibiyim canım hiç takma aşağıda taşıyorum bebeğimi daha önceki hamileliklerimde de öyleydi vücut yapısıyla alakalı olabilir.kimisi midesin de taşır,herkesin farklı .insanlar yorum yapmaya bayılır :))
Canim yanlis bilgilendirmeyimde gebelikte sadece a grubu ilaclar icilebiliyor. Kronik hastaligim var ilac kullaniyorum a grubu oldugu icin gebelikte devam ediyorum. Icme bence. Mideni rahatlicak biseyler ic. Maden suyu gibi..
Jazzquell
canim cok gecmis olsun daha yeni gördüm kusura bakma Rabbim büyüktür insallah sapasaglam olur bebisin rahatsızlığı bilmiyorum insallah hemen toparlanacak birseydir canim