Canım o sıcaklarda atleti çekilebileceğini sanmıyorum ben ilkini Nisa’nda doğurdum emzirme atletiyle duramamıştım lıhusayken sürekli nedensiz terliyor insan otururken bile terliyordum ki ağustos sıcağında bile terlemem normalde südyen daha kullanışlı
☺ çok haklısın canım herşeyi almak istiyorum bende ama arkadaşlarimla konuşuyorum 40 ı çıktıktan sonra o kadar hızlı büyüyor ki aldığım çoğu giydiremedim etiketli duruyor diyen çok oldu..
Ben bugün baktim 0 3 ay hic bisry yok 2 cikis disinda bikactane takim aldim bugün birde indirimden emzirme yastigi aldim aradan cikmis oldu bu arada bu bebek yeleginden ince 1 tane alsam yetermi ki ?
Canım bence bi tane 10 çıkış yeter battaniye ihtiyacın yoksa battaniyeleri fiyatları şişiriyor.onun yerine 5li 3lü takımlardan hastane için 2 tane ondan koyarsan yeter bence ben böyle yapacağım.
5li mi 3lü mü dersen eldiven falan takım takıntım yok diyorsan 3lü takım alabilirsin :))
1 tane 10lu 1 tane 5li 1 tane 3lü takim var suan bir beşli daha alicam indirim kovaliyorum eldiven takintim yok 10lunun icindeki eldivenleri kullanirim diyordum 2 takim beyaz eldiven var yetmezmi sence ?
24. Haftanin sonuna kadar gidilebiliyor diye biliyorum emin olmamakla beraber ama gitme imkanin varsa ihmal etme lütfen bu cok onemli bir konu cünkü cinsiyeti hala solemedilermi baya da ilerde haftan ?
Canim gule güle kullanin bende tiny love istiyorum kismetse buna bakmistim biraz tuzluydu diye hatirliyorum ama emin degilim yoksa bunu almayi dusunmustum
Merhaba kızlar
Ben bebeğimi cok aşagida hissediyorum. Bugun fazlasiyla rahatsiz oldum hatta. 25. haftadayim. 1 ay onceki kontrolde de doktorum bebegin asagida oldugunu zamanla yukari cikacagini soylemisti. Galiba daha cikmadi.
Gorenlerde gobegin cok aşagida deyip duruyor. Sinir olmaya basladim.
Var mı benim gibi olan merak ettim.
Benim detaylida bebisin dogum pozisyonunda oldugunu asagida oldugunu soyledi ama daha cok kucuk doner o dedi donmezse de problem değil rahim agzin falan cok iyi dedi yani sıkıntı etme bence baska bir problem yoksa ?
Canim gule güle kullanin bende tiny love istiyorum kismetse buna bakmistim biraz tuzluydu diye hatirliyorum ama emin degilim yoksa bunu almayi dusunmustum
Canım evet bu pahalı biraz 1000 lira ama bize güzel denk geldi Yen'i alınmış hiç kullanılmamış kutusu faturası ve garantisiyle ikinci el aldık 450 liraya .biraz şans oldu
Evet dogru da insan herseyi tastamam olsun istiyor iste ilk bebek olunca birde fazlasi olsun eksigi olmasin diye insan aldikca aliyorda ben baya dizginlemisim kendimi nerdeyse bebek ciplak dolasacak kiyafeti cok az almisim
Canım evet bu pahalı biraz 1000 lira ama bize güzel denk geldi Yen'i alınmış hiç kullanılmamış kutusu faturası ve garantisiyle ikinci el aldık 450 liraya .biraz şans oldu
Merhaba kizlar, daha once bahsetmistim 20. Haftada ayrintili ultrasound’ta bebegimin bir bobreginde 7.8mm buyume cikmisti. Gecen Carsamba tekrar ultrason vardi, ayni cikti bobrek 8mm Doktor down sendromu taramasi yapip yapmadigimi sordu, biz 11. haftada Harmony test yapmistik. Sonuclar iyi cikmisti. O zaman hala dusuk risk dedi ama cok kotu oldum. Doktor cikisi saatlerce agladim Kontroller devam edecek, 20 Mart’ta tekrar ultrasound var. Insallah bir mucize olur ve oglumun bobregi duzelir...
Kızlar çatlak önleyici kremim bitmek üzere ve bu aralar göbek bölgem inanılmaz kaşınıyor önerisi olan var mı ve nereden alabilirim hafta sonu bulamadım kullananlar hangi marka kullanıyorsunuz ve nereden aldınız
Ben bugün baktim 0 3 ay hic bisry yok 2 cikis disinda bikactane takim aldim bugün birde indirimden emzirme yastigi aldim aradan cikmis oldu bu arada bu bebek yeleginden ince 1 tane alsam yetermi ki ?
istersen 2 tane al canım biri kirli falan olursa diğerini giydirirsin. Yedekli olmakta fayda var benimde aynı 3-6 genelde yazlık kısa kollular, uzun kollular 6-9 , kışlık pek bişey almam mont falan gelişimine göre onlar.. Allah kısmet ederse son baharda oğlumla giderim kışlık alış verişe..
Bende senin gibiyim canım hiç takma aşağıda taşıyorum bebeğimi daha önceki hamileliklerimde de öyleydi vücut yapısıyla alakalı olabilir.kimisi midesin de taşır,herkesin farklı .insanlar yorum yapmaya bayılır :))