2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Hamile kaldığım günden beri Lierac kullandım ,ve şu ana kadar hiçbir şekilde çatlak olmadı,inşallah bundan sonra da olmaz.Ben trendyoldan 90 liraya almıştım şu anda 3.kutumdayım

Benim detaylida bebisin dogum pozisyonunda oldugunu asagida oldugunu soyledi ama daha cok kucuk doner o dedi donmezse de problem değil rahim agzin falan cok iyi dedi yani sıkıntı etme bence baska bir problem yoksa ?
Baska bir problem yok cok sukur canim. Iyice asagida hissettim bugun tedirgin oldum.Carsamba kontrolum var soracagim bakalim cikmis mi biraz yukari. Doktor iliskiyi bile yasakladi bize ki zaten yapmiyorduk. Insallah sorun yoktur.

Emzirmeden çatlak oluşmaz ki doktor mu söyledi kullanmanı
Hayır doktor söylemedi ama kg aldığımız için çatlak oluşumunu önlemek için kullanıyorum.Çoğu bayanın karnında ya da bacaklarında çatlaklar oluşuyor.Siz ürün kullanmıyormusunuz ?

Hayır doktor söylemedi ama kg aldığımız için çatlak oluşumunu önlemek için kullanıyorum.Çoğu bayanın karnında ya da bacaklarında çatlaklar oluşuyor.Siz ürün kullanmıyormusunuz ?
Hindistan cevizi yağı kullanıyorum fakat ben durumu göğüs ucu çatlağı olarak algıladım az evvel süt sağma makinalarına bakıyordumda aklım orda kaldı galiba

1 tane 10lu 1 tane 5li 1 tane 3lü takim var suan bir beşli daha alicam indirim kovaliyorum eldiven takintim yok 10lunun icindeki eldivenleri kullanirim diyordum 2 takim beyaz eldiven var yetmezmi sence ?
Bi iki takım daha alabilirsin, çok güzel tulumlar da oluyor tulum da alabilirsin istersen.sen genelde büyük grup almışsın canım :)) denk gelirse bakarsın. heryer avm magazalar outletler dolu eksik kalan yerlerde de çıkar alırız :)

Hindistan cevizi yağı kullanıyorum fakat ben durumu göğüs ucu çatlağı olarak algıladım az evvel süt sağma makinalarına bakıyordumda aklım orda kaldı galiba
Anladım zaten göğüs ucu için henüz bişey kullanmaya başlamadım.Onun için 1 ay öncesinden başlamayı düşünüyorum,Lansinosh krem kullanacağım

Anladım zaten göğüs ucu için henüz bişey kullanmaya başlamadım.Onun için 1 ay öncesinden başlamayı düşünüyorum,Lansinosh krem kullanacağım
Doğru emzirme pozisyonunu bulamadığımızdan çatlıyormuş inşallah faydası olur önce başlamanızın .Makina alacakmısınız ? Her marka için iyi olduğu kadar kötü yorumda yapılmış

Bu testlerin yanılma payı çok çok küçük bir oran.illa down sendromu ile bağlantılı olcak bi diye durumda yok drlar illa bişeye bağlamayı çok seviyorlar ( oğluşun büyüdükçe insallah genişlemede kaybolur canım içini ferah tut.

Doğru emzirme pozisyonunu bulamadığımızdan çatlıyormuş inşallah faydası olur önce başlamanızın .Makina alacakmısınız ? Her marka için iyi olduğu kadar kötü yorumda yapılmış
Aslında süt sağma makineleri çok gerekli ama ben evde olduğum için almıycam .Arkadaşım çalıştığı için aldı ,medikal bir firmadan aldı .Medikal ürünlere de bir bak istersen ,hem bazen fiyat olarak da çok uygun olabiliyor

Daha almayayim diyordum olmazsa gelenler soruyorya onlara solerim napim bitmiyorr

Baska bir problem yok cok sukur canim. Iyice asagida hissettim bugun tedirgin oldum.Carsamba kontrolum var soracagim bakalim cikmis mi biraz yukari. Doktor iliskiyi bile yasakladi bize ki zaten yapmiyorduk. Insallah sorun yoktur.
Allagin izniyle birsey olmaz sen yine de dikkat et ama canim

Merhaba merak etmeyin erkek bebeklerde böbrek büyümesi çok görülüyomuş arkadaşımda da çıktı ve onlar test yaptırdı gayet sağlıklıymış. Kuzenimin oğlundada çok fazla vardı büyüme kesin down sendromlu dediler sağ sağlim doğdu yani sakın üzülme allahın izniyle sağlıklıdır oğluşun

Kaçtı canım normalde 4 olabilirmiş en fazla benim 8di bi ara doktor normal dedi ama 12ye çıkmıştı en son o zaman antibiyotik verdi
9du galiba vermedi ilac bana duser o dedi gercekten de düstü canim diger epitel zimbirtisida 2 deger falan yüksekti o da kendiliğinden gitti tahlile akintin karismistir ondan da olabilir dedi

2 yelekte 0 3 aymi olsun peki sence ?

Ben zeytinyağ, kantaron yağı, kakao yağını karıştırıp bi sprey şişesine koydum akşamları yağlıyorum bence en doğalı bunlar genede sen bilirsin canım

Boyle olan bebekler genelde saglikli doguyormus canim oyle okumustum burda erkek bebekler de olabiliyormus o durum insallah ayin yirmisinde cok temiz haberler alirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…