2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Boyle olan bebekler genelde saglikli doguyormus canim oyle okumustum burda erkek bebekler de olabiliyormus o durum insallah ayin yirmisinde cok temiz haberler alirsin
Saol canim insallah. Insan uzuluyor elinde olmadan. Dua edip bekliyorum

Saol canim. Bende Harmony teste guveniyorum ama doktor oyle konusunca bir kuruntu oldu. Bir sonraki kontrolde insallah iyilesme olur.

Cok saol canim. Boyle olumlu seyler duymak insani mutlu ediyor. Insallah amin

Hayırlı geceler

Strongmom_ çok sevindim cnm adına gözün aydın. Rabbim bir daha böyle durumlar yaşatmasın bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin

Bu yeni formata alışamadım kızlar okurken midem bulanıyor hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum şunu da duzeltirler umarım.

Benimde.hep asagida hatta yuzunu nerdeyse hic goremiyoruz dr hic bisey dmedi rahim agzi galiba onemli olan

Jazzquell Allah sifa versin canim insAllah sorunsuz sag salim atlatirsiniz bu sureci

Canım şimdiden çok geçmiş olsun sen sakın canını sıkma bebişinide üzme, bu testlerin hepsini bebeklerimizde bi sorun avrsa önceden teşhis etmek ve doğar doğmaz müdahale edilebilsin diye yapıyoruz sonuçta ne kdr erken öğrenirsek bazı şeyleri okdr iyi..
Bebekler okdr hızlı iyileşiyor ki benim kuzenim var down sendromlu o bir çok ameliyat oldu kalbinden kulagından vs ve iyileşme süreleri çok kısaydı şuan 3/4 yaşlarında maşallahı var inş. ilk ameliyatla herşey yoluna girer doktorlar en kötüye şartlanmamızı istiyor her seferinde diğer cümlelere takılma bence..

Canım ben Bio Oil kullanıyorum kokusu da çok güzel, memnuniyet için bişey söylemek çok erken ama kullananların yorumları çok iyiydi :)
Hepsiburada indiriminden almıştım ama Kadınlar Günü diye gratis watsonsda bu ara indirimli bir sürü ürün var belki bu yağ da indirime girmiştir bakabilirsin.

Ayy şu milletin yorumları benide deli ediyor bana da bi tanıdığım aa göbegin küçüldü mü senin diyor bi hamileye söylenirmi, diyorum kıyafettendir veya yemek yiyince daha geriliyor onu hatrlıyosundur :)

Şuan 24+4 deyim bi iki hafta öncesine kadar bende aşağıda hissediyordum hatta bi dr. aşağıda diyip kafasını görmek için baya kasıklarımdan bakmıştı ultrasonla ve demişti ki burdan bakmamalıyım ayakta çok durma uzan vs diyerek baya korkutmuştu beni. sonra başka bi dr.a gittiğimde rahim uzunluguna baktı ve herşeyin normal olduğunu söyledi önemli olan oymuş ve o ara bebegin muhtemelen başaşağı durmuştur yeri flnda düzgün demişti. aslında bazı doktorlar gerçekten bu mesleği yapmamalılar :)

Şuan da da bazen göbek deliği civarında hissediyorum hemen peşine kasıklara yakın yerdede hissediyorum bebişlerimiz artık büyüdü tekmeleri kuvvetlidir belki seninkininde oyuzden hep aşağıda hissediyosundur azcık da yumruk atsa sıkıntı kalmaz belki :)

İnşallah düzelecektir canım canını sıkıp bebişi de üzme bu bekleme sürecinde...

Ben lierac kullanıyorum arada da Bepanthol losyon sürüyorum

Önce isimli takımı verdek kirlenir mi
ben baska takım verecegım kendım odaya gırıp uyusuklugum acılınca hemsıreleer rıca edecegım ısımlı takımı gıydırsınler.ama sen ıstersen ısımlı takımın alt ust parcalasını verıp daha sonrada tulum olanı gıydırebılırsın

Totolarini yerim o adaslarin ben napiyorsunuz ozan nasil sen nasilsin ?ipek nasil ?
ozan ı cuma gunu gorecegım bakalım sımdılık zıpır zıpır.ben bu ara sureklı yorgun hala tam gecmeyen grıpleyım.ıpek hep heyecanlı gun sayıyor
cok yoruldugumu gordu kuzum dıyor kı anne 3 ay kaldı ıstersen tasıyıcı anneye verelım bırazda o tasısınnerden duyduysa o terımı

Jazzquell canım şimdi okudum Allah şifa versin inşallah .. hiç duymadığmz bişey ama sen canını sıkma belki zamanla daha iyi şeyler duyarsın ameliyata gerek kalmaz. olsa da hemen toparlar bebeğin inşallah kendisini

Ya yerimm ben o tatlı ablayııı

Çatlaklar için hindistan cevizi yağı, kakao yağı vb en iyisi... O kimyasal kremleri kullanmayın kan dolaşımıyla bebeğe taşınıyor kimyasallar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…