2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

doğru diyosun canım sıcak olabilir diye düşünüyorum ben de ..

Kızlar reflü yatağı gerekli mi
bana kullanan bi arkadaşım aşırı önerdi hiç aklımzda yoktu ama aklımıza soktu şimdi
ben lierac ve mustela kullanıyorumm int den alıyorum genelde daha uygun oluyor.
yaa çok şeker bi abla

Emzirme sütyeni aldınız mı kaç tane aldınız kullanışlı mı olmak zorunda mı acaba ben bi tane aldım daha alsam mı normal sütyen olmuyor mu merak ettim
ben 2 tane aldım sımdı takıyorum.hastanede ve dogumdan sonra ıcın emzırme atletı alacagım daha rahat oluyor.bırde su basıt penye yarım atlet sutyen karısımı seyler var ya onlarda cok rahat oluyor teferuatsız en azından

kızlar bende 2 gundur acayıp bır kasıntı var sırkelı su ıle yıkayıp durdum cuma kontrolum var dıye gıtmedımde doktora nıye olur kı bu.grıpten dolayı antıbıyotık kullandım o yapmıs olabılır mı

Keske babalara verilse de bir sure de onlar tasisa cocuklar bizden daha dikkatli bir duyduklarini birdaha unutmuyorlar ne bicim.bir gripmis yapisti yakana birakmadi cuma gunüde temiz güzel haberlerle gel insallah canim

Hamilelikte oyle bir rahatsızlık var diye biliyorum bizim bir tanidiga olmustu umarim o degildir diyeyim zarari yok ama durmadan kasiniyorsun yada alerji yapacak gıdalardan yedinmi bu aralar domates cilek fazlaca yumurta gibi Canim antibiyotik alerjisinde siser heryerin buyuk reaksiyon verir vücudun canim kendimden biliyorum o oldugunu sanmiyorum

Kıyamam ben de 5 li çıkışı veririm sonra giydirirm isimliyi

merhaba, benim bebeğimde de kalbinde parlaklık çıktı 2 ayrı doktora sordum. Tek başına hiç bir şey ifade etmez zamanla geçeceğini umuyoruz dedi. Ama insanın kafasını kurcalıyor. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.

24. Haftanin sonuna kadar gidilebiliyor diye biliyorum emin olmamakla beraber ama gitme imkanin varsa ihmal etme lütfen bu cok onemli bir konu cünkü cinsiyeti hala solemedilermi baya da ilerde haftan ?
Bugün söyleyecek doktorum geçen ay göstermemişti.Eğer hala olacaksa gidecem inşallah.

Kızlar reflü yatağı gerekli mi
Bence bu tür şeyleri ihtiyaç hasıl olmadan almayın. Sonuçta internetten sipariş verseniz 2-3 günde elinizde olur, çok da bir kayıp değil yani. Bizler reflü yatağıyla büyümedik sonuçta, bir yerimiz eksilmedi, paranıza yazık olmaması için bu reflü yatağı, babynest, vb vb son yıllarda çıkmış bebek ürünlerini ihtiyacınız halinde almanızı tavsiye ederim.

Hayırlı geceler

Strongmom_ çok sevindim cnm adına gözün aydın. Rabbim bir daha böyle durumlar yaşatmasın bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin
Amin canım İnşâAllah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız
Evet canım ya diğer bulgular normalse önemli değil dedi doktor. Amin sağ Salim sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip etsin İnşâAllah yüce mevlam

Tecrübeli annelerden tırnak makası markası ve yorumu rica etsem Çok tedirgin olduğum bir konu maalesef

Tecrübeli annelerden tırnak makası markası ve yorumu rica etsem Çok tedirgin olduğum bir konu maalesef
Çıt çıt tırnak makası alabilirsin,ben annemle birlikte aldım,şöyle birşeydi bizimki ,ben kesemeyeceğim için annemin hangisi kolayına geliyorsa onu aldım

Eklentiler

• E9F549C6-8C53-4C71-AAE3-125239820994.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 33
2 yelekte 0 3 aymi olsun peki sence ?
bence biri 0-3 digeri 3-6 daha iyi canım. Yani bebegin gelisimiyle ilgili olarak fazla 0-3 almadim. Doktorumuz birazcık iri bebek olacak dedi azcık önden gidiyor teyzesi sende ona göre ayarlama yapabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…