- 6 Kasım 2016
- 4.339
- 6.131
- 158
Yarin kontrolum var cok merak ediyorum. Her sey yolundadir umarim.Benimde.hep asagida hatta yuzunu nerdeyse hic goremiyoruz dr hic bisey dmedi rahim agzi galiba onemli olan
Valla agizlarina vurasim geliyor bazilarinin.Ayy şu milletin yorumları benide deli ediyor bana da bi tanıdığım aa göbegin küçüldü mü senin diyor bi hamileye söylenirmi, diyorum kıyafettendir veya yemek yiyince daha geriliyor onu hatrlıyosundur :)
Şuan 24+4 deyim bi iki hafta öncesine kadar bende aşağıda hissediyordum hatta bi dr. aşağıda diyip kafasını görmek için baya kasıklarımdan bakmıştı ultrasonla ve demişti ki burdan bakmamalıyım ayakta çok durma uzan vs diyerek baya korkutmuştu beni. sonra başka bi dr.a gittiğimde rahim uzunluguna baktı ve herşeyin normal olduğunu söyledi önemli olan oymuş ve o ara bebegin muhtemelen başaşağı durmuştur yeri flnda düzgün demişti. aslında bazı doktorlar gerçekten bu mesleği yapmamalılar :)
Şuan da da bazen göbek deliği civarında hissediyorum hemen peşine kasıklara yakın yerdede hissediyorum bebişlerimiz artık büyüdü tekmeleri kuvvetlidir belki seninkininde oyuzden hep aşağıda hissediyosundur azcık da yumruk atsa sıkıntı kalmaz belki :)
Telaş etme canim onlar içeride özgür şuan istedikleri pozisyonda duruyorlar iste:))Yarin kontrolum var cok merak ediyorum. Her sey yolundadir umarim.
Çıt çıt tırnak makası alabilirsin,ben annemle birlikte aldım,şöyle birşeydi bizimki ,ben kesemeyeceğim için annemin hangisi kolayına geliyorsa onu aldım
Valla agizlarina vurasim geliyor bazilarinin.
2 hafta once ayy hic gobegin cikmamis senin diyen oldu. Sanki hamile degilim de yalan soyluyorum. Dünya gibi olmak lazim galiba.
Dun nasil asagiya vuruyordu anlatamam. Bugun daha uslu kızım :)
1 ay onceki kontrolde doktorum asagida ama zamanla yukari cikar endiselenmeye gerek yok demisti. Yarin kontrolum var bakalim bizim kiz nerdeymis
Kızlar bizde bugün doktora gittik teyzeleri25 haftalığız tam,33 cm boy 850 gram olmuşuz. Doktor herşey yolunda dedi çok şükür .
Ben doğudayım şuan doğumumu ankarada düşünüyoruz uçakla seyahat kaçıncı haftaya kadar yapabilirim diye sordum “34.haftadan sonrasına kalma”dedi “kitaplarda internette 35/36 yazar ama ben tehlikeye atman taraftarı değilim dedi bakalım nasıl olacak. Kan/idrar verdik kanda çok şükür sıkıntı yok ama idrarda eritrosit 23 çıkmış o biraz korkuttu bizi birde idrarda kan görülmüş pozitif yazıyor. Bunun içinde ürolojiye gönderdi. Varmı aranızda bu sorunu yaşayan . Bu arada bizimkinin kafası hala yukarda ayakları aşağıdaymış
Ben de seyahat edicem fıstık kısmetse. THY benim 35. Haftanın sonuna kadar uçuşa doktor raporu ile katılabilirsiniz ,yazıyor THY sitesinde. Bazen firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Ben de 33+5'te uçucam kısmetse. En fazla 7 gün önce kağıdını alman gerekiyor. Bebişin de çok iyi maşallah.Kızlar bizde bugün doktora gittik teyzeleri25 haftalığız tam,33 cm boy 850 gram olmuşuz. Doktor herşey yolunda dedi çok şükür .
Ben doğudayım şuan doğumumu ankarada düşünüyoruz uçakla seyahat kaçıncı haftaya kadar yapabilirim diye sordum “34.haftadan sonrasına kalma”dedi “kitaplarda internette 35/36 yazar ama ben tehlikeye atman taraftarı değilim dedi bakalım nasıl olacak. Kan/idrar verdik kanda çok şükür sıkıntı yok ama idrarda eritrosit 23 çıkmış o biraz korkuttu bizi birde idrarda kan görülmüş pozitif yazıyor. Bunun içinde ürolojiye gönderdi. Varmı aranızda bu sorunu yaşayan . Bu arada bizimkinin kafası hala yukarda ayakları aşağıdaymış
Benim zaten sezeryan olacağı için terste dursa sıkıntı yok keyfine baksın paşamMaşallah canım benimde düz duruyordu geçen hafta detaylıdayken şuan da da öyle gbi geliyor çünkü aşağılara arada bi güçlü tekmeler geliyor göbek deliği civarına daha hafif dokunmalar :):)
geçmiş olsun diger sorun içinde önemli bişey deildir diye düşünüyorum..
Benim zaten sezeryan olacağı için terste dursa sıkıntı yok keyfine baksın paşam
Seninde döner inşallah canım daha erken zaten 32.haftaya kadar dönebiliyorlarmış hatta dahada ileri haftalarda dönen bile varmış. Evet ya bende aşağıda hissediyorum o güçlü tekmeleri. İnşallah önemli değildir canım dediğin gibi, doktorum ürolojiye gönderdi yarın gideceğim bakalım
Hadi ya ben kocamın yanında en azından 36.haftayı tamamlarım diyodumBen de seyahat edicem fıstık kısmetse. THY benim 35. Haftanın sonuna kadar uçuşa doktor raporu ile katılabilirsiniz ,yazıyor THY sitesinde. Bazen firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Ben de 33+5'te uçucam kısmetse. En fazla 7 gün önce kağıdını alman gerekiyor. Bebişin de çok iyi maşallah.
Hadi ya ben kocamın yanında en azından 36.haftayı tamamlarım diyodumBen de seyahat edicem fıstık kısmetse. THY benim 35. Haftanın sonuna kadar uçuşa doktor raporu ile katılabilirsiniz ,yazıyor THY sitesinde. Bazen firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Ben de 33+5'te uçucam kısmetse. En fazla 7 gün önce kağıdını alman gerekiyor. Bebişin de çok iyi maşallah.
Makas şeklinde olanlar kesinlikle çok derine girmiyor rahat kullanmıştım benTecrübeli annelerden tırnak makası markası ve yorumu rica etsemÇok tedirgin olduğum bir konu maalesef
Bende yorumlara bakıp bundan almıştımMakas şeklinde olanlar kesinlikle çok derine girmiyor rahat kullanmıştım ben
Chicconun indirimi var trendyolda ben ordan aldim cok güzel geldi isteyenler bi baksin kim sormustu suan hatirlayamadim amaMakas şeklinde olanlar kesinlikle çok derine girmiyor rahat kullanmıştım ben
Benim gorunuse gore iri olmayacak sadece uzun olacak gibi gorunuyor demislerdibence biri 0-3 digeri 3-6 daha iyi canım. Yani bebegin gelisimiyle ilgili olarak fazla 0-3 almadim. Doktorumuz birazcık iri bebek olacak dedi azcık önden gidiyor teyzesisende ona göre ayarlama yapabilirsin..
Insallah olurBugün söyleyecek doktorum geçen ay göstermemişti.Eğer hala olacaksa gidecem inşallah.
Masallah kuzuya yerim onu saglikla gelsinler hepsi insallahKızlar bizde bugün doktora gittik teyzeleri25 haftalığız tam,33 cm boy 850 gram olmuşuz. Doktor herşey yolunda dedi çok şükür .
Aranizda nasil yatiracaksiniz ya ben cok korkuyorum o olaydan bende esimde cok fena yatariz cunküBen aldım. Anne baba yanı reflu yatağı.
Allah nasip ederse ilk 2-3 ay o yatakta aramizda yatar. Sonra yanimiza besige alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?