2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Valla agizlarina vurasim geliyor bazilarinin.
2 hafta once ayy hic gobegin cikmamis senin diyen oldu. Sanki hamile degilim de yalan soyluyorum. Dünya gibi olmak lazim galiba.
Dun nasil asagiya vuruyordu anlatamam. Bugun daha uslu kızım :)
1 ay onceki kontrolde doktorum asagida ama zamanla yukari cikar endiselenmeye gerek yok demisti. Yarin kontrolum var bakalim bizim kiz nerdeymis

Kızlar bizde bugün doktora gittik teyzeleri 25 haftalığız tam,33 cm boy 850 gram olmuşuz. Doktor herşey yolunda dedi çok şükür .
Ben doğudayım şuan doğumumu ankarada düşünüyoruz uçakla seyahat kaçıncı haftaya kadar yapabilirim diye sordum “34.haftadan sonrasına kalma”dedi “kitaplarda internette 35/36 yazar ama ben tehlikeye atman taraftarı değilim dedi bakalım nasıl olacak. Kan/idrar verdik kanda çok şükür sıkıntı yok ama idrarda eritrosit 23 çıkmış o biraz korkuttu bizi birde idrarda kan görülmüş pozitif yazıyor . Bunun içinde ürolojiye gönderdi. Varmı aranızda bu sorunu yaşayan . Bu arada bizimkinin kafası hala yukarda ayakları aşağıdaymış

Çıt çıt tırnak makası alabilirsin,ben annemle birlikte aldım,şöyle birşeydi bizimki ,ben kesemeyeceğim için annemin hangisi kolayına geliyorsa onu aldım

Ben kendim keseceğim için yalnız olacağız çünkü ondan tam olarak bilemiyorum kardeşim bir tavsiyede bulundu tabi ama ek tavsiyelere de açığız :)

canım işte göbegin az çıksa neden çıkmadı derler benim daha fazla çıktı mesela banada sanki 7/8 aylık gibi göbegn var bilmem ne hayır yani sanane dicen de olmicak daha kibar geçiştiriyorum güzel böyle ben memnunum diye :):)

rahim uzunlugunu da sormayı unutma canım cünkü ben risk varmı diye sormasam kimse ölçüp söylemicekti :):)

Maşallah canım benimde düz duruyordu geçen hafta detaylıdayken şuan da da öyle gbi geliyor çünkü aşağılara arada bi güçlü tekmeler geliyor göbek deliği civarına daha hafif dokunmalar :):)
geçmiş olsun diger sorun içinde önemli bişey deildir diye düşünüyorum..

Ben de seyahat edicem fıstık kısmetse. THY benim 35. Haftanın sonuna kadar uçuşa doktor raporu ile katılabilirsiniz ,yazıyor THY sitesinde. Bazen firmadan firmaya farklılık gösteriyor. Ben de 33+5'te uçucam kısmetse. En fazla 7 gün önce kağıdını alman gerekiyor. Bebişin de çok iyi maşallah.

Benim zaten sezeryan olacağı için terste dursa sıkıntı yok keyfine baksın paşam
Seninde döner inşallah canım daha erken zaten 32.haftaya kadar dönebiliyorlarmış hatta dahada ileri haftalarda dönen bile varmış. Evet ya bende aşağıda hissediyorum o güçlü tekmeleri . İnşallah önemli değildir canım dediğin gibi, doktorum ürolojiye gönderdi yarın gideceğim bakalım

güzel sonuçlarla gelirsin inş. canım :)
aynen keyiflerine baksınlar dönmeye vakti var dha çoookk :)

Hadi ya ben kocamın yanında en azından 36.haftayı tamamlarım diyodum
Hadi ya ben kocamın yanında en azından 36.haftayı tamamlarım diyodum ayrılmak istemiyorum adamdan . Ama daha önce gideceğim galiba . Sağol teyzesi

Makas şeklinde olanlar kesinlikle çok derine girmiyor rahat kullanmıştım ben
Chicconun indirimi var trendyolda ben ordan aldim cok güzel geldi isteyenler bi baksin kim sormustu suan hatirlayamadim ama

Eklentiler

• 15517870325638847927205664192131.webp
    33 KB · Görüntüleme: 47
bence biri 0-3 digeri 3-6 daha iyi canım. Yani bebegin gelisimiyle ilgili olarak fazla 0-3 almadim. Doktorumuz birazcık iri bebek olacak dedi azcık önden gidiyor teyzesi sende ona göre ayarlama yapabilirsin..
Benim gorunuse gore iri olmayacak sadece uzun olacak gibi gorunuyor demislerdi ayrica o iri bebisin bogumlarini benim icin isir bak 0 3 ay aldim hastaneden cikista belki giydiririm dedim 0 6 ay alayim birde saol canim

Masallah kuzuya yerim onu saglikla gelsinler hepsi insallah tahlil konusunu bilmiyorum ama ucak belli bir haftadan sonra cok zor oluyor bilgin olsun cok gece kalma bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…