2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar vücudu nemlendirmek için neler kullanıyorsunuz ?artk büyüyor göbüşler

Aranizda nasil yatiracaksiniz ya ben cok korkuyorum o olaydan bende esimde cok fena yatariz cunkü

Bizim yatagimiz battal boy. Baya büyük.
Çok sorun olacağını sanmıyorum. Zaten reflu yatakları çocuğa özgü bi alan açıyor. Hem artık yanimda veya başka bir yerde öyle direk uyuyabilecegimi hiç sanmıyorum aynı şekilde eşimin de. Bundan sonra bebisle herkes tedirgin uykular geçirir.

Yok fıstık. THY izin vermiyor. 32 öncesi rapora gerek yok. 32-35 raporla uçuş, 35'ten sonra almıyorlar. Hatta ikiz ise rakam düşüyor. Riske atma.

Makas şeklinde olanlar kesinlikle çok derine girmiyor rahat kullanmıştım ben
ay eczacı arkadaşa liste verirken hiç araştırmadan chicco saç fırçası ve tırnak makası yazdım bugün gelecek ama sonra "ben ne sipariş ettim" diye internette bakınca makaslı olduğunu görüp üzülmüştüm. kullanışlı mı gerçekten?

Evet ben hep kendim kestim makas daha kontrollü kesmeyi sağlıyor ayrıca saç fırçasından da kullandım saç diplerinde hiç sorun yaşamadım

Valla bilemedim suan uyurmuyum uyumazmiyim emin olmamakla beraber umarim birazcik uyuruz ya

Kızlar herkes kıyafetten konuşmuş bende suan 4 alt ust takımı var... ben hastane cıkısı almadım bı tane daha alırım 5 takım yeterlı hepsı 0-3 zaten sonra kısa kollara gecıcez cok almayınnn ama eldıven cok lazım oluyor onu not duseyım tırnagını kessenız bıle elını gozune sokuyor cızıyor vs :)))

Aranizda nasil yatiracaksiniz ya ben cok korkuyorum o olaydan bende esimde cok fena yatariz cunkü
Canım bılemıyorum herkesın fıkrı ne ama bencee emzır yatagına yatır cok sık alıcaksın ama olsun gerı yatagına yatır emzırırken gozun kapanabılır vs hersey dusunceksın ılk gunler cok yorgun dusuyorsun oturarak emzır gerı yatır.. zaten ılk aylarda sen uzanıp yatarken onu emzırme her zaman otur ve emzırme yastıgına koy rahat edersın.
Bılıyorsun belkı ama ben hatırlatayım

Bak mesela komık anım var ılk gunler emzırıryorum ya yatırıyorum sonra ben yatıyorum bı kalkıyorum elım kolum bos bebegı kaç kere yatagın ıcınde aradım ay yorgunlugu dusunebılıyor musun suan o halıme cok guluyorum cocuk ytagında ben kolumda o boslugu tuhaf hıssedıp yatagın ıcınde cocuk arıyorum ay

Ben de tam olarak boyle yapmayı dusunuyorum cunku o uykusuzlukla Allah korusun kucagindan yere düsüren biliyorum ben zaten reflu yatagi vs almayacagim emzirme yastigi aldim emzirip koyup dorek yatacagim alarmi kurup artik tabi bebisde uyursa bu arada sana birsey soracagim 60×120 besige uygun uyku seti nasil bulurum ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…