2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kizlar simdi kontrolden geldim 26+1 oldum bugun oglusum 1 kilo olmus bile. Riskli gebelik oldugum icin her kilosu cok onemli. Erken dogum riskim var zateb..Cok sukur hersey yolundaymis icim rahatladi.. yorumlari okuyarak bu haftalara kadar geldik :)
Gözünüz aydın ne sebepten riskli gebeliğiniz benimde rahimde dikiş olduğundan riskli gebe sınıfındayım bu yüzden soruyorum

Gözünüz aydın ne sebepten riskli gebeliğiniz benimde rahimde dikiş olduğundan riskli gebe sınıfındayım bu yüzden soruyorum
Sagol canim benim.. iki kaybim var biri erken dogum digeri de ileri hafta gebelik kaybi. Tam sebebi belli degil. Pihtilasmam da var. Yok yok bende kan sulandiricilarla nereye kadar giderse artik. Insallah sag salim kucagimiza alcaz bebisleri.. rahimde dikis varsa korkma canim basari orani cok yuksek zaten. Protein agirlikli beslenip kendimizi yormicaz hepsi bu..

İnşallah canım dualarla duruyorum hep

Aynen canim bende. Alisveris yaparken bilr korkuyorum. Son dakika herseyini alirim artik. Yeterki sag salim gelsinler gerisi kolay :)
Ben hiç çıkmıyorum canım şu gördüklerin var başka bişisi yok Korkudan alamadım e bebeğe bir kerecik gidebildim bi badi si var bide 8 ay dolunca alıcam

Kizlar simdi kontrolden geldim 26+1 oldum bugun oglusum 1 kilo olmus bile. Riskli gebelik oldugum icin her kilosu cok onemli. Erken dogum riskim var zateb..Cok sukur hersey yolundaymis icim rahatladi.. yorumlari okuyarak bu haftalara kadar geldik :)
Maşallah benimde kızım 26+4 1 kilo geldi tansiyondan dolayı erken Doğum riskim var eşyalarını hazırladım hoş doğsada ne zaman giyer bilmem Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Ben hiç çıkmıyorum canım şu gördüklerin var başka bişisi yok ☺Korkudan alamadım e bebeğe bir kerecik gidebildim bi badi si var bide 8 ay dolunca alıcam
Bende cikmiyorum zaten yasadigim yerde magazada yok :) internetten bakip belirledim herseyi. Kritik zamanlari asinca hepsini alirim. Ciplak kalcak halleri yok

Maşallah benimde kızım 26+4 1 kilo geldi tansiyondan dolayı erken Doğum riskim var eşyalarını hazırladım hoş doğsada ne zaman giyer bilmem Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Amin canim insallah. Yiyip icip yatiyorum bende cok hareketli degilim herseye dikkat ediyorum. Sende oyle yap. Su hicbisey bebegimizden onemli degil. Stres yapmamak gerek. 2 küsur kilolara ulastiklarini bir gorsek ben ona da raziyim..

Evet ben uykucu olmadıgım halde ılk gunler asırı yoruluyorsun sureklı emıyor sureklı uyanıyorsun gaz sancıları vs :))) yanı benı o hale getırdıyse uykucuları dusunemıyorum e canım var olcunun bıraz buyugu seklınde bulamadın mı yanı anlamadım. Ben carsıya gıdınce eger begenırsem kendımde yaptırabılırım daha bakmadım kızıma da alıcam cunku daha o konuya yogunluk vermedem ama var yanı o olcunun bıraz buyugu

Ben yapı gereği uyuyamam. Anca ben derin uyurken uyurken birini uyanık olmasi lazım. O da gündüz anca
Eşim bile hastayken uyuamıyorum, sürekli kontrol halinde oluyorum
Umarim o bana bebekle yuklenen bir ozellik oluryoksa isim zor baya uyurum ben cünkü hatta hic unutmam bikere yegene bakarken uyuya kalmistim Allahtan oda uyuya kalmista sorun olmadi

Bana da gobegin yok dediler birde cikti sanki. Biz boyle mutluyuz dimi sizene desek olmuyor tabi. Hamileyim ben deyip agzina geleni soylemek var aslinda
Sorayim canim tesekkur ederim.

Karaca bitane begendim ama olcusu farkli iste olurmu olmazmi bilemedimsen besik alacakmisin yoksa varmi ? Ben uykucuyum bakalim ben neler yasayacagim

Masallah kocaman olmus canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…