2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Karaca bitane begendim ama olcusu farkli iste olurmu olmazmi bilemedimsen besik alacakmisin yoksa varmi ? Ben uykucuyum bakalim ben neler yasayacagim
yok canım ben tınylove kullanıcam hemde nuna sabıt park besıgımız var onları kullanıcam :) cnm ıcın rahat etmesı ıcın orda soylersın onlar senı yonlendırır...
Kız kardeşim bununla 3 çocuk büyüttü Zaten ilk aklımda olan buydu anan ekstra bilgilenmeden zarar gelmez demiştim :) tecrübe başka bir şey:) teşekkürler

Normalde kimseyi takmam ama erken dogum olur sen herseyi hazirla diyem bile oldu. Bende endiselendim.
Icim rahatladi tesekkur ederim canim.
bana az kaldı galiba bebek aşagı inmiş dediler göz var izan var 9 aylık göbeğimde yok
Daha almayayim diyordum olmazsa gelenler soruyorya onlara solerim napim bitmiyorr
Tabi ya bide bu işin hediye faslı var . bebek görmeye de çok gelen oluyor bereketli oluyor :))

Cok gecmis olsun, insallah saglicakla dogar ve hicbir ameliyata gerek kalmaz.

Amin canim insallah. Yiyip icip yatiyorum bende cok hareketli degilim herseye dikkat ediyorum. Sende oyle yap. Su hicbisey bebegimizden onemli degil. Stres yapmamak gerek. 2 küsur kilolara ulastiklarini bir gorsek ben ona da raziyim..
Aynen canım ben de bi 2 yi görsem rahatlayacağım Allah’a emanet hepsi

Yok kuzum.o bahsettiginden degil sukur
Vajinal kasinti.ben ne zaman antibiyotik kullansam olurdu bu defa hafif ya antibiyotik olmaz dedim acaba ondan mi bilmiyorum ama 2 gun fenaydi bugun daha iyi ama doktora bir sorayim bakayim

F fre
Kizlar cinsiyeti bugun ogrendim kiz olabilir.dedi
Sen erkek olsun istediğin için mi tekrar bebek düşündün yoksa istemeden mi olmştu ? Eğer erkek olsun diye düşündüysen bazı kişiler naparsa yapsın erkek ya da kız bebek sahibi olamaz ya kader ya genetik bimiyorum. Tek diceğim isteyerek olduysa 6. Bebeği düşünme derim. 5 tane kızın olacak herzaman sana destek olacaklar hayat boyu böyle düşün

Bizim millet cok bosbogaz delirmis eminim artik.cogu kisi burda da ayni benim duyduklarimi duymus.benim ic karnim genis degil dev gibi karnim oldugu halde minicik daha karnin naail 6 ay bu diyen var.
Ee nihayet erkek ole mi dedi birisi hakli tabi 10 tane kizim var ya.
Daha ben evleneli 1 sene olmadi zor oldu herhalde bayagi sismissin diyen var.
Ohh oglani tutturdun kizdan sonrayi bin defa duydum
Delirmisler .
Cinsiyet ayrimi yapanlardan nefret ediyorum.

Pijama takimk bakan arkadaslar minik tavsiyem su heryerde gelinlik gibi olan tullu dantelli beyazlari sadece foto cekiminde giyerim demiyorsaniz almayin.
Bir defa asiri terleyeceksiniz dogumdan sonra tul dantel rahatsiz edecek.
Ve beyaz olmasi en ufacik lekenin ben burdayim demesi oluyor ki kanama bazen yogun olabiliyor kişiden kişiye degisir tabi ama

Istemeden.olfu canim benim hic bir cocugumda erkek.olsun.diye yapmadım nasibi vardi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…