2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim sepetten cikardigimi almissindir belki güle güle kullan cok güzel ben cok begenmistim geldiginde bende bi ordayim bi burda surekli nerede indirim var diye takipteyim
Bayıldım senin bu taktiğe muhtemelen odur canım senin çıkardığındır

Evet biraz fazla bende 25. Haftamda 5 kilo almıştım ama şuan 7 kilo oldu sanırım 3 haftada 2 kilo aldım şaka gibi
Ama yine az almışsın demekki yemiyorsun canım ben alıyorum ama yiyorumda tadını çıkarıyorum bu sürecin Doğumdan sonra bu şekilde yemem için bir sebep kalmayacak nede olsa

Iki doz yapiliyor arasi en az 48 saat olmasi gerekiyor. Kontrole gittiginde doktoruna hatirlat. 30. Haftada yaptir bence riske atma. Kuvoze bile girmesine gerek kalmaz erken dogarsa.. onlemimizi alalim da onlar zamaninda gelsin yine :)

Doktoruma hatırlatayım dediğin gibi canım. Kuvözde uzun süre kalmasından endişe ediyordum. Bir de yeni ciciler almam gerekecek sanırım. Hastane çıkışını almıştım ama eğer erken doğum olursa büyük gelecek. Prematüre mi almak gerekiyor?

Ama yine az almışsın demekki yemiyorsun canım ben alıyorum ama yiyorumda tadını çıkarıyorum bu sürecin Doğumdan sonra bu şekilde yemem için bir sebep kalmayacak nede olsa
Kuzum havalar ısınıyor artık bol bol yürüyüş yaparsın.Benim doktorum da 12kg kadar izin verdi mesela ,her Doktorun da tarzı farklı oluyor

Kuzum havalar ısınıyor artık bol bol yürüyüş yaparsın.Benim doktorum da 12kg kadar izin verdi mesela ,her Doktorun da tarzı farklı oluyor
Benimkide oraya kadar izin verecekti sanırım canım çünkü alman gereken tüm kiloyu almışsın dedi bana.
Yürüyüş sürekli tuvaletim geldiği için çok yapamıyorum ama dün parkın arkasında tuvalet olduğunu keşfettim 2 tur atar 1 tuvalete giderim artık

U şeklindeki emzirme yastıklarından almayı düşünüyormusunuz sıcakta emzirmek zor oluyor bebek içinde anne içinde bu emzirme yastığı çok gerekli gibi geliyor daha önce kullanan varmı alsak mı
eveet emzırırken cok ıse yarıyor cunku bebekler yoruluyor dınlenerek emıyor uzun uzun oyuzden ona yatırarak emzırmek daha kolay oluyor.
Doktorum ciğer geliştirici hakkında bişey söylemedi. Ne zaman yaptırmak gerekiyor acaba? 10 gün sonra randevum var sorayım bari.
İçimizi ferah tutucaz başka çaresi yok
erken dogum rıskı olanlara cıger gelıstırıcı vuruyolar daha var dıye doktorun soylememıstır ınsallah boyle bır sey yasamazsın...
İnşallah canım bende enfeksiyondan olabilir diye düşünüyorum dün tahlil yaptırdım idrarda eritrosit çıktı bakalım doktora hepsini söylücem
bende dun vermiştşm eritrosit yuksek cıkmıs yanı 7 baska bısey daha var randevumda haftaya sen ne zaman gıdeceksın?

bende dun vermiştşm eritrosit yuksek cıkmıs yanı 7 baska bısey daha var randevumda haftaya sen ne zaman gıdeceksın?
Şimdi doktordan çıktım eritrosit için normal dedi rahim ağzı uzunluğunu da 35 olarak ölçtü şuan erken doğum anlamlı bişey diyemeyiz ama önlem amaçlı protestan verdi bide bol bol istirahat edip bel ve ayaklarımı sıcak tutmami söyledi[/QUOTE]

ayy bu ayak yanması bende de var kızlar bu arada ben uygulamaya giremiyorum genel bi sıkıntı mı benle mi alakalı acaba

İnşallah zamanında doğum yapabilirim. Daha önce 38. hafta olarak planlamıştı doktorum sezeryan olacaktı zaten. Ama şimdi erken doğum riskin yüksek dedi işte... Hazırlıklı ol 32 yada 33.haftada dedi. Bakalım hayırlısıııı
Benim sağlık durumumdan dolayı bebeğimin erken doğmasını istemiyorum. İnşallah gerek kalmaz...

[/QUOTE] gecmıs olsun ama sana ıdrar ıcın vermedı herhalde baska bır sorun mu vardı progestanı neden verdı ?
Canım calısıyormusun bılmıyorum aama bence sen en ıyısı boool bool dınlen ınan faydası olacaktır. Kendını yormazsan daha rahat atlatırsın bu surecı ınsallah

Benimde büyük kısmı ilk 3 aydan mutlaka vericez ama şuanda doktorun sürekli kilodan bahsetmesi beni bunaltıyor. Diyetisyene gidicem bakalım Ne kadar uygulayabilirim bilemiyorum
Ben de başladım diyetisyene. 10 kg almıştım, şimdi sabitledim. Gayet de bebeği doyurucu şeyler veriyor ve bol bol veriyor. Ben de tam uygulayamiyorum ama sabitim 15 gündür,karnım büyüyor. Bebek de büyümüştür inşallah.

gecmıs olsun ama sana ıdrar ıcın vermedı herhalde baska bır sorun mu vardı progestanı neden verdı ?

Canım calısıyormusun bılmıyorum aama bence sen en ıyısı boool bool dınlen ınan faydası olacaktır. Kendını yormazsan daha rahat atlatırsın bu surecı ınsallah
[/QUOTE]

Evet tatlım çalışıyorum. Ama öyle aman aman yorulmuyorum neyse ki. Doktor da kendini yormadan hareket halinde ol dedi. Ellerim ayaklarım bacaklarım hep ödem oldu çünkü @ParteMoralll

Arabayla 14 saatlik yol canım imkansız yani. Uçakla seyahat ediyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…