2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canim bende ankarada dogum yapicam insallah. Park yatak alcam mecburen gelirken katlayip getirmek icin. Biraz zor olcak okadar malzemeyle donmek ama napalim artik...
Ya beşiğimiz zaten var o yüzden birdaha park yatak almak istemiyorum annemin evide zaten öyle çok çok bir büyük ev değil sıkıntı olur odada kararsız kaldım ya. Sadece 2 ay beni idare edecek birşey istiyorum aklıma babynest geldi bakalım artık

Bebek arabanı götür canım ,bebek arabasında tam yatar pozisyonda yaptırabilirsin ,altına da bişeyler serersin,ben tatile gittiğim zaman o şekilde yapmayı düşünüyorum.Tabii 3 aylık bebekle de tatil olurmu bilmiyorum ama

brn88 ozaman boooool booool su ıc canım... senın kalbınde sorun vardı galıba yanlışmı hatırlıyorum oyuzden dedım bol bol dınlen dıye... eve gıdınce hıc bı ıs yapma yat soluna ayagını da kaldır yastıkla suyunu ıc ohhhh yat dınlen... gece uyurken bacak arana yastık koy solunda rahat rahat yat odem gıderıcı baska bısey bılmıyorummm. Insallah bu surecı atlatırsın ınsallah en az 35 tamamlarsın canım

İnşallah bende faydasını görürüm canım. 70 kiloyu aşmasam yine bir şey demez doktor ama aşarsam Eminim çok problem çıkarıcak bana

Olur olur :) hersey dahıl otele gıdersen park yatagını verıyorlar :) ben 3aylıkken gıttıgımde anakucagımı yanımda tasımıstım

Kacta sabitledin kuzu devlete mi gidiyorsun ?

sen de sürekli bahsettiğimiz ana kucaklarından alabilirsin. indirim bekliyoruz birkaç kişi burda. beşik pozisyonu alıyor altına kalın rahat bir şey serersen iki ay onda rahatça uyur geceleri de. daha sonra da günlük oturması yatması için kullanırsın, evde bir şeyin içine koyman gerekecek zaten. mesela yemek yaparken. bence babynest yerine bahsettiğimden alman daha kullanışlı olur.

Ama yine az almışsın demekki yemiyorsun canım ben alıyorum ama yiyorumda tadını çıkarıyorum bu sürecin Doğumdan sonra bu şekilde yemem için bir sebep kalmayacak nede olsa
Yiyorum kızz yemez olurmuyum normalde ilk 3 ay ekmek yemedim hiç doktorum ekmeğin bebeğe hiç bi faydası olmadığını söyledi ama şimdi yatmadan muhakkak ekmek arası yapıp yiyip öyle yatıyorum yoksa acıkıyorum. Ve tatlı sevmeyen ben tatlı diye ölücem her gün bi tane çikolatalı gofret ve pingui varya ondan yiyorum ve hiç hareket etmedim bu zamana kadar eğer spora yazılsaydım yürüseydim şimdiye 3 kilo falan almış olurdum heralde burda genelde hep yağmur falan oluyo yürüyemiyorum ama bu saatten sonra yağmur çamur demicem yürücem valla dayanılmaz sırt ağrıma rağmen

Geceleri arkadaşların dediği gibi sıcak oluyo çok terliyorum üstümü açıyorum acaba üşütmüş olabilir miyim

Canım bende de oluyor arada korkulacak bişey değildir diye düşünüyorum dinlenmene rağmen geçmezse sürekli devam ederse yine de ihmal etme benim ağrılar genellikle dinlenince geçiyor

Canım bende de oluyor arada korkulacak bişey değildir diye düşünüyorum dinlenmene rağmen geçmezse sürekli devam ederse yine de ihmal etme benim ağrılar genellikle dinlenince geçiyor
İnşallah canım doktor da çok memnun edici konuşmadı moralimi bozdu biraz , bende 2 gün rapor aldım dinlenicem ilaç da verdi onu da kullanıcam inşallah geçer de şu 30.haftalari görürüz

İnşallah canım benimmm 35 yada 36.haftayı tamamlayabilirsem süper olacak.
Evet doğru hatırlıyorsun, kalp hastasıyım. Söylediklerini yapıcam.
Zaten bol bol su içiyorum ama biraz daha arttırayım

Gece uyurken bacak arama yastık koyuyorum ama uyandığımda yerde oluyor @ParteMoralll

İlk 3 ay aldım bende canım her sabah kalkar hamur mayalardım. Sen hiç ekmek yememişsin. çikolataya gelecek olursak o çikolatalı gofretlerden 5 tane rahat yiyordum birkaç gündür yemiyorum. Enazından 6 ay rahat rahat yedim diyorum napayım bundan sonra idare edicem birşekilde

Ay kıyamam yediklerinden pişman olma canım ama gerçekten hamurişinin çikolatanın fast foodun vs hiç bi faydası yok bebişlere. Bende bundan sonra biraz daha dikkat edicem geçen gün eşim popon karnından daha çok büyümüş deyince çok üzüldüm

Ay ben de hiç sağlıklı beslenmiyorum. Balık zaten yemiyorum tavuğu da doktor yeme hormonsuz tavuk yok piyasada onun yerine kırmızı et ye dedi. Haftada 2-3 akşam köfte yiyorum. Ama öyle sebze yediğim yok. Bi akşam makarna akşamı yapıyoruz bi akşam fast food akşamı yapıyoruz. Öğlenleri zaten meyve süt kuruyemişle geçiriyorum. Üzülüyorum da bebikoyu besleyemiyo muyum acaba diye üzülüyorum ama içim hep kuru şeyler istiyo ooff offf

Son 3 aya girince karbonhidrat aşeriyorum resmen.
Tatlılar hamur işleri.
Resmen iştah patlaması yaşıyorum kızlar.
Bu 3 ay nasıl geçecek acaba?
Ilk 6 ayda aldığımız kiloyu son 3 ayda alcaz bu gidişle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…