sen de sürekli bahsettiğimiz ana kucaklarından alabilirsin. indirim bekliyoruz birkaç kişi burda. beşik pozisyonu alıyor altına kalın rahat bir şey serersen iki ay onda rahatça uyur geceleri de. daha sonra da günlük oturması yatması için kullanırsın, evde bir şeyin içine koyman gerekecek zaten. mesela yemek yaparken. bence babynest yerine bahsettiğimden alman daha kullanışlı olur.
evet bizim beklediğimiz tiny love isminde olan. sallanmıyor sanırım sadece titriyor. kullananlar genel olarak çok memnun. ben ikea sundvik bebek karyolası alacağım bir de bu ana kucağını. babynest takımına 365 lira fiyat verdi bir satıcı. üstüne az daha koyar bunu alırım dedim bezden bir şey yerine.
kilo konusunda ben de 54 ile başladım 62 olmuşum. iyi mi kötü mü bi fikrim yok. hayatım boyunca "eheh dışarda çok rüzgar var sen çıkma ya da ayağına taş bağla" tarzı mükemmel esprilere maruz kalmış biriydim. değil 60'ı 50'leri dahi geçen sene gördüm. evlenince yani. ama ben karnım ve göğüslerim hariç kilo almış bir yer göremiyorum ne hikmetse.
evet bizim beklediğimiz tiny love isminde olan. sallanmıyor sanırım sadece titriyor. kullananlar genel olarak çok memnun. ben ikea sundvik bebek karyolası alacağım bir de bu ana kucağını. babynest takımına 365 lira fiyat verdi bir satıcı. üstüne az daha koyar bunu alırım dedim bezden bir şey yerine.
Kizlar müslin soranlarda vardi tavsiyeler uzerine bu markayi aldim su an trendyolda indirimde cok guzelmis gercekten. Yelekte trendyoldan. Dusunenler varsa bi bakin derim. Muslin:38tl yelek:17tl
10 kg almıştım. Onu şimdilik sabit tutuyorum fıstığım. En fazla 15'e kadar kendi içimde kıstas koydum. Bezmialem'de. 50 TL veriyorum ama diyetisyen iyi. Hep bebeği besleyen şeyler yazmis, sonradan video vs izledim de o zaman karşılaştırma imkanım oldu, bebeği besleyen şeylerle ilgili video.
Nerdeyse butun nevresimlerim yatastan 7 yildir hic sorun yasamadan kullaniyorum. Bebek urunlerini kullanmadim ama bende yatastan almayi dusunuyorum. Fiyatida uygunmus ben cok begendim..
inşallah iyi ki bunları almışız deriz. sen canlı gördün mü karyolayı? benim yatak çok yüksek ikinci kademenin baya üstünde kalıyor bazanın ayaklarını altı kolay temizlensin diye kırk metre yaptırmışım mal gibi. hem ayaklarına kısa ayak taktıracağım hem yeni yatak alacağım sundvik'e hizalanmak için :) zaten bu yükseklikten rahatsızdık bahanesi olmuş oldu.
tiny love'ın lacivertini mi alırsın sen :) ben kırmızı alacağım sanırım.
bir de yataş linkindeki setine bayıldım. ben de biraz karıştırayım.
Kızlar bugun seker yuklemesi yaptirdim. Sonuç normal çikti.
25+2 yiz. Kızım 720 gr olmuş.
Bebegin eşi aşağıdaymis. Doktor ilişkiyi, agir kaldirmayi ve ani hareketleri yasakladi. Normalde de bunlara dikkat ediyordum.
1 ay once fetal eko cekilmisti. Bugun yine bakildi. Cok sukur bir sorun yok.
Bizden bu kadar kızlar
inşallah iyi ki bunları almışız deriz. sen canlı gördün mü karyolayı? benim yatak çok yüksek ikinci kademenin baya üstünde kalıyor bazanın ayaklarını altı kolay temizlensin diye kırk metre yaptırmışım mal gibi. hem ayaklarına kısa ayak taktıracağım hem yeni yatak alacağım sundvik'e hizalanmak için :) zaten bu yükseklikten rahatsızdık bahanesi olmuş oldu.
tiny love'ın lacivertini mi alırsın sen :) ben kırmızı alacağım sanırım.
bir de yataş linkindeki setine bayıldım. ben de biraz karıştırayım.
Ben komple yatak odami degistiriyorum yeni yatak yeni dolap falan ikea sundwike magazasinda baktim ben cok begendim o zaman paramda vardi daha güzel birsey gorurum pisman olurum diye almadim suan almadigima pisman oldum tiny love kirmizi istiyorum ama bazi mağazalardabazi renkler uygun oluyor o zaman renk farketmez
Bebegin eşi aşağıdaymis. Doktor ilişkiyi, agir kaldirmayi ve ani hareketleri yasakladi. Normalde de bunlara dikkat ediyordum.
Bizden bu kadar kızlar
Cok yorma canim kendini. Ozellikle merdiven ve yokus cikma ayaklarini hafif yuksek bi yere koy ve uzan. Benim de ayni cunku insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Ben komple yatak odami degistiriyorum yeni yatak yeni dolap falan ikea sundwike magazasinda baktim ben cok begendim o zaman paramda vardi daha güzel birsey gorurum pisman olurum diye almadim suan almadigima pisman oldum tiny love kirmizi istiyorum ama bazi mağazalardabazi renkler uygun oluyor o zaman renk farketmez
aa iyiymiş o zaman. yatak odası takımın karyolalıysa benim yaşadığım sorunu yaşamazsın. bazalıysa söylediklerime dikkat etmeni öneririm. yüksek yatak çok kötü bi şey :/ tecrübesizlik işte.
Nerdeyse butun nevresimlerim yatastan 7 yildir hic sorun yasamadan kullaniyorum. Bebek urunlerini kullanmadim ama bende yatastan almayi dusunuyorum. Fiyatida uygunmus ben cok begendim..
aa iyiymiş o zaman. yatak odası takımın karyolalıysa benim yaşadığım sorunu yaşamazsın. bazalıysa söylediklerime dikkat etmeni öneririm. yüksek yatak çok kötü bi şey :/ tecrübesizlik işte.
Bizden bu kadar kızlar
Oh maşallah kuzucuklar büyüyor :)
Benimde şimdiye kadar bebeğin eşi aşağıdaydı marjinal plesanta previa demişti doktorum.
Bana da merdiven çıkmayı ani hareket yapmayı vs yasaklamıştı. Bende şimdiye kadar pek evden çıkmadım merdivenleri bile yavaş yavaş çıktım çıkıyorum. Bebişin eşi son kontrorümde çıkmış çok şükür inşallah sizinde çıkar. Birde ayakların altına uzattığınzda iki tane yastık koyun çok işe yarıyor :)