2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar nasılsınız
Uzun zamandır giremedim
Bugün dr kontrolüm vardı
Kendi doktorum yolu ve işe gitmeyi yasaklamıstı
Bir aya yakındır evden calısıyordum
Bugün kontrolde bebeğin suyu sınırda dedi yine
En azından bu suyu korumamız gerek
WC dısında kesinlikle kalkmayacaksın hep yatacaksın dedi
Su azalırsa bebek gelişimi geriler dedi
Canım çok sıkkın

ateşölçer aldınız mı ? biz braunun alından ölçene bakıyoruz şuan,huysuzluk olmadan rahatça ölçebilmek adına ama o da üst üste ölçümlerde değişken değerler gösteriyor emin olamadık

Canım az zamanımız kaldı zaten ve zaman da çok hızlı geçiyor, sen bebişine ve kendine dikkat et. Bir ay işleri evden idare edebildiysen bi kaç ay daha idare etmeye çalışın. Havuç suyu arttırıyor deniliyor, bol bol ye:)

Biz chicco alından ölçer aldık.İlk bebeğimiz olcak Allah nasip ederse. İnternet yorumlarına bakıp aldık umarım memnun kalırız.

Canim bazen banada oluyor tuzlu suyla gargara yapiyorum cok rahatlatiyor. Dene istersen..

Bende gitmek istiyorum ama biyandan gitsemde diyet yapamayacagimi düsünüyorum acikcasi kararsizim cok

Canim suyum geldi gibi dedigindede soylemistim mutlaka habuc suyu ic. Havuc yemekle cok artmiyor. Bikac haftaya faydasini gorursun zaten. Su an kac haftaliksin

İnşallah canım doktor da çok memnun edici konuşmadı moralimi bozdu biraz , bende 2 gün rapor aldım dinlenicem ilaç da verdi onu da kullanıcam inşallah geçer de şu 30.haftalari görürüz
İnşallah canım dikkat et kendine de bebişe de

Ben o pahali olan uyku setlerinide gordum magazada cogu süs icin yapilmis bir yikamada bozulcak gibi duruyor. Boyle birsey almak daha mantikli..
Ben karacaninkini cok begenmistim ama arada ciddi bir fiyat farki oldugu icin yatas alacagim acikcasi birde ekstradan nevresim takimi hediye geldi yeterli bence

Bende gitmek istiyorum ama biyandan gitsemde diyet yapamayacagimi düsünüyorum acikcasi kararsizim cok
Diyet değil aslında. Ben daha önce diyetisyene gittim, böyle bol vermiyordu. İstersen listeyi gönderirim. Diyetisyen kontrol amaçli zaten. Bugün pek uymadım mesela ama biliyorum ki 10 gün sonra kontrol var, ben de kilomu kontrol altinda tutmak için sabah kalkıp yürüyeceğim vs.

Aaaa super olur at sen bana bakalim uygulayabilecekmiyim en azindan denerim yapabiliyorsam ona gore giderim diyetisyene

Ben karacaninkini cok begenmistim ama arada ciddi bir fiyat farki oldugu icin yatas alacagim acikcasi birde ekstradan nevresim takimi hediye geldi yeterli bence
Karacaninki soluyor dediler ben vazgectim. English home dan nevresim takimi aldim yedek. Belki uyku seti almam yorgan yastik alirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…