- 10 Temmuz 2018
- 5.935
- 7.244
- 148
- 45
Teşekkür ederimCanım az zamanımız kaldı zaten ve zaman da çok hızlı geçiyor, sen bebişine ve kendine dikkat et. Bir ay işleri evden idare edebildiysen bi kaç ay daha idare etmeye çalışın. Havuç suyu arttırıyor deniliyor, bol bol ye:)
27. HaftadayımCanim suyum geldi gibi dedigindede soylemistim mutlaka habuc suyu ic. Havuc yemekle cok artmiyor. Bikac haftaya faydasini gorursun zaten. Su an kac haftaliksin
Canım ben bir ay çektim belki biliyorsundur ..En son geçen hafta temizlettim artık dayanamadım.Bol bol tuzlu su gargarası,parodontax diş macunu.Sıcak ve soğuk içeceklerden uzak duruyoruz.Şerbetli tatlı yemiyoruz.Ne yersek ardından hemen fırçalıyoruz.Çok geçmiş olsunAyy kızlar diş etlerım fena zonk zonkDiş ipi yapıyorum rahatlasın dıye bır kanıyor kı sankı agzım kesılmıs 3.ay temızleme yaptırmıstım ama ıste hamılelık yınede engelleyemedım suan yıne sıstı zonkluyor cekıyorlaf sankı Doguma yakın gıtcektım temızletmeye nasıl dayancam bılemıyorum evde gecıcı cozum aklına gelen varmııı
Ben de fiyat yukselmeden hazir da beğenmişken alayim dedim bircok yerde sordum en uygun gordugum fiyat bu gerci minicoda daha uyguna var ama onlar baya kalitesizBen çok beğendim canım hatta ekran görüntüsü aldım müsait zamanda inceleyeceğim belki bende sipariş verebilirim.
Ceylanli da çok güzeldi. Az önce bir arkadaş paylaşmıştı ya, sanki onun kumaşı daha mı farklıydı fıstık? Ama Yataş, kötü olma ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum. Ama yine de riske atmayın yerine gidip bakmanı tavsiye ederim. Fiyatı çok iyi. Minico falan baktın ,onlar yerine bu zaten yatak markası, bu çok daha iyi olur. Ben de düşüneyim bu ürünü.https://www.yatasbedding.com.tr/eva-bebek-seti-34226 kizlar fikrinizi ogrenebilirmiyim bunu almayi düsünüyorum ?
Canım bende de tam tersi oldu 3-6ları yeni aldım, oluyor öyle şeylerAnasi almista hep buyuk almis0 3 ay daha yeni bu ay biseyler aldim
Kuzum, yediklerimizi her zaman dengeleyemiyoruz, gebelikten dolayı. Ben de dengeleyemiyorum ama gittiğinden beri diyetisyene uzerimde bir sorumluluk var, ona uygun yapmaya çalışıyorum, her zaman olmasa da. Ben 64.4 ile başladım,74.7'yim. senin yine 70 son rakam iyiymiş:).İnşallah bende faydasını görürüm canım. 70 kiloyu aşmasam yine bir şey demez doktor ama aşarsam Eminim çok problem çıkarıcak bana
Temızletınce rahatladın mı? Ya ben kızımda aglamıstım artık esım zorladı gıttım okadar rahatlmıstım kı hala unutamıyorum. Zaten ara ara temızleme yaptırıyorum ben ama ozellıkle hamıleyken bunda 3aylıkken gıttım sorun yasamıyım dıye ama suan fena haldeyım yınede engelleyemedım en ıyısı bıdaha temızletmek cıdden dıs etlerı cok rahatlıyor.Canım ben bir ay çektim belki biliyorsundur ..En son geçen hafta temizlettim artık dayanamadım.Bol bol tuzlu su gargarası,parodontax diş macunu.Sıcak ve soğuk içeceklerden uzak duruyoruz.Şerbetli tatlı yemiyoruz.Ne yersek ardından hemen fırçalıyoruz.Çok geçmiş olsun
iyi pazarlar hamişler :) nasılsınız ?
Sayfaları tek tek okuyamadım ama umarım herkesler iyidir..
Ben ağrılı bir dönem geçirdim meğer kum döküyor muşum sonradan anladık. Sancılarımı fazla yürüyüş yaptığım için zannediyordum halbu ki...
Bu sancılara dayanan doğum sancılarını da dayanır diyorum kendi kendime :)
Şu an için herhangi bir sıkıntım yok,çok şükür umarım bundan sonra da olmaz.Zaten ilaç filan vermedikleri için hamilelikte diş Eti temizliği yapılıyormuşTemızletınce rahatladın mı? Ya ben kızımda aglamıstım artık esım zorladı gıttım okadar rahatlmıstım kı hala unutamıyorum. Zaten ara ara temızleme yaptırıyorum ben ama ozellıkle hamıleyken bunda 3aylıkken gıttım sorun yasamıyım dıye ama suan fena haldeyım yınede engelleyemedım en ıyısı bıdaha temızletmek cıdden dıs etlerı cok rahatlıyor.
Daha kaç ay oldu mecbur bıdaha gıdıcemSagol canım
Benimde hic aklimda yoktu acikcasi bir arkadas onerdi bak benim hosuma gitti diye yollamis bende beğendim fiyatta uygun markada kaliteli alayim bari dedim gerci alamadimda henuz yarin alacagimCanım bende de tam tersi oldu 3-6ları yeni aldım, oluyor öyle şeylerBu arada yataş hiç aklıma gelmemişti uyku setin çok hoş duruyor, fiyatta uygun, bende bakacağım
Kumas ayni sadece ceylanli olan daha alinasi duruyor farkindayim cok guzel cunku ama bizim pasaya olmuyorCeylanli da çok güzeldi. Az önce bir arkadaş paylaşmıştı ya, sanki onun kumaşı daha mı farklıydı fıstık? Ama Yataş, kötü olma ihtimali olduğunu hiç sanmıyorum. Ama yine de riske atmayın yerine gidip bakmanı tavsiye ederim. Fiyatı çok iyi. Minico falan baktın ,onlar yerine bu zaten yatak markası, bu çok daha iyi olur. Ben de düşüneyim bu ürünü.
Yorgan yastik kolay da ben ugrasmak istemedim acikcasi bide bunda yan korumaliklar falan da varya almasam diktirecektim mecbur bakalim ama 60×120 besige uyacakmiymisKaracaninki soluyor dediler ben vazgectim. English home dan nevresim takimi aldim yedek. Belki uyku seti almam yorgan yastik alirim..
Sen besigi aldin mi ?Ben çok beğendim canım hatta ekran görüntüsü aldım müsait zamanda inceleyeceğim belki bende sipariş verebilirim.
Hic sikma canini kuzum bak bebisin cabaliyor annesi bol bol su ve havuc suyu farkettiriyor diye okumustum dene istersen Rabbim yardimcin olsun umarim gecer bu surecinKızlar nasılsınız
Uzun zamandır giremedim
Bugün dr kontrolüm vardı
Kendi doktorum yolu ve işe gitmeyi yasaklamıstı
Bir aya yakındır evden calısıyordum
Bugün kontrolde bebeğin suyu sınırda dedi yine
En azından bu suyu korumamız gerek
WC dısında kesinlikle kalkmayacaksın hep yatacaksın dedi
Su azalırsa bebek gelişimi geriler dedi
Canım çok sıkkın
Braun cok pahali birde bir sure sonra bunlarin kalibrasyonlari bozuluyormus yaptirmak gerekiyormus falan butun dijitaller icin gecerliymis bu o yuzden daha uygun birsey bakiyorum markaya karar veremedim birde eski usul civali alicam her ihtimale karsiateşölçer aldınız mı ? biz braunun alından ölçene bakıyoruz şuan,huysuzluk olmadan rahatça ölçebilmek adına ama o da üst üste ölçümlerde değişken değerler gösteriyor emin olamadık
O kadar çok su içiyorum kiHic sikma canini kuzum bak bebisin cabaliyor annesi bol bol su ve havuc suyu farkettiriyor diye okumustum dene istersen Rabbim yardimcin olsun umarim gecer bu surecin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?