2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ama benim boy 1.62 Bende istiyorum o sorumluluktan Hayatım boyunca hep zayıftım o yüzden kilo bana fiziken sıkıntı veriyor canım eskisi gibi rahat hareket edemiyorum evin içindeki merdiven dahi beni yoruyor. Yoksa alırım birazda tombik takılırım hiç problem değil

Sıkma canını canım sadece dikkat edeceksin bebişi düşün ve onu da strese sokma olur mu

O kadar çok su içiyorum ki
Sürekli wc deyim
Havuç suyuna da başladım bugun
Bazı dr lar da buna çare Yok diyor
İnsallah allah hepimize kolaylıklar versin
Benim doktorum senin su icmen bebegin suyu ile de alakali demisti gunde 2.5 lt falan iciyorum ama dedigin bazi bebeklerde olabiliyormus umarim hemen toparlar

Ya evet zorluyor bizi bu durumlar. Nefes kesilmesi bende de oluyor,haklisin

Saol fistigim, hemen bakıyorum.

Kumas ayni sadece ceylanli olan daha alinasi duruyor farkindayim cok guzel cunku ama bizim pasaya olmuyor minicodakiler kalitesizmis alanlar memnun degildi yorumlarina bakmistim bunu da yatin gidip magazada bakip oyle alacagim kismetse yazarim yine
Ceylanin renkleri pembe değildi sanki, bilemedim, kız nolucak, ben de kızıma çoğu şeyi sarı ve gri aldım, arabalı kaç tane şey aldım:). Ceylanli bence unisex gibiydi. Minico'yu boşver o zaman.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun canım kum döktüğünü nasıl anladın ve sancın kasıkta mı oluyordu ?

Canım ilk etapta anladım tabi ki aklıma bile gelmedi çok yoruldum fazla yürüdüm ondqn zannediyorum ama nasıl sancı çekiyorum anlatamam adım atamıyorum sağa sola dönemiyorum oturup kalkamiyorum kasıkta feci bir sancı. Doktora gidip idrar tahlili verince ortaya çıktı ..

Benimde bugün bütün gün kasik ve bel ağrım vardı canım idrarda da eritrosit yüksek çıktı doktora gittim bişey yok dedi ama ağrı devam edince bende korktum sonra araştırınca kum olabilir diye gördüm sen aklıma geldin sormak istedim. Nasıl oldun senin geçti mi

Biz gecenlerde gittik cilek mobilyaya eger besigi ordan alirsan uyku setini yatagini ordan almak gibi bir durumlari varmis baska yatak vs olmuyormus icine bilgin olsun bize cok pahaliya geldi sadece besik ve uyku setine 3000 tl dediler buyuyen besik icin 60×120 bir besik vardi onada 1000 kusur bir fiyat cikardilar yine de tabi sen bilirsin canim icine siniyorsa al bu resimdekinin fiyati neymis ?

Gecmis olsun canim dikkat et kendine..
neden bişey yok diyor ki doktor yüksek çikmasina rağmen yada sınır değer oluyor bazen hamileler de onun üzerine çıkmamıştır. Devam ederse ihmal etme sen yine de..
O fena sancılarım geçti canım cok sukur ama geçen haftaya kadar idrarda hala kum döküyorum gözüküyordu hafi ara ara ağrı oluyor kısa süreli.. Bol su içiyorum 2-3 lt arası ayaklarımı soğuktan koruyorum dikkat ettiklerim bunlar..

Ceylanin renkleri pembe değildi sanki, bilemedim, kız nolucak, ben de kızıma çoğu şeyi sarı ve gri aldım, arabalı kaç tane şey aldım:). Ceylanli bence unisex gibiydi. Minico'yu boşver o zaman.
Baya pespembe geldi bana o ya benim icin farketmez de millete anlatamam onu yoksa bende her renk aliyorum oglusa

Ozaman banada haber verirmisiniz indirime girdiğinde

Sağol canım sende çok dikkat et bende ayaklarımı usutmemeye dikkat hep.ciplak ayaktayım bide çok üstümü açtım üşüttüm herhalde. Biraz önce ağrı devam edince baska doktora gittim o tek kullanımlık antibiyotik verdi onu kullanıcam.Seninle detaylı ultrason doktorumuz aynıydı galiba zeki şahinoğlu na gitmiştin dimi

Cok yorma canim kendini. Ozellikle merdiven ve yokus cikma ayaklarini hafif yuksek bi yere koy ve uzan. Benim de ayni cunku insallah saglikla kucagimiza aliriz bebeklerimizi
Insallah canim amin.
Sen hep uzaniyor musun canim?
Kanama olabilir belki korkma dedi. Insallah olmaz tabi.

1

Canım beşik ve yatagı 1260 tl uyku seti hariç.. uyku seti de 325 tl ordan aldığında.. Bu arada benim mesajımı birkaç defa mı yollamış yeni sürüme alışamadım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…