2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

Evet canım hatta buradan gidenler söylüyor galiba kadınlar kulübüne bakanlardan misin çok biliyorsun sen diye takıldı bana da başka doktora gitmekle iyi yapmışsın bende öyle yapıyorum..

Buyuyorlar gercekten. Hep saglikli olsunlar insallah.
Cok sevindim cikmasina darisi bize olsun.
Ben cikiyorum disari. Hatta ucak yolculugu bile yaptim. Tabi doktoruma danismistim bir engel gormemisti.
Uzaniyordum hemen yastiklari koydum. Tesekkur ederim canim.

Kızlar göğsünüzün tam altında uyuşma hissediyomusunuz hiç? Ben günde ara ara hissediyorum 15 saniye falan sürüyo sanki nasıl anlatayım bebek ayaklarını geriyoda göğüs altım uyuşuyomuş gibi oluyo genelde yere oturup eğildiğim zaman daha çok oluyo

Tatlı Sert bir doktor çok iyi işinde bende çok memnun kaldım yine olsa yine giderim hatta hasta takibi doğum yaptırsa hep onda devam ederim güven veriyor. ☺
Gerçekten öyle bilgili olduğu her hâlinden belli. Oraya çok yakın bi doktor daha var ulun uluğ o da çok iyi ve bilgili bi doktor canım aklında bulunsun ben femara tedavisiyle onun kontrolünde hamile kaldım doğumda erkek doktor ıstemedigim için devam edemedim ama ne dese %100 dediği cikiyodu ve hastasini cok rahatlatıyo

Geçmiş olsun canım

Canim cok gecmis olsun. Insallah vakti zamaninda saglikla kucagina alirsin bebegini. Dikkat edecegimiz zamanlara geldik galiba. Kendini uzme olumlu dusun hep canim. Bol bol dinlenmeyle hersey yoluna girecektir.

Bugün bu durumdan kafayı yemek üzereydim yalnız değilmişim... sanki ordaki kemik sinire baskı yapıp uyuşturuyo o bölgeyi gibi. Göbek büyüdüğü için mi oluyor acaba

Anladım canım aynen aklımda olsun şimdilik doktorumdan memnunum. Sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizı ve isteyen herkese nasip etsin Allahım.

Ya canım idrarda eritrosit bendede yüksek çıktı 23 çıktı. Bugün ürolojiye gittim doktorum gönderdi böbreklerime bakıldı bi sıkıntı yok dedi doktorum onun dışında idrar kültür testi aldı sonuçları bekliyorum. Senin kaçtı eritrosit acaba ?

Bende göğüs uyuşması değilde el ve ayak çok uyuşuyo gece bile rahatsız oluyorum

Bugün bu durumdan kafayı yemek üzereydim yalnız değilmişim... sanki ordaki kemik sinire baskı yapıp uyuşturuyo o bölgeyi gibi. Göbek büyüdüğü için mi oluyor acaba
Aynen canım benimde öyle oluyor valla göbeğim büyümedi henüz haftama göre her gören 4 aylık hamile gibisin diyor. Ama belkide bebişlerin boyu uzadığı için oluyordur sığmıyorlar sanırım şimdiden :)

Insallah canim amin.
Sen hep uzaniyor musun canim?
Kanama olabilir belki korkma dedi. Insallah olmaz tabi.
ben suanda wc ve yemek disinda pek kalkmiyorum. Annrm ve kayinvaldem yardimci oluyorlar. Bana da kanama olabilir denmisti. 22+6 ya kadar hic bisi olmadi ogun gunduzunde cok yoruldum 2 hastane gezdim cok merdiven ciktim biraz da stresliydim aksamina kanamam oldu cok. Baya panik olduk hemen univ. Hastanesine gittik cok sukur durdurdular kanamayi 5 gun takip ettiler hastanede. Ondan sonrada evde surekli yatis. Ama benim ikiz ve plesanta previa totalis yani bebegin esi rahim agzini kapatiyor. Seninki belki daha farklidir teshisi. Kimisinin doguma kadar hic kanamasi olmuyormus. Sıkinti olmaz insallah canik dikkat et kendine sadece.

Canım bende direk idrarda kristal çıktı kristallesmis oksalatlar gözüktü kalsiyumu bıraktım.. Eritrosit negatif bende, ama bildıgim kadarıyla eritrosit kırmızı kan hücresi demek yani idrara kan karışmış demek oluyor bu durumda

Canim cok gecmis olsun insallah bundan sonrasini rahat gecirirsin.
Bana sadece aşagida oldugunu soyledi. Yukari da cikabilir takip edecegiz dedi. Ben hic durmuyorum yerimde. Bundan sonra daha cok dikkat edecegim.

kızlarr nasılsınız biz iyice hareketlendik baya karnımı falan ittiriyor benim bebiş yeri de daralıyor artık sanırım yeri baya belli oluyo bide sağa sola toplanmaya başladı hep sağ tarafım top gibi oluyor bide dün benim görümcek yüzünden ufak çaplı bir panik atak stres yaşadım mideme vurdu karnım taş gibi oldu temelli karnım da ağrıyınca kasılmam falan var sandım bebekte ittiriyor sürekli neyse gittik acile nst ye bağladılar bir şey çıkmadı stres çok etkiliyor beni ya

Evet biraz araştırdım şimdi netten rahim büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyormuş özellikle sağ tarafta oluyormuş benim de sağ tarafımda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…