Sağol canım sende çok dikkat et bende ayaklarımı usutmemeye dikkat hep.ciplak ayaktayım bide çok üstümü açtım üşüttüm herhalde. Biraz önce ağrı devam edince baska doktora gittim o tek kullanımlık antibiyotik verdi onu kullanıcam.Seninle detaylı ultrason doktorumuz aynıydı galiba zeki şahinoğlu na gitmiştin dimi
Buyuyorlar gercekten. Hep saglikli olsunlar insallah.Oh maşallah kuzucuklar büyüyor :)
Benimde şimdiye kadar bebeğin eşi aşağıdaydı marjinal plesanta previa demişti doktorum.
Bana da merdiven çıkmayı ani hareket yapmayı vs yasaklamıştı. Bende şimdiye kadar pek evden çıkmadım merdivenleri bile yavaş yavaş çıktım çıkıyorum. Bebişin eşi son kontrorümde çıkmış çok şükür inşallah sizinde çıkar. Birde ayakların altına uzattığınzda iki tane yastık koyun çok işe yarıyor :)
Banada ikili yaptırmadım diye kızmıştı iyi bir doktorduEvet canım hatta buradan gidenler söylüyor galiba kadınlar kulübüne bakanlardan misin çok biliyorsun sen diye takıldı bana dabaşka doktora gitmekle iyi yapmışsın bende öyle yapıyorum..
Banada ikili yaptırmadım diye kızmıştı iyi bir doktordu
Gerçekten öyle bilgili olduğu her hâlinden belli. Oraya çok yakın bi doktor daha var ulun uluğ o da çok iyi ve bilgili bi doktor canım aklında bulunsun ben femara tedavisiyle onun kontrolünde hamile kaldım doğumda erkek doktor ıstemedigim için devam edemedim ama ne dese %100 dediği cikiyodu ve hastasini cok rahatlatıyoTatlı Sert bir doktor çok iyi işinde bende çok memnun kaldım yine olsa yine giderim hatta hasta takibi doğum yaptırsa hep onda devam ederim güven veriyor. ☺
Geçmiş olsun canımKızlar nasılsınız
Uzun zamandır giremedim
Bugün dr kontrolüm vardı
Kendi doktorum yolu ve işe gitmeyi yasaklamıstı
Bir aya yakındır evden calısıyordum
Bugün kontrolde bebeğin suyu sınırda dedi yine
En azından bu suyu korumamız gerek
WC dısında kesinlikle kalkmayacaksın hep yatacaksın dedi
Su azalırsa bebek gelişimi geriler dedi
Canım çok sıkkın
Canim cok gecmis olsun. Insallah vakti zamaninda saglikla kucagina alirsin bebegini. Dikkat edecegimiz zamanlara geldik galiba. Kendini uzme olumlu dusun hep canim. Bol bol dinlenmeyle hersey yoluna girecektir.Kızlar nasılsınız
Uzun zamandır giremedim
Bugün dr kontrolüm vardı
Kendi doktorum yolu ve işe gitmeyi yasaklamıstı
Bir aya yakındır evden calısıyordum
Bugün kontrolde bebeğin suyu sınırda dedi yine
En azından bu suyu korumamız gerek
WC dısında kesinlikle kalkmayacaksın hep yatacaksın dedi
Su azalırsa bebek gelişimi geriler dedi
Canım çok sıkkın
Bugün bu durumdan kafayı yemek üzereydim yalnız değilmişim... sanki ordaki kemik sinire baskı yapıp uyuşturuyo o bölgeyi gibi. Göbek büyüdüğü için mi oluyor acabaKızlar göğsünüzün tam altında uyuşma hissediyomusunuz hiç? Ben günde ara ara hissediyorum 15 saniye falan sürüyo sanki nasıl anlatayım bebek ayaklarını geriyoda göğüs altım uyuşuyomuş gibi oluyo genelde yere oturup eğildiğim zaman daha çok oluyo
Gerçekten öyle bilgili olduğu her hâlinden belli. Oraya çok yakın bi doktor daha var ulun uluğ o da çok iyi ve bilgili bi doktor canım aklında bulunsun ben femara tedavisiyle onun kontrolünde hamile kaldım doğumda erkek doktor ıstemedigim için devam edemedim ama ne dese %100 dediği cikiyodu ve hastasini cok rahatlatıyo
Ya canım idrarda eritrosit bendede yüksek çıktı 23 çıktı. Bugün ürolojiye gittim doktorum gönderdi böbreklerime bakıldı bi sıkıntı yok dedi doktorum onun dışında idrar kültür testi aldı sonuçları bekliyorum. Senin kaçtı eritrosit acaba ?Gecmis olsun canim dikkat et kendine..
neden bişey yok diyor ki doktor yüksek çikmasina rağmen yada sınır değer oluyor bazen hamileler de onun üzerine çıkmamıştır. Devam ederse ihmal etme sen yine de..
O fena sancılarım geçti canım cok sukur ama geçen haftaya kadar idrarda hala kum döküyorum gözüküyordu hafi ara ara ağrı oluyor kısa süreli.. Bol su içiyorum 2-3 lt arası ayaklarımı soğuktan koruyorum dikkat ettiklerim bunlar..
Bende göğüs uyuşması değilde el ve ayak çok uyuşuyo gece bile rahatsız oluyorumKızlar göğsünüzün tam altında uyuşma hissediyomusunuz hiç? Ben günde ara ara hissediyorum 15 saniye falan sürüyo sanki nasıl anlatayım bebek ayaklarını geriyoda göğüs altım uyuşuyomuş gibi oluyo genelde yere oturup eğildiğim zaman daha çok oluyo
Aynen canım benimde öyle oluyor valla göbeğim büyümedi henüz haftama göre her gören 4 aylık hamile gibisin diyor. Ama belkide bebişlerin boyu uzadığı için oluyordur sığmıyorlar sanırım şimdiden :)Bugün bu durumdan kafayı yemek üzereydim yalnız değilmişim... sanki ordaki kemik sinire baskı yapıp uyuşturuyo o bölgeyi gibi. Göbek büyüdüğü için mi oluyor acaba
O bende de oluyor canım el değilde ayak bileklerim baya uyuşuyo kıtlatıp duruyorum sanırım ödem oluştu daha şimdidenBende göğüs uyuşması değilde el ve ayak çok uyuşuyo gece bile rahatsız oluyorum
ben suanda wc ve yemek disinda pek kalkmiyorum. Annrm ve kayinvaldem yardimci oluyorlar. Bana da kanama olabilir denmisti. 22+6 ya kadar hic bisi olmadi ogun gunduzunde cok yoruldum 2 hastane gezdim cok merdiven ciktim biraz da stresliydim aksamina kanamam oldu cok. Baya panik olduk hemen univ. Hastanesine gittik cok sukur durdurdular kanamayi 5 gun takip ettiler hastanede. Ondan sonrada evde surekli yatis. Ama benim ikiz ve plesanta previa totalis yani bebegin esi rahim agzini kapatiyor. Seninki belki daha farklidir teshisi. Kimisinin doguma kadar hic kanamasi olmuyormus. Sıkinti olmaz insallah canik dikkat et kendine sadece.Insallah canim amin.
Sen hep uzaniyor musun canim?
Kanama olabilir belki korkma dedi. Insallah olmaz tabi.
Canım bende direk idrarda kristal çıktı kristallesmis oksalatlar gözüktü kalsiyumu bıraktım.. Eritrosit negatif bende, ama bildıgim kadarıyla eritrosit kırmızı kan hücresi demek yani idrara kan karışmış demek oluyor bu durumdaYa canım idrarda eritrosit bendede yüksek çıktı 23 çıktı. Bugün ürolojiye gittim doktorum gönderdi böbreklerime bakıldı bi sıkıntı yok dedi doktorum onun dışında idrar kültür testi aldı sonuçları bekliyorum. Senin kaçtı eritrosit acaba ?
Canim cok gecmis olsun insallah bundan sonrasini rahat gecirirsin.ben suanda wc ve yemek disinda pek kalkmiyorum. Annrm ve kayinvaldem yardimci oluyorlar. Bana da kanama olabilir denmisti. 22+6 ya kadar hic bisi olmadi ogun gunduzunde cok yoruldum 2 hastane gezdim cok merdiven ciktim biraz da stresliydim aksamina kanamam oldu cok. Baya panik olduk hemen univ. Hastanesine gittik cok sukur durdurdular kanamayi 5 gun takip ettiler hastanede. Ondan sonrada evde surekli yatis. Ama benim ikiz ve plesanta previa totalis yani bebegin esi rahim agzini kapatiyor. Seninki belki daha farklidir teshisi. Kimisinin doguma kadar hic kanamasi olmuyormus. Sıkinti olmaz insallah canik dikkat et kendine sadece.
Evet biraz araştırdım şimdi netten rahim büyüdükçe kaburgalara baskı yapıyormuş özellikle sağ tarafta oluyormuş benim de sağ tarafımdaAynen canım benimde öyle oluyor valla göbeğim büyümedi henüz haftama göre her gören 4 aylık hamile gibisin diyor. Ama belkide bebişlerin boyu uzadığı için oluyordur sığmıyorlar sanırım şimdiden :)
Çok teşekkür ederimCanim cok gecmis olsun. Insallah vakti zamaninda saglikla kucagina alirsin bebegini. Dikkat edecegimiz zamanlara geldik galiba. Kendini uzme olumlu dusun hep canim. Bol bol dinlenmeyle hersey yoluna girecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?