- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Canım moralini hiç bozma okurken aklımaKızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek
Senin ki benim kimden baya net ama benimki silik biraz tabi daha adete 4 gün varEvet ben de şaşırmıştım ama demek ki kanda yükseldikten bir süre sonra idrara geçiyor diye düşündüm. Benim ki böyleydi:
Canım internetten hesaplayabilirsin son adet tarihini girip tahmini doğuö tarihini hesaplayabilirsinKızlar sizin bat tarihiniz ayın kaciydi yani benim 20 Ekim se haziran a mi denk geliyor doğum hiç anlamıyorum bu işlerden
Amin canım inşallahVar var inşallah hamilesin
Adetime 3 gün var ve böyle çıktı daha kan veremedim cuma günü vereceğim sizce var mi
Kaynanan yardım etmio mu ki aynı evdesinAmin hepimize doğum yapıyorum ya yatağa bile göremiyorum kizlarimla ugrasmaktan
Baktım canım 28 haziran gibi duruyor da inşallah bı netleşsin de ben bu kısımlarını çok arastirmadim hele bı gebe kalayım da diyordum da sizi görünce merak ettimCanım internetten hesaplayabilirsin son adet tarihini girip tahmini doğuö tarihini hesaplayabilirsin
Aynen vallaha ya bu doktorşar niye böyle anlamış değilim. Haftasonumu burnumdan getirdiler çok korkuttular meğer hiç bişeyim yokmuş. Allaha sığınacağız başka yapacak bişeyimiz yokCanım moralini hiç bozma okurken aklımaElanur4206 ve yesil_87 geldi onlarada Dr lar çok olumsuz yorumlar yaptı başka Dr farklı söyledi şimdi ikisininde sağlıklı gebelikleri çok şükür inan şeninde öyle olur kendini yeme hemen başka Dr a git inş risk yoktur
Ayyyyy inşallah benimde cuma günü güzel bir değer çıkarhayırlı olsun hemen hemen böyleyken 35 çıktı.
Benimde adetime 4 gün varken böyle çıkmıştı. İnşallah aramıza gelirsin canımAdetime 3 gün var ve böyle çıktı daha kan veremedim cuma günü vereceğim sizce var mi
Evetttt ben üşüttüm kaç gundur yatıyorum sadece ona yemek,wc ıcın kalkıyodm yattıgım yerden oynuyoruz bazen... bıde ıkıgundur tıksınme eklendıYaa hemde nasıl vicdan azabı çekiyorum her yattığımda zorluyorum kalkmak için kendiimi
Benimde kasığımda ağrı var dün doktora gittim bir problem olmadığını söyledi progestan verdi biraz rahatlatır dedi :)) daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar kalbimizi hop hop hoplatıyorlar :))kasıgın agrısa da normal bunlar hamılelıkte olan seyler ben kasık agrısıda cok yasadım normalllll korkmaaa kotu dusunmee
Kızlar ben mutfağa girip,yemek bile yapamıyorum.Buzdolabının kapağını bile açamıyorum
Normal normal ben yasamıstım bunda da yasadıgım ıcın normal gelıyor hıccc korkmayın.. bu korkular 16 20 haftalara kadar surer tekmeler baslar... ozamanda tekme atmıyoo noldu dıye panıkBenimde kasığımda ağrı var dün doktora gittim bir problem olmadığını söyledi progestan verdi biraz rahatlatır dedi :)) daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar kalbimizi hop hop hoplatıyorlar :))
İnşallah canımBenimde adetime 4 gün varken böyle çıkmıştı. İnşallah aramıza gelirsin canım
Allaj bağışlasın yerim onu benEvetttt ben üşüttüm kaç gundur yatıyorum sadece ona yemek,wc ıcın kalkıyodm yattıgım yerden oynuyoruz bazen... bıde ıkıgundur tıksınme eklendı
3,5yasında benı taklıt ediyor. anneee yaaa yiiiiideeem bulandıııııı
O degılde 30haftadan sonra nasıl olacakkkkk bılemıyorummmm
Valla hastaneye gelse bile bebeği kendim beşikten alip emziriyorum sadece kulak testine götürüp hep uyur evde de tek basma bakarım sadece banyosunu yaptirir 1 ay sonrasında ben yaparim son doğumda eve gldim kizimi yatağa biraktim carsafimi odami temizledim o ağrılarla ne yapim sadece geldi yardim edimmi diye sordu sinirlendim ne demek bu diye çok aglamistim o gunKaynanan yardım etmio mu ki aynı evdesin
Hesaplatsana canım Google a hamilelik haftası hesaplama diye gir tahmini doğum tarihi öğrenebilirsinKızlar sizin bat tarihiniz ayın kaciydi yani benim 20 Ekim se haziran a mi denk geliyor doğum hiç anlamıyorum bu işlerden
Yaa üzüldüm Allah yardımcın olsun kaynananada vicdan versin birazValla hastaneye gelse bile bebeği kendim beşikten alip emziriyorum sadece kulak testine götürüp hep uyur evde de tek basma bakarım sadece banyosunu yaptirir 1 ay sonrasında ben yaparim son doğumda eve gldim kizimi yatağa biraktim carsafimi odami temizledim o ağrılarla ne yapim sadece geldi yardim edimmi diye sordu sinirlendim ne demek bu diye çok aglamistim o gun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?