2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım moralini hiç bozma okurken aklıma Elanur4206 ve yesil_87 geldi onlarada Dr lar çok olumsuz yorumlar yaptı başka Dr farklı söyledi şimdi ikisininde sağlıklı gebelikleri çok şükür inan şeninde öyle olur kendini yeme hemen başka Dr a git inş risk yoktur

Baktım haziranın 28 ine denk geliyor temmuz a da kayar gibi tabi biz daha hamileligimizi netleştirmek daha ama hayirlisi

Canım internetten hesaplayabilirsin son adet tarihini girip tahmini doğuö tarihini hesaplayabilirsin
Baktım canım 28 haziran gibi duruyor da inşallah bı netleşsin de ben bu kısımlarını çok arastirmadim hele bı gebe kalayım da diyordum da sizi görünce merak ettim

Aynen vallaha ya bu doktorşar niye böyle anlamış değilim. Haftasonumu burnumdan getirdiler çok korkuttular meğer hiç bişeyim yokmuş. Allaha sığınacağız başka yapacak bişeyimiz yok

Yaa hemde nasıl vicdan azabı çekiyorum her yattığımda zorluyorum kalkmak için kendiimi
Evetttt ben üşüttüm kaç gundur yatıyorum sadece ona yemek,wc ıcın kalkıyodm yattıgım yerden oynuyoruz bazen... bıde ıkıgundur tıksınme eklendı
3,5yasında benı taklıt ediyor. anneee yaaa yiiiiideeem bulandıııııı

O degılde 30haftadan sonra nasıl olacakkkkk bılemıyorummmm

kasıgın agrısa da normal bunlar hamılelıkte olan seyler ben kasık agrısıda cok yasadım normalllll korkmaaa kotu dusunmee
Benimde kasığımda ağrı var dün doktora gittim bir problem olmadığını söyledi progestan verdi biraz rahatlatır dedi :)) daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar kalbimizi hop hop hoplatıyorlar :))

Kızlar ben mutfağa girip,yemek bile yapamıyorum.Buzdolabının kapağını bile açamıyorum

Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum bende aynıyım eşime üzülüyorum bişey yapamıyorum diye bişey demiyor ama aç kalıyormuş gibi geliyor bana yiyemedikçe bende iyice halsizleşmeye başladım tiksiniyorum yemek görünce

Benimde kasığımda ağrı var dün doktora gittim bir problem olmadığını söyledi progestan verdi biraz rahatlatır dedi :)) daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar kalbimizi hop hop hoplatıyorlar :))
Normal normal ben yasamıstım bunda da yasadıgım ıcın normal gelıyor hıccc korkmayın.. bu korkular 16 20 haftalara kadar surer tekmeler baslar... ozamanda tekme atmıyoo noldu dıye panık
32 33haftalardayım sabah 6kalktım hareket etmıyo gıbı geldı ay ben koştur cıkolata ye (benim kız cıkolata tatlı zıpzıo zıplardı tekmeler havada ucardı . Hala aynı bayılır)

Tabı sabah altı ben aglıyorm noldu dıye esımde kalktı cıkolatayı yedım benımkı basladı
Yanı dogurana kadar boyle

Allaj bağışlasın yerim onu ben Benimkide 29 ekimde 3 doldurucak uyuyan insana garezi war kim olsa uyandırıo 2 gündür ellemio bana torpil geçti galba

Kaynanan yardım etmio mu ki aynı evdesin
Valla hastaneye gelse bile bebeği kendim beşikten alip emziriyorum sadece kulak testine götürüp hep uyur evde de tek basma bakarım sadece banyosunu yaptirir 1 ay sonrasında ben yaparim son doğumda eve gldim kizimi yatağa biraktim carsafimi odami temizledim o ağrılarla ne yapim sadece geldi yardim edimmi diye sordu sinirlendim ne demek bu diye çok aglamistim o gun

Yaa üzüldüm Allah yardımcın olsun kaynananada vicdan versin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…