2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bir kürtaj geçti başımdan korkum hep ondan tedirginim.Sadece bel ağrım çok şiddetli kasık ağrım yok şükür
Yok yok sıkma canını geçen hafta bendede çok vardı yeni doğum ikiz bebek dünyaya getiren bir arkadaşım üşütmüşsündür dedi hakkaten o ara boğazımda ağrıyordu sonra geçti
Mevsim geçişi hiç farketmiyoruz bile ama bu durumda acısı fena çıkıyor

bilmiyom ki ya dün duş aldım dışarıya çıktık bi kaç kere yürüdüm acaba ondanmıdır yemeğe de gitmiştim ablamlara yoğun geçti o gün yani oturmadım fazla belkide ondandır bilmiyorum en iyisi kafama fazla takmiyim

hoşbuldum canım :)

Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım önce kendi sağlığın tabi olmasada üzülme herşeyde wardır bi hayır . Daha önce duymadım böyle bişi inş herşey iyi olur

kasıgın agrısa da normal bunlar hamılelıkte olan seyler ben kasık agrısıda cok yasadım normalllll korkmaaa kotu dusunmee
Korku basa bela iste herşey Allahtan diyorum elhamdülillah tevekkülüm de var ama heralde annelik duygusu birşey olur mu olmaz mı yiyip bitiriyoruz kendimizi

Allah'tan ümit kesilmez, çok çok geçmiş olsun.
Umarım bir yanılgıdır , moralinizi yüksek tutun

Kızlar çay içmek iyi değil diyorlar ama çay bana iyi geliyor. Zararı olur mu acaba?
benim doktorum açıkçay içebilirsin dedi ama şekersiz, bitki çaylarından uzak durmakta fayda var bi de kahveyi yasakladı.
Bi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
caım inşalllah bulanmaz hiç be de öyle diyordum dün başladı.
canım hakkında hayırlısı olsun Allah sağlık versin yinhe de içini ferah tut sen başka doktorada görün mutlaka

Kızlar sizin bat tarihiniz ayın kaciydi yani benim 20 Ekim se haziran a mi denk geliyor doğum hiç anlamıyorum bu işlerden

Başka bir doktora da görün moralini sakın bozma Allah nasip etmişse bos benim 3, kizimda 3 aylıkken ve 5 aylıkken kanama oldu doktorlar düşer diyordu ama çok şükür sağsalim doğdu sıkma canini

Kızlar midesi bulanmayanlar dillendirmesin nazar degirmesin bence ben de öyle diyordum bırkac gün öncesine kadar fakat birkaç gündür midem bulanmaya başladı bugün de istifra ettim:/// çalışıyorum işe gidip gelmek toplu taşımaya binmek felaket Allah yardımcımız olsun hepimizin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…