- 2 Nisan 2018
- 831
- 708
- 33
Yok yok sıkma canını geçen hafta bendede çok vardı yeni doğum ikiz bebek dünyaya getiren bir arkadaşım üşütmüşsündür dedi hakkaten o ara boğazımda ağrıyordu sonra geçtiBir kürtaj geçti başımdan korkum hep ondan tedirginim.Sadece bel ağrım çok şiddetli kasık ağrım yok şükür
Benmde bulanmıyor biraz bulansın istiyorum eşime naz yapayım istiyorum bu sayede mutfakdan biraz uzaklaşayım istiyorum ama yok hiç bişey yokBi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
bilmiyom ki ya dün duş aldım dışarıya çıktık bi kaç kere yürüdüm acaba ondanmıdır yemeğe de gitmiştim ablamlara yoğun geçti o gün yani oturmadım fazla belkide ondandır bilmiyorum en iyisi kafama fazla takmiyimYok yok sıkma canını geçen hafta bendede çok vardı yeni doğum ikiz bebek dünyaya getiren bir arkadaşım üşütmüşsündür dedi hakkaten o ara boğazımda ağrıyordu sonra geçti
Mevsim geçişi hiç farketmiyoruz bile ama bu durumda acısı fena çıkıyor
Bi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
hoşbuldum canım :)Estagfurullah canim az arayi yumusatmak icin oyle soyledim. Bende bundan onceki topigim polkistik over sendromlu bayanlardi. Oradaki arkadaslarim ile 5gecmesine ragmen hala gorusuruz. Basta bende kendimi yabanci hissederdim. Bazen frekans isi herneyse aramiza hosgeldin :)
Hakkında hayırlısı ne ise o olsun canım önce kendi sağlığın tabi olmasada üzülme herşeyde wardır bi hayır . Daha önce duymadım böyle bişi inş herşey iyi olurKızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek
Korku basa bela iste herşey Allahtan diyorum elhamdülillah tevekkülüm de var ama heralde annelik duygusu birşey olur mu olmaz mı yiyip bitiriyoruz kendimizikasıgın agrısa da normal bunlar hamılelıkte olan seyler ben kasık agrısıda cok yasadım normalllll korkmaaa kotu dusunmee
Allah'tan ümit kesilmez, çok çok geçmiş olsun.Kızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bende öyleyim kahvaltıdan sora uyuya kalmışım yataktan kaşkamıyorum gözlerim yanıo sürekli uykum warMerhaba kızlar bugun ınanilmaz uykum Var, halsizlik vurdu sizler nasılsınız
Evet bunlar hep ANNELİKKorku basa bela iste herşey Allahtan diyorum elhamdülillah tevekkülüm de var ama heralde annelik duygusu birşey olur mu olmaz mı yiyip bitiriyoruz kendimizi
Evde bır cocuk daha varken ne zor değil mi?Bende öyleyim kahvaltıdan sora uyuya kalmışım yataktan kaşkamıyorum gözlerim yanıo sürekli uykum war
benim doktorum açıkçay içebilirsin dedi ama şekersiz, bitki çaylarından uzak durmakta fayda var bi de kahveyi yasakladı.Kızlar çay içmek iyi değil diyorlar ama çay bana iyi geliyor. Zararı olur mu acaba?
caım inşalllah bulanmaz hiç be de öyle diyordum dün başladı.Bi benim mi midem bulanmıyor acaba ?
canım hakkında hayırlısı olsun Allah sağlık versin yinhe de içini ferah tut sen başka doktorada görün mutlakaKızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
ayy yavaştan geçiyo gibiEvet bunlar hep ANNELİK
Ben de öyleyim kahvaltıdan sonra uyumuşum şimdi uyandım :))Merhaba kızlar bugun ınanilmaz uykum Var, halsizlik vurdu sizler nasılsınız
Evet haziranaKızlar sizin bat tarihiniz ayın kaciydi yani benim 20 Ekim se haziran a mi denk geliyor doğum hiç anlamıyorum bu işlerden
Yaa hemde nasıl vicdan azabı çekiyorum her yattığımda zorluyorum kalkmak için kendiimiEvde bır cocuk daha varken ne zor değil mi?
Başka bir doktora da görün moralini sakın bozma Allah nasip etmişse bos benim 3, kizimda 3 aylıkken ve 5 aylıkken kanama oldu doktorlar düşer diyordu ama çok şükür sağsalim doğdu sıkma caniniKızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?