Kızlar dünden beri canım çok sıkkın cumartesi günü doktora gidecektim keseyi görmek için ama bekleyemedim. Dün acıbademde bir işim vardı gitmişken keseyi de göreyim rahat edeyim dedim. Ama doktor küçük bir kese olduğunu ve rahmin alt segmentine yerleştiğini söyledi. Bu tür durumlarda fazlaca kanama olduğu için anne riske girebiliyormuş. O yüzden birdahaki hafta eşinle gel dedi. Konuşup karar verin sonlandırıp sonlandırmayacağınıza dedi. Riskli gebelikle bölümüne yönlendiririm orda da fikir alırsın dedi. Moralim altüst oldu
Bakalım kendi doktorum ne diyecek
Moralini yüksek tut canım kendi doktoruna danış hatta belki başka doktorlara falan da kolay karar verilecek bişey değil burda çok bu tarz hikayeler okuduk böyle söylenilen sonra sağlıkla gelen bebişler inşallah senin bebişin de öyle olur
Kızlar midesi bulanmayanlar dillendirmesin nazar degirmesin bence ben de öyle diyordum bırkac gün öncesine kadar fakat birkaç gündür midem bulanmaya başladı bugün de istifra ettim:/// çalışıyorum işe gidip gelmek toplu taşımaya binmek felaket Allah yardımcımız olsun hepimizin
Dillendirmeye gerek kalmadan başladı benimkiler:) gerçekten çok sor toplu taşımada öğürerek gidiyorum bazen duraklarda inip hava alıyorum. Yanında poşet bulundur mutlaka
Dillendirmeye gerek kalmadan başladı benimkiler:) gerçekten çok sor toplu taşımada öğürerek gidiyorum bazen duraklarda inip hava alıyorum. Yanında poşet bulundur mutlaka
Amin canım inşallah böyle her grupta soruyorum aslında Kan da net cevabı alacağımı biliyorum ama böyle dua almak istiyorum birazda Allah razı olsun canım hamelesin inşallah dualarin kabul olur
Ayyy inşallah canım Allah razı olsun dua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur valla çok zor süreçler atlattım ameliyat oldum artık bir sorun yok gebelik bekliyoruz dedi doktorum insallah hayırlısıyla vardir