2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Moralini yüksek tut canım kendi doktoruna danış hatta belki başka doktorlara falan da kolay karar verilecek bişey değil burda çok bu tarz hikayeler okuduk böyle söylenilen sonra sağlıkla gelen bebişler inşallah senin bebişin de öyle olur

Dillendirmeye gerek kalmadan başladı benimkiler:) gerçekten çok sor toplu taşımada öğürerek gidiyorum bazen duraklarda inip hava alıyorum. Yanında poşet bulundur mutlaka

Adetime 3 gün var ve böyle çıktı daha kan veremedim cuma günü vereceğim sizce var mi

Eklentiler

• IMG_20181017_095133.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 67
  • BeautyPlus_20181017082000694_save.webp
    8 KB · Görüntüleme: 57
Dillendirmeye gerek kalmadan başladı benimkiler:) gerçekten çok sor toplu taşımada öğürerek gidiyorum bazen duraklarda inip hava alıyorum. Yanında poşet bulundur mutlaka
Aynen öyleydim ben de bugün canım dolmuşa bindim biner binmez indim veeeeee (( iyi ki poşet vardı yanımda çok zormus gerçekten

Var gibi duruyor benim de böyleydi kan verdim değer 490 çıkmıştı
Böyleyken mi 490 çıktı ben daha yeni idrar a geçiyor herhalde adet gelmedi ya 5-10 felan dir herhalde dedim hatta o yüzden biraz bekleyeyim dedim

Silik çizgiyi ben de gördüm inşallah cuma günü güzel haberi alırsın
Amin canım inşallah böyle her grupta soruyorum aslında Kan da net cevabı alacağımı biliyorum ama böyle dua almak istiyorum birazda Allah razı olsun canım hamelesin inşallah dualarin kabul olur

Böyleyken mi 490 çıktı ben daha yeni idrar a geçiyor herhalde adet gelmedi ya 5-10 felan dir herhalde dedim hatta o yüzden biraz bekleyeyim dedim
Evet ben de şaşırmıştım ama demek ki kanda yükseldikten bir süre sonra idrara geçiyor diye düşündüm. Benim ki böyleydi:

Eklentiler

• 55447A5F-A6D9-4131-A0AD-B0A2568B7A03.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 48
var gibi duruyor benim böyleyken 45 çıktı. inşallah güzel haberlerle gelirsin aramıza
Ayyy inşallah canım Allah razı olsun dua edin inşallah hamilelerin duası kabul olur valla çok zor süreçler atlattım ameliyat oldum artık bir sorun yok gebelik bekliyoruz dedi doktorum insallah hayırlısıyla vardir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…