2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Alem bunlar varya bizimki si bebek ağlamasından korkuyo doğumca zorlanmam inş . Doğunca görcez bakalaım bizi neler beklio aslında ben 2 yaşına girdiğşnde istiodum aralarında çok yaş olmasın benim yaşın geçmesin diye maddş durumdan dolayı bi sene erteledik bence en ideal zamanda hamile kaldık

Keseyi ne zaman gördün canım 7. Haftada 6 da mi

aslında bızı kıskanırlarsa problem Olur...
Zaten daha ıyı anlar buyuyolar agladıgında neler hıssettiğini falan anlatırsın emınım anlayacaktır cok akıllılar... ben kafamda hep 4 yas belırlemıstım kızım nısan 30 buda hazıran gozukuyor ama sezeryan muhtemelen mayıs dogururm :) ve bıze cok yardım ederler bencede super ıdeal oldu

Ah neler çektim bende 2.yi bile istemiyodu doğunca ilkiyle ilgilenemem yzık olır diyodu arasında 6 yaş olsun diosu biz böyle istioruz dedim kapattım konuyu hamile olduğumu duyunca sevinmedi bile
Hadı ya benımkıde tam tersı kızım 1yasında basladı yapsana araları az olsn yapyap yap bende anlatıyodum zamanı olmadıgını vs neyse ki abartmıyodu zaten abartsa kızardım.

Calısıyomusun omu bakıyo oğluna?

Aynen bencede ilk ay zorlanıcaz alışma süreci sürekli emzir uyut ilgilenmek zorunda olduğumuz için kıskançlık yğksek ihtimal ama inşallah olmaz . Katılıyorum konuşarak atlatıcaz o dönemi

Aynen bencede ilk ay zorlanıcaz alışma süreci sürekli emzir uyut ilgilenmek zorunda olduğumuz için kıskançlık yğksek ihtimal ama inşallah olmaz . Katılıyorum konuşarak atlatıcaz o dönemi
Kızım bızım odada besıgındeydı odasına geçırdım yazın öyüzden de rahatım arada gelıyo ama olsun :)
Evett ınsallah bununda ustesınden gelıcez

Yok canım çalışmıyorum kendim bakıyorum bakabilecek biri değil çlışmayı düşünüyordum ama çocuğu altını bile alamıyodu ben değiştirirken bile öğürüyodu kaç defa onun yüzünden hasta oldu çok rahat bakımdan anlamayan bi insan o yüzden emanet etmek istemedim sen çalışıyormusun

Kızlar selam. Ben bugün başka bir dr.a gittim hem sonuçlarımı gösterdim hemde baktı. Karın baktı daha 5 haftalık dedi kese var sadece dedi. Nasıl olur pazartesi daha kesenin içi doluydu dedim. Alttan bakalım ozaman dedi bebişim orada ve ultrasonda kalbi pır pır atıyordu ama sesi gelmedi ölçüm yaptı 5+6 günlük dedi. Haftaya cuma gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Çok şükür şeker hariç bütün değerlerin güzel dedi. Onun için bir test istedi.

Eklentiler

• image.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 59
Ee ona ne oluyo ozaman tasası ona mı düşmüş hey allahım yaa ınsallah aynı yerde degılsındır boyle ınsanlara sınır oluyorum
Bende annemlerle kv ıle ıstanbuldayız ama evler uzak calısıyodum bıraktım kızımda zaten ıkı gelıyo ılerde belkı meslegım var olmadı kendı iş dusuncem var kısmet bakalım keyfımız yerınde sımdılık :)

Evet canım iyi geliyor içtiğim zaman kusmuyorum. Sordun mu doktoruna ?

Gözün aydın canım darısı başımıza inş çok sevindim

Reactions: BYV
Yakınız canım malesef 15 dk mesafe war arabayla ama sık gelip gitmez allahtan bizi sinir etsinlerde amaçları o . En güzeli maddi imkan varsa kendi çocuğu büyütmektan daha güzel bileş yok

QUOTE="YesimV, post: 57619626, member: 895821"]Kızlar selam. Ben bugün başka bir dr.a gittim hem sonuçlarımı gösterdim hemde baktı. Karın baktı daha 5 haftalık dedi kese var sadece dedi. Nasıl olur pazartesi daha kesenin içi doluydu dedim. Alttan bakalım ozaman dedi bebişim orada ve ultrasonda kalbi pır pır atıyordu ama sesi gelmedi ölçüm yaptı 5+6 günlük dedi. Haftaya cuma gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Çok şükür şeker hariç bütün değerlerin güzel dedi. Onun için bir test istedi.[/QUOTE]

Hayırlı olsun canım

Daha neler görücez yani :)) aman sağlıklı olsunlarda napalım annelik endişelik zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…