2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Çözüm de başka sıkıntılar yaratıyor desene canım ne ilacı kullanıyorsun doktor mu verdi
Evet dramamine adı. Acile gitmiştim oradaki doktor yazdı. Kendi doktorum doçent o da kullan etkili olmazsa daha etkilisini veririm bile dedi. Hamilelik B grubu bir ilaç.

Benimde kasığımda ağrı var dün doktora gittim bir problem olmadığını söyledi progestan verdi biraz rahatlatır dedi :)) daha şimdiden bizi parmaklarında oynatıyorlar kalbimizi hop hop hoplatıyorlar :))
Geçmiş olsun canım önemli bişey yok ya insan buna dua ediyor

Allah yardımcın olsun canım ya seni düşününce kendi yaşadığımı hafif buldum inan :)

ayy yavaştan geçiyo gibi hafifledi biraz
Sen olumsuz dusununce etkı edıyo ınan bu korkuları bır kenara bırak dua et bolbol:)
BAk bebegın buyuyecek senı duyacak tepkı verecek bır kAç yerde okumustum hamılelıgı nasıl gecırırsen cocuga etkısı oluyormus.

Allaj bağışlasın yerim onu ben Benimkide 29 ekimde 3 doldurucak uyuyan insana garezi war kim olsa uyandırıo 2 gündür ellemio bana torpil geçti galba
aminnn cümlemizinnn
Aynı sayılırlar zaten yasından oturu geç kalmıyım dedım :)
Benım kızında garezı var yatıyorm agzıma zorla cevız sokuyo ye ye ye ye
Kardesi olacagını soyledınmı kız mı erkek mı bu arada

Evet dramamine adı. Acile gitmiştim oradaki doktor yazdı. Kendi doktorum doçent o da kullan etkili olmazsa daha etkilisini veririm bile dedi. Hamilelik B grubu bir ilaç.
Ben geçen cuma gitmiştim doktora o zaman hafif hafif vardı mide bulantım ilaç önermiyorum geçici cozum demişti ama şuan durum iyice ilerledi doktorumu arayıp telefonda sorayım bari o yüzden sordum ilacın ismini canım benim çok sağol iyi geliyor mu peki

İnşallah canım amin kalp atışını duyana kadar heralde içim rahat etmicek. ay başında gidicem inşallah duyarım 6+2 oluyor

Allah yardımcın olsun canım ya seni düşününce kendi yaşadığımı hafif buldum inan :)
Ya son kizimda hamileyken doktor kiz dedi beni aradi kiz dedim tamam deyip kapattı telefonu eltim benle gelmişti hastaneye doktor kiz dedikten sonra eltimm.gizlice beni video ya almis bakalım aglicakmiyim diye inana biliyor musun

Kızlar doğumdan sonra da bitmiyor çocuğun telaşı (hastalandı mı, emdi mi, ek gıdaya alıştı mı , dişi çıktı mı çıkamadı mı, gazı mı var, yürüdü mü ,konuştu mu, kreşe versem mi ,kim bakacak, huysuz mu bu çocuk, niye çok hareketli yada niye çok durgun, ayy şurasında birşey mi çıkmış, niye diğer çocuklarla oynamıyor, sonraa zayıf mı çok mu kilolu,, boyu mu kısa..vs vs vs vs )ömür boyu sürecek bir serüven bir noktayla başlıyor. hele benim gibi çocuğu büyütürken her konuda titiz davranmaya kalkarsanız çok zor oluyor.(kendimi frenleyemiyorum) sanırım en güzel dönem hamilelik yine de bu serüven de tabi biraz da kolay geçen bir hamilelikse..

Söyledim canım gidip gelip karnıma bakıo kardeş bebek dio arada oyuncaklarını gösterio karnıma doğru erkek canım benimkisi

Söyledim canım gidip gelip karnıma bakıo kardeş bebek dio arada oyuncaklarını gösterio karnıma doğru erkek canım benimkisi
ayyy yerim yaa masallah hep böyle olurlar ınsallahhh

Bende söyledım acaba beklesemıydım dedm ama cok sevınıyo sımdılık dogunca neler olucak kım bılır
Karnıma gelıyoo anne kardes hazırlanıyomu dıyo
Sokakta bebek arabası gorunce bagrıyo anneee baaaak bebekkkkkkk benımde bebegım kardesım olcak dıyo duymayan kalmadı

Ya son kizimda hamileyken doktor kiz dedi beni aradi kiz dedim tamam deyip kapattı telefonu eltim benle gelmişti hastaneye doktor kiz dedikten sonra eltimm.gizlice beni video ya almis bakalım aglicakmiyim diye inana biliyor musun
Nasıl ya bu nasıl vicdansızlık gerçekten Allah yardımcın olsun sabır versin sana kayınvalidene de vicdan ve merhamet... Ama ben eminim ki kayın validen bı gün o kız çocuklarının eline düşer onlara muhtaç olur bu hayat böyle çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…