2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim gobegim en bastan beri asagida mideyle arasinda 4 parmak var ama dogurmuyorum ne saçmalar ya birsey bildikleri de yok

Yaaa ozanim ipegi de yesinler muazzam olmus saglikla insallah

Ben acikcasi yapma taraftari degilim umarim cevremdekiler de benden habersiz birsey yapmaya kalkmaz yapanin da kendi kararidir saygi duyarim bu konularda cok yorum yapma taraftari değilim cünkü bir bebek icin en iyi olani neticede annesi bilir

Kızlar sancım var diyodum ya kum yada taş döküyomuşum meğerse şuan için bol bol su içmekten başka bişeyde yapamıyorum sancısı da çok fena bişey bide siz siz olun bi doktorla kalmayın inanın bu süreçte kendimin doktoru oldum ağrının peşine düştüm doktoruma kalsa erken doğum olabilir diye beni korkuttu çocuğuma da stres yasattim9

yakın zamanda o sancilari yaşayan biri olarak geçmiş olsun diyorum canım . Kum ya da taş olduğu belli oluyor aslında tahlilde taş ateş yapar.. kalsiyum ilaci alıyorsan bırak tetikliyormus umarım biran önce biter sancılar.

Olsun zaten tahlil tetkiklerin bittigi nstlere daha zamanin var oldugu ara haftalardayiz annesini ozlemis bekliyordur minisin : )
Ayy canım ya valla merak ediyo insan:) bugün sağlık ocağından aradılar yarın izlem varmış. Tahlillerini yenileyelim dedi hemşire. Başka ne izlemi yapılıyor acaba? Tetanoz aşısını hatırlattı doktorumun istemediğini söyledim siz bilirsiniz dedi

Sağol canım idrarda kalsiyum oksalat görüldü ateş de yapmiyo herhalde kum döküyorum acildeki doktor ürolojiye yönlendirdi ağrım bikac güne geçmezse giderim onun dışında bol bol su içiyorum. Senin nasıl anlaşıldı kum döktüğün?

Ay aramaları ne güzelmiiş ben hatırlatma kuruyorum

Ben hala ikea almayi dusunuyorum 300 tl farkediyor ya bilemedim
777 lira ikeanın beşiği ve indirim var normalde 800 küsür çileğin beşiği bin lira 200 lira fark var sayılır ama gerçekten çileğin beşiği daha kaliteli gözüküyo bide yakından gidip görmek lazım tabii

Ben iki defa aşı icin gittim.kalp atisini dinleyip kan idrar tahlili yaptilar bacaklarima baktilar varis odem vs icin tansiyon olctuler.genel sorular falan soruyorlar bide.ondan bahsetmistir belki

aynen canım benim de idrarda ca oksalat.

Bende de eritrosit var o neyse de epitel var buna baktım bobreklerle alakalı galıba... umarım bısey yoktur Haftya randevum beklıyım dıyorum...

Eritrosit kırmızı kan hücresi demek canım bildiğim kadarıyla idrar kan karışmış gibi birşey ama epitel bobrekle ilgili umarım ciddi birşey yoktur olan da çabucak geçer...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…