2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Gece gece güldürdün beni
Çok yaşa,böyle hazır cevap insanlara bayılıyorum.

**kapı süsünüz çok güzel ıyi günlerde kullanın.

Bende yaşadım 2 defa canim ne kadar kötüdür..eşim ayaklarima soğuk kompress yapardı iyi gelirdi bende yanma şeklinde ortaya çıkıyor..
benım bacak arası yaTam camasırın geldıgı yer cok rahat camasırım sankı kesıyo derımın altında bocekler gezıyor gıbı karıncalanıyor bacagıma dogru Kızımda da olmuştu sonra haftlar bacaklarım agrıyordu ama gecıyor yaa dogurunca hepsı gececek ınsallah
Eritrosit kırmızı kan hücresi demek canım bildiğim kadarıyla idrar kan karışmış gibi birşey ama epitel bobrekle ilgili umarım ciddi birşey yoktur olan da çabucak geçer...
evet bılıyorum o muhtemelen kumla fln alakalı yıne... ama bu epitel ne anlamadım yasayan yok mu acaba burda esım gıdelım dıyorda bende haftaya gıdıcez nasılsa dıyorum
Deger baya da sınırın ustundee... bakalım ne olcak tesekkur ederım canım ınsallah

Kızlar çilek mobilyanın beşikleri harika gerçekten alırsam bende oradan almayı düşünüyorum 31 Mart indirimlerin son günüymüş

Ben iki defa aşı icin gittim.kalp atisini dinleyip kan idrar tahlili yaptilar bacaklarima baktilar varis odem vs icin tansiyon olctuler.genel sorular falan soruyorlar bide.ondan bahsetmistir belki
Bu ikinci gidişim ilk gittiğimde 8 haftalıktık :) hemşire çok tatlı nasıl oldun gelebilecek durumda mısın diyo unutmamış beni halime üzülmüştü :) eski evime sağlık ocağı çok yakındı başka bi yere taşındım değişti şimdi uzak baya 10 dk yürüyorum o bana zor geliyor

Tatli dilli birini gorunce sasiriyoruz keske hepsi ole olsa
Benim hemsire tanidik saolsun ilgileniyorlar.
Ahaha 10 dakika uzak bencede bazen mutfaga 5 adim atmak zor geliyor : ))git sen yinede bence

Ben hala ikea almayi dusunuyorum 300 tl farkediyor ya bilemedim
Ben ilk bebeğimde ikeanın beşiğini kullandım canım çokta memnun kaldım. Çok hafif temizlik yaparken hiç zorlanmıyosun. Bence görünüş açısındanda bi çok beşikten güzel sade duruyor.kurulumuda gayet basit. Biz tayinciyiz devamlı taşınıyoruz ona rağmen halâ sağlam beşik. Cibinlik diktirmiştim kendi zevkime göre güzel bide nevresim takımı almıştım çok hoş olmuştu . Pişman olmazsın

Epitel kaç çıktı canım bende idrar verdim epitel ve yassı epitel yüksek çıkmış senin kaç çıktı

Öylemi canım bende bi bakıcam çünkü gerçekten ikeanınkinden daha kaliteli duruyor beşik
Biz bi kaç hafta önce gitmiştik çilek mobilyanın mobilyaları Harika. Birde tekstil ürünlerini çok beğendim. İnanılmaz sade ve kaliteli modeller her yerde olmayan kendine özgü.

Benim de aklimda olan o canim o besigi almak istiyorum kismetse bircok besikten daha cok hosuma gitti acikcasi senden de bu yorumlari duymak cok iyi oldu tayinci olmak cok zor ya Allah yardimcin olsun

Ben cilekten almam yakindan da inceledik evet mobilyasi guzel ama bana soyguncu gibi geliyorlar acikcasi yok yatakta burdan olacak baska yerden alamiyorsun olcusu uymuyor yok uyku seti burdan olacak falan oluyor besik sana hic yoktan 2000 tl tabi alan da gule gule kullansin bize pahali gelen kimisineuygun gelebilir

Biz bi kaç hafta önce gitmiştik çilek mobilyanın mobilyaları Harika. Birde tekstil ürünlerini çok beğendim. İnanılmaz sade ve kaliteli modeller her yerde olmayan kendine özgü.
Doğrudur canım yılların markası bende gidip bakayım bi teşekkür ederim :)

Hiç gitmedim canım çileğe bilmiyorumda zaten uyku setini aldım diğer şeyleride aldım derim geçerim sadece beşik için geldim derim ama bi bakmak istiyorum yakından. Eşime gösterdim iki beşiğide oda çileğin beşiğini daha kaliteli buldu ama dediğim gibi yakından beğenmezsem ikeanın beşiğini alırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…