2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de aklimda olan o canim o besigi almak istiyorum kismetse bircok besikten daha cok hosuma gitti acikcasi senden de bu yorumlari duymak cok iyi oldu tayinci olmak cok zor ya Allah yardimcin olsun

Kızlar bi yakından gidip inceleyin bi de çileğinkinde alt çekmecesini almazsanız 650₺ gibi bişey oluyordu fiyatı bu ölçüdeki yatakta 350₺ ydi işte uyku seti ben düşünmüyorum nevresim takımı aldım zaten sizce uyku seti gerekli mi ? Zaten 1 sene anne yanı beşikte yatacak

aynen canım benim de idrarda ca oksalat.
Hiç bişey gözükmüyor canım kaç çıkmıştı? Benim 16 çıkmış ama doktor normal dedi anlamadım en fazlada 8 olabilirmiş sanırım
Kızlar sizi korkutmak istemem ama doktorunuz istemese bile siz yinede idrar kristal bakılmasını isteyin benimde eritrosit 12-14 arası cıktı doktor sorun görmedi ama meğerse kum döküyomuşum.Tabi benim ağrılarım vardı sizin yoksa büyük ihtimalle bişey yoktur ama tedbirli olmak da fayda var

Nasip olursa mevlüt için magnet yaptırdım yasin tesbih ve çantası ile çikplata dağıtçaz nasipse
Günaydınnn kızlaarrrr

Benim bebeğim baya bayaa tekmeliyor artık

Bazen çıkıvericek diye korkuyorum

Sanırım epey hareketli olacak doğduğunda
Benim de karnımın dalgalandığı dışarıdan net farkediliyor canımı yakıyor bazen

Aynen canım dogurunca hepsi geçecek inşallah geçeceğini bilmek dayanılır kılıyor zaten. Randevunu öne alsan canım göstersen tahlillerini beklemesen eşini mi dinlesen acaba..

Canm benm bakıldı zaten kristale öyle anlaşıldı.. eritrosit bende tamamen negatif..

Küvet setini ebebekten aldığıma pişman oldum kalitesi aynıydı resmen :) ben de oyun halısı dijital nem gösteren saat ve nevresim takımı aldım :)))
Iyi gunlerde kullanin canim. Bende e bebekten alacaktim. Bime ya da A101 e geliyor bekle dediler. Fiyat farki oldukca var gercekten.
Nevresim takiminda cok kararsiz kaldim. Onu da alsaydim iyi olurdu.

Bime gidecekler uyandı mı bakalım

Ben küvet setini aldım eve geldim bile.
Markete ilk giren bendim
ben de ağız mendili,nem ölçer ve bebek korumalarından aldım sanki hemen ayaklanacak gibi bebek küvetini e bebekten almıştm yoksa muhakkak alırdım gerçi nasıl taşırdım bilmiyorm sonuçta ordan işe geldim ama

Benim hastane sadece kendi yaptıkları süslemeyi kabul ediyor dışardan bi kapı süsü bile taktırmıyorlarmış. Kendi süslerini de çok beğenmedim ama mecbur artık
ya bana da gecen dogumumda aynını demişlerdi amaa alakası yok ne odalar ne dolap süsleri vardı kızmıstım kendime o zaman

Canım endişe edilecek bişey deil bende cok korkuştum internette araştırma gafletine düşüp :):)
bi kere kullanmalık suda eritilen ilaçtan verdi çokda önemli deil hamilelikte idrar enfeksiyonu sıkça rastlanılır kullan şikayetin geçmezse idrar kültürü isteriz demişlerdi ama aksine benim ztn şikayetim oldugu için deil saglık ocagnda kan idrar tahlili istedikleri için çıkan bişeydi :):)

Epitel : 39, Lokosit : 33 çıkmış.

Zaman oyle hizli geciyorki bir bakmissin bebek korumalarini kullanma zamani gelmis :)
Agiz mendili bende aldim unutmusum.
Agir olsaydi bende markette bırakacaktim. Aksam esim alirdi.

Ya ben de kamerayı alsam mı diyorum ? Sence ???

canım farklı bi marka bu tarz kamera aldım bende geçenlerde görüntü kaliteside çok iyi telefona indirilen uygulamaları var resim video kaydedebiliyorsun, kamera yönünü telefondan saga sola yukarı aşagı oynatabiliosun 2 yönlü ses aktarımı fln baya başarılı buldumm :):)

özellikleri aynımıdır bilmiyorum gerçi eminönünde çok fazla seçenek vardı bize önerdiklerini aldık biz fiyatı gayet iyi geldi bana ama bimde kinin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…