2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
bim den agız mendili alan arkadaşlar nasıldı kumaşı :)
lcw de 4lü müslin agız bezi almıştım indirimli 10 liraya bim dekini almaya gerek varmı ki yetermi sizce ?
Ağız mendili çok kullanılıyormuş canım kaç paket aldın ,benim 10’lu 2 paketim oldu ,eğer azsa bir paket daha al

canım kumaşından ben pek anlamıyorum ama bence 4 tane yetmez gibi..

anladım canım özellikle fiyatıyla yazdım aslında bimde ki güzelse ordan alim değilse yine lcw dan alayım diye,
bende pek anlamıyorum ögle aramda gidip bakıcam ama işte tecrübeli anneler dha iyi bilir sanırım :)

lcw de 4lü müslin agız bezi almıştım indirimli 10 liraya bim dekini almaya gerek varmı ki yetermi sizce ?
%100 pamukluymuş canim aldim ben iyi gorunuyor. E bebekte de 10 'lu satiliyor. Ondan da almistim. Fazla kullanilir diye düşündüm.

aynen canım ben de çok bilmiyorm ne kdr kullanılıyor ama bi tanıdığımızın sürekli bebeğinin yakasına takıyorlar özellikle konuşmaya başlarken diş çıkarırken fln çok salya akıyor hep kullanılıyor ıslandıkça değiştiriyosun fln sonuçta. ama bu benm gözlemim dediğin gibi tecrübeli anneler daha iyi bilir

Aynen canım dogurunca hepsi geçecek inşallah geçeceğini bilmek dayanılır kılıyor zaten. Randevunu öne alsan canım göstersen tahlillerini beklemesen eşini mi dinlesen acaba..
ınsallah ınsallah rahatsızlıkları sıralasam lıste olur :) normal gelıyor artık burnunda kanama sıslık oyuzden nefes zorluyor,kulaklarım sısıyor odem ucakta ucuyorum sankı bacaklarım agrıyor, kemıklerım sızlıyor,dıs etlerım sısıyor cok sızlıyor dur daha varmı hatırlayayım :)))) uykularım haram zaten :))))))
canım endıselenmıyorum aslında panıklesem hemen gıderdım cocuklugumdan bu yasıma kadar zaten usutunce kum doken bırıyım oyuzden normal gelıyor yeterkı bebegı etkılemesın.. dıgerını bılıyordum da epitel hıc dıkkat etmedım lokosıt yok bende... annem cok kızdı aslında onlar yuzunden esım panık degıldır ama oda gıdelım bence dıyor sureklı :)) annemde bayaaaaa kızıncaa ne yapcagımı sasırdım ama sımdı sende yazınca rahatladım tesekkurler

yakası için fular gibi mama önlükleri varya minicik onlardan aldım agız bezini takmaya gerek kalmaz sanıırm ama sürekli de ıslanıyorsa o da yetmezz bilemedim şuann :):)

rica ederim canım sende durumlar daha farklıymış ozmn en güzeli rahat olmak valla :):)

Agız mendılı cok kullanılan bısey hatta bazı bebekler asırı salyası oluyor kusuyor vs oyuzden gereklı... ben e bebekten aldım malı cok guzel yıne bı paket daha alırım yeter kızımdan da kaldı bıraz... agız mendılı, eldıven, onluk bunlaaar cook lazım seyler... hatta onluk olmasa cocuklar hep onunu ıslatır aklınızda olsun... eldıvenı de soylemıstım oda cok cok onemlı bebısler parmagını gozune sokuyor yuzunu cızıyor.

e bebek ten çoklu pakete bakayım ben o zmn, saol canım :)

Kızlar bir de bir öneride bulunuyum size ;yaz bebeği olacak diye sakın şapka takmamazlık yapmayın.Kulakları daha düzgün oluyor,şapka takılan bebeklerde...Bim”’e gittim geldim katalogla hiç ilgisi yok oradaki ürünlerin.Ağız mendili ve banyo bakım ürünleri alınabilir.Zıbınların ,pikenin filan kalitesi o kadar iyi değil,yapıştırma yapmışlar o fiyata lcw dan filan da alınabilir

BEnim ağrım yok canım doktorda normal dedi ama başka doktora gösteriyim diyorum bide

Ağrın yoksa büyük ihtimalle bişey de yoktur canım ama emin olmak istersen kum için idrardan bakılan bi değer var doktorundan onu isteyebilirsin.
Olabilir canım inşallah böyle bişey yoktur sanada çok geçmiş olsun allah bizi ve bebişlerimizi korusun inşallah

saçını kurutmadan çıkma canım kulaklar bu yüzden şişiyor

Kızlar BİM’den kova ve Maşrapa aldım küvet kalmamış zaten geç gittim beklemiyordum olmasını ağız mendillerinide penye olduğu için almadım müslin kumaş olanları daha kullanışlı buluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…