Canım bende bundan yaptırıcam ama ışıklımı yaptırsam ışıksızmı karar veremedim. Hangi sayfaya yaptırdın? bide hastanede kapı süsü olarak düşündüm bende ama eşim bunu nasıl asıcaz kapıya çivi lazım dedi oda olmaz senin bi fikrin varmı?
Kızlar bi yakından gidip inceleyin bi de çileğinkinde alt çekmecesini almazsanız 650₺ gibi bişey oluyordu fiyatı bu ölçüdeki yatakta 350₺ ydi işte uyku seti ben düşünmüyorum nevresim takımı aldım zaten sizce uyku seti gerekli mi ? Zaten 1 sene anne yanı beşikte yatacak
Ben anne yani besik almadim almayacagimda besigini yatak odama koyucam cünkü o sebepten yan korumaliklari bas korumaliklari yorganı vs icinde olan bir uyku seti aldim gecenlerde paylasmistim onu aldim birde ayriyeten indirimden yorgan ve yastik alicam nevresim icin kullanicam cilegin yatagini ordan almak zorunda oldugun icin bile bana tercih edilesi gelmiyor bime giden varmi ben birazdan gidicem resim cekerim bakarim nasilmis
Kızlar BİM’den kova ve Maşrapa aldım küvet kalmamış zaten geç gittim beklemiyordum olmasını ağız mendillerinide penye olduğu için almadım müslin kumaş olanları daha kullanışlı buluyorum
Varda çift taraflı bant tutmaz bunu canım. Biz anahtarlık yaptırdık bundan çok daha küçük ve hafifti avmdende çok güçlü bi çift taraflı bant aldık adam beni bile asar bu dedi ama sonuç 10 dk sonra düşüyodu anahtarlık hatta bi kaç yeri kırıldı bunun yüzünden :/
yakası için fular gibi mama önlükleri varya minicik onlardan aldım agız bezini takmaya gerek kalmaz sanıırm ama sürekli de ıslanıyorsa o da yetmezz bilemedim şuann :):)
Hiç gitmedim canım çileğe bilmiyorumda zaten uyku setini aldım diğer şeyleride aldım derim geçerim sadece beşik için geldim derim ama bi bakmak istiyorum yakından. Eşime gösterdim iki beşiğide oda çileğin beşiğini daha kaliteli buldu ama dediğim gibi yakından beğenmezsem ikeanın beşiğini alırım :)
Canim ben iki besigide yakindan gordum evet cileginki daha bir ihtisamli duruyor yalan degil ama bizim burdaki cilekteki satis elemanindanmidir nedir buz gibi sogudum yok bu yataktanda almak zorundasiniz olculeri tutmaz yok soyle yok boyle diyerek beni cildirtti daha esimde bende cilegin kapisindan girmeyiz
KIZLAR selam
Bebeğin suyu sınırda demişti ya doktorum
Dün hemşire olan bir arkadaşıma anlattım
Belki bildiği birşeyler vardır benden farklı diye
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Gece uyuyamadım düşünmekten
KIZLAR selam
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
O yapmış diye sen yapıcaksin gibisinden bişey yok böyle boş konuşmaları takma lütfen kafana stres olursun zaten uyuz oluyorum öyle insanlara ne kadar düşüncesiz bunun iyu yada kötü niyetlisi olmaz bosver canım sen üzülmemeye bak
KIZLAR selam
Anlatmaz olaydım
Varda çift taraflı bant tutmaz bunu canım. Biz anahtarlık yaptırdık bundan çok daha küçük ve hafifti avmdende çok güçlü bi çift taraflı bant aldık adam beni bile asar bu dedi ama sonuç 10 dk sonra düşüyodu anahtarlık hatta bi kaç yeri kırıldı bunun yüzünden :/
Ben e bebekten coklu paketlerden aldim 20 adet var daha da almicam sizde oyle yapabilirsiniz müslin ortulerden 2 ad almistim indirimden birdaha indirim.oldugunda 2 ad daha alirim yeter bence
ben gittim saat 8 buçukta benden önce bir kadın gitmiş bekliyodu o kaptı zaten 1 tane gelmiş bulana kadar 3 tane bim gezdim sonunda aldım arkamdan geliyolardı küvet yok mu diye nevresimler de çok güzeldi bir takım da nevresm aldım
Yorumlarina baktım da alanlar memnun kalmis benim de ihtiyacim vardi alayim dedim ama dandikse almam diger seyleri ben aldim ondan bakmicam ama oyun halisi ve kuveti gayet iyiymis sabah yorumlarini okudum alanlarin hastane cikisi da cok iyi degilmis hastanede ilk giydirilecek olarak verilebilirmis ama benim yeterince var onuda almam saniyorum
bim den agız mendili alan arkadaşlar nasıldı kumaşı :)
lcw de 4lü müslin agız bezi almıştım indirimli 10 liraya bim dekini almaya gerek varmı ki yetermi sizce ?
4lü yetmez bence çok çok gerekli bişeymiş bol bol al dedi herkes bana. Her emzirmede çene altına koy dediler. Yani eminim günde 4 taneden fazla kullanılır