2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Erken kalkan yol alir demisler ben daha yeni kahvalti yaptimda gidip bakacagim gerci pek bi eksigim yok ama ne yakalarsam artik

4lü yetmez bence çok çok gerekli bişeymiş bol bol al dedi herkes bana. Her emzirmede çene altına koy dediler. Yani eminim günde 4 taneden fazla kullanılır
Evet çok kullanılıyor ben beyaz tülbentten kendim yapmıştım 25 tane falan çok yumuşaktı yukansa bile inçe olduğundan lekede kalmıyordu penye değilde müslin kumaşı tülbent kumaşı gibi olanları tercih edin derim

Sağolsun benim doktorum öyle her kontrolde hiç bişeyin garantisi olmadığını ve geçmişteki sorunlu kayıplı gebe hastalarını anlatıyo ama seviyorum vazgeçemiyorum. Eşim de diyo içimi karartıyo diye

Erken kalkan yol alir demisler ben daha yeni kahvalti yaptimda gidip bakacagim gerci pek bi eksigim yok ama ne yakalarsam artik
valla ya yarım saat önceden gittim 8 buçukta açıyorlar diye meğer 9 da açıyolarmış yoksa hiç bulamazdım millet kapıda sıra olmuş sanki bedavaya dağıtıyolar dedm ama her şey o kadar pahalı ki cidden ne kadar indirimli alsak kâr

Ayyy Allahim kusura bakma da yaptigi is degil onun hamile olupta sıkıntılı bir surecten gecene soylenecek lafmi bu yani nasil kizdim anlatamam herkesin hamileligi bünyesi farkli kimseyi kendinle bir tutma 24 haftalik dogupta yasayan bebekler var Rabbimin takdiri hic boyle insanlara da takilma

Bende bime gittim şimdi sadece ağız mendili aldım zaten çok bişey yoktu çorapları beğenmedim diğer kıyafetleri beğenmedim ağız mendilide aslında fiyatı fazla geldi ebebekteki çok daha uygun ama organik yazıyo diye aldım bi tane. Bu arada kızlar yürüyüş gerçekten normal doğuma fayda sağlıyo bence afedersiniz ama evden çıkarken hiç bişey yoktu bime gittim geldim yürüdüm tuvalete kendimi zor attım bi anda büyük abdestim geldi çok afedersiniz zor dayandım demekki yürüyüşte normal doğumla böyle bi bağlantısı var diye düşündüm

Kuveti almazsam burdan alirdim valla cok kaliteli gelmis burda bilmiyorum sira olmusmudur ben eksigim cok yok diye rahat davrandim saniyorum

Kuveti almazsam burdan alirdim valla cok kaliteli gelmis burda bilmiyorum sira olmusmudur ben eksigim cok yok diye rahat davrandim saniyorum
evet küvet güzel gerçekten 101 ede geliyor ama o böyle değildi filesi falan da olmuyo baya bekledim almadım iyi yapmışım sırf tek kovalar bile 20 tl bide nevresimleri hoşuma gitti baya desenleri falan çok hoş

doğru diyosun ölçü konusunda .. büyüyen beşiklerde de aynı sıkıntı var ama sanıyorum ölçüleri hep özel oluyormuş
arkadaşım cırt cırtlı bantlardan asmış öyle yapmş canım aklnda bulunsn
Maşallah 12 gün önce Doğum yapmış karnına bakın
bunu gördm dün şok oldm ya darısı bize inşallah
ay Allah korusun kafanı bulandırma sakın canım hiç takma.. artık bebeklerimiz büyüdü doğsa bile yaşama şansları çok yüksek..
Instgramdan yamuna korse diye site var sizce korsesi guzelmi
ben daha önceden almıştm mükemmel bence

O yuzden sabit klasik bir besik alcam ben zaten 1seneye kalmadan tasinicaz bebise oda yapacagiz o zaman montessori alirim diyorum.bakalim

evet küvet güzel gerçekten 101 ede geliyor ama o böyle değildi filesi falan da olmuyo baya bekledim almadım iyi yapmışım sırf tek kovalar bile 20 tl bide nevresimleri hoşuma gitti baya desenleri falan çok hoş
Bugs bunny tweetyli falan vardi galiba benim ihtiyacim yok ama bakacagim yinede battaniyesini gordunmu kalin ve yumusak mi ?

Eve yaparımda hastaneye yapamam canım hastaneye nasıl asıcam diye düşünüyorum kapısına :)
Fotoğraf içinmi götürmek istiyorsun canım özel hastanelerde genelde mutlaka tablo oluyor oradakini kaldırıp asabilirsin yada masa süsü olarakta gayet güzel duruyor yerinde olsam hiç götürmem kırılır diye korkarım

Guzel anneler kadinlar gununuz kutlu olsun

Bugun minigimi gormeye gittim.tam 27 hafta 2gunlugum 3 gun ileride cikti hep 3 gun geriden geliyordu.1kilo50 gram 35 cm ve yine yuzunu gömmus.ayaklar yine asagiya gecmis iki gundur vurup acitiyordu.rahim agzi 3cm.simdilik hersey yolunda.bir daha 3 hafta sonra randevum dogumu planlayacagiz artik yavas yavas

Hic sevmem de anlasamam da öyle doktorla iyi dayaniyorsun valla bizim.doktorun icinde havai fisek var sanirsin hep bi pozitif hep bir mutlu o bile sinir ediyor bak

Canim bende daha once baska sebepten erken dogum yaptim ayrinti vermeyim. Doktor suyun sinirda dediyse mutlaka haftada bir kontrole git bazen serum takviyesi yapiyorlar. Birde tansiyonunu surekli olc. Eger sen farketmeden tansiyonun yukseliyorsa onada onlem alirlar. Arkadasina bakma sen. Iyi dusun iyi olsun..

Masallah kuzum.benim cok sevindim hepimizin bebekleri hep saglikli olsunlar insallah kocaman olmus senin oglan yerim

Maşallah cnm bebisler artık kiloya ulasti.Seninle aramızda 5 gün var dogumlarimiz çok yakın olacak sezeryan olacağımız için.Benimde haftaya randevum.insallah herşey yolundadır

Kapı süsü olarak düşündüm canım yok ya dikkat ederiz güzel bi kutuya koyarım kırılmazda başka kapı süsü beğenemedim hiç en çok bunu beğendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…