Erken kalkan yol alir demisler ben daha yeni kahvalti yaptimda gidip bakacagim gerci pek bi eksigim yok ama ne yakalarsam artikben gittim saat 8 buçukta benden önce bir kadın gitmiş bekliyodu o kaptı zaten 1 tane gelmiş bulana kadar 3 tane bim gezdim sonunda aldım arkamdan geliyolardı küvet yok mu diyenevresimler de çok güzeldi bir takım da nevresm aldım
Evet çok kullanılıyor ben beyaz tülbentten kendim yapmıştım 25 tane falan çok yumuşaktı yukansa bile inçe olduğundan lekede kalmıyordu penye değilde müslin kumaşı tülbent kumaşı gibi olanları tercih edin derim4lü yetmez bence çok çok gerekli bişeymiş bol bol al dedi herkes bana. Her emzirmede çene altına koy dediler. Yani eminim günde 4 taneden fazla kullanılır
Sağolsun benim doktorum öyle her kontrolde hiç bişeyin garantisi olmadığını ve geçmişteki sorunlu kayıplı gebe hastalarını anlatıyo ama seviyorum vazgeçemiyorum. Eşim de diyo içimi karartıyo diyeKIZLAR selam
Bebeğin suyu sınırda demişti ya doktorum
Dün hemşire olan bir arkadaşıma anlattım
Belki bildiği birşeyler vardır benden farklı diye
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Gece uyuyamadım düşünmekten
valla ya yarım saat önceden gittim 8 buçukta açıyorlar diye meğer 9 da açıyolarmış yoksa hiç bulamazdım millet kapıda sıra olmuş sanki bedavaya dağıtıyolar dedm ama her şey o kadar pahalı ki cidden ne kadar indirimli alsak kârErken kalkan yol alir demisler ben daha yeni kahvalti yaptimda gidip bakacagim gerci pek bi eksigim yok ama ne yakalarsam artik
Eve yaparımda hastaneye yapamam canım hastaneye nasıl asıcam diye düşünüyorum kapısına :)Ben dicektim tam canım kanvas tabloyu bile tutmuyor çak çiviyi sonra az bi alçıyla kapanıyor
Ayyy Allahim kusura bakma da yaptigi is degil onun hamile olupta sıkıntılı bir surecten gecene soylenecek lafmi bu yani nasil kizdim anlatamamKIZLAR selam
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Kuveti almazsam burdan alirdim valla cok kaliteli gelmis burda bilmiyorum sira olmusmudur ben eksigim cok yok diye rahat davrandim saniyorumvalla ya yarım saat önceden gittim 8 buçukta açıyorlar diye meğer 9 da açıyolarmış yoksa hiç bulamazdım millet kapıda sıra olmuş sanki bedavaya dağıtıyolar dedm ama her şey o kadar pahalı ki cidden ne kadar indirimli alsak kâr
evet küvet güzel gerçekten 101 ede geliyor ama o böyle değildi filesi falan da olmuyo baya bekledim almadım iyi yapmışım sırf tek kovalar bile 20 tl bide nevresimleri hoşuma gitti baya desenleri falan çok hoşKuveti almazsam burdan alirdim valla cok kaliteli gelmis burda bilmiyorum sira olmusmudur ben eksigim cok yok diye rahat davrandim saniyorum
doğru diyosun ölçü konusunda .. büyüyen beşiklerde de aynı sıkıntı var ama sanıyorum ölçüleri hep özel oluyormuşBen anne yani besik almadim almayacagimda besigini yatak odama koyucam cünkü o sebepten yan korumaliklari bas korumaliklari yorganı vs icinde olan bir uyku seti aldim gecenlerde paylasmistim onu aldim birde ayriyeten indirimden yorgan ve yastik alicam nevresim icin kullanicam cilegin yatagini ordan almak zorunda oldugun icin bile bana tercih edilesi gelmiyor bime giden varmi ben birazdan gidicem resim cekerim bakarim nasilmis
arkadaşım cırt cırtlı bantlardan asmış öyle yapmş canım aklnda bulunsnVarda çift taraflı bant tutmaz bunu canım. Biz anahtarlık yaptırdık bundan çok daha küçük ve hafifti avmdende çok güçlü bi çift taraflı bant aldık adam beni bile asar bu dedi ama sonuç 10 dk sonra düşüyodu anahtarlık hatta bi kaç yeri kırıldı bunun yüzünden :/
bunu gördm dün şok oldm yaMaşallah 12 gün önce Doğum yapmış karnına bakın
ay Allah korusun kafanı bulandırma sakın canım hiç takma.. artık bebeklerimiz büyüdü doğsa bile yaşama şansları çok yüksek..KIZLAR selam
Anlatmaz olaydım
ben daha önceden almıştm mükemmel benceInstgramdan yamuna korse diye site var sizce korsesi guzelmi
Burda cogunluk o markayi tavsiye etmisti bende o markadan alacagim canimInstgramdan yamuna korse diye site var sizce korsesi guzelmi
O yuzden sabit klasik bir besik alcam ben zaten 1seneye kalmadan tasinicaz bebise oda yapacagiz o zaman montessori alirim diyorum.bakalimdoğru diyosun ölçü konusunda .. büyüyen beşiklerde de aynı sıkıntı var ama sanıyorum ölçüleri hep özel oluyormuş
arkadaşım cırt cırtlı bantlardan asmış öyle yapmş canım aklnda bulunsn
bunu gördm dün şok oldm yadarısı bize inşallah
ay Allah korusun kafanı bulandırma sakın canım hiç takma.. artık bebeklerimiz büyüdü doğsa bile yaşama şansları çok yüksek..
ben daha önceden almıştm mükemmel bence
Bugs bunny tweetyli falan vardi galibaevet küvet güzel gerçekten 101 ede geliyor ama o böyle değildi filesi falan da olmuyo baya bekledim almadım iyi yapmışım sırf tek kovalar bile 20 tl bide nevresimleri hoşuma gitti baya desenleri falan çok hoş
Fotoğraf içinmi götürmek istiyorsun canım özel hastanelerde genelde mutlaka tablo oluyor oradakini kaldırıp asabilirsin yada masa süsü olarakta gayet güzel duruyor yerinde olsam hiç götürmem kırılır diye korkarımEve yaparımda hastaneye yapamam canım hastaneye nasıl asıcam diye düşünüyorum kapısına :)
Hic sevmem de anlasamam da öyle doktorla iyi dayaniyorsun valla bizim.doktorun icinde havai fisek var sanirsin hep bi pozitif hep bir mutlu o bile sinir ediyor bakSağolsun benim doktorum öyle her kontrolde hiç bişeyin garantisi olmadığını ve geçmişteki sorunlu kayıplı gebe hastalarını anlatıyo ama seviyorum vazgeçemiyorum. Eşim de diyo içimi karartıyo diye
Canim bende daha once baska sebepten erken dogum yaptim ayrinti vermeyim. Doktor suyun sinirda dediyse mutlaka haftada bir kontrole git bazen serum takviyesi yapiyorlar. Birde tansiyonunu surekli olc. Eger sen farketmeden tansiyonun yukseliyorsa onada onlem alirlar. Arkadasina bakma sen. Iyi dusun iyi olsun..KIZLAR selam
Anlatmaz olaydım
Masallah kuzum.benimGuzel anneler kadinlar gununuz kutlu olsun
Bugun minigimi gormeye gittim.tam 27 hafta 2gunlugum 3 gun ileride cikti hep 3 gun geriden geliyordu.1kilo50 gram 35 cm ve yine yuzunu gömmus.ayaklar yine asagiya gecmis iki gundur vurup acitiyordu.rahim agzi 3cm.simdilik hersey yolunda.bir daha 3 hafta sonra randevum dogumu planlayacagiz artik yavas yavas
Maşallah cnm bebisler artık kiloya ulasti.Seninle aramızda 5 gün var dogumlarimiz çok yakın olacak sezeryan olacağımız için.Benimde haftaya randevum.insallah herşey yolundadırGuzel anneler kadinlar gununuz kutlu olsun
Bugun minigimi gormeye gittim.tam 27 hafta 2gunlugum 3 gun ileride cikti hep 3 gun geriden geliyordu.1kilo50 gram 35 cm ve yine yuzunu gömmus.ayaklar yine asagiya gecmis iki gundur vurup acitiyordu.rahim agzi 3cm.simdilik hersey yolunda.bir daha 3 hafta sonra randevum dogumu planlayacagiz artik yavas yavas
Kapı süsü olarak düşündüm canım yok ya dikkat ederiz güzel bi kutuya koyarım kırılmazda başka kapı süsü beğenemedim hiç en çok bunu beğendimFotoğraf içinmi götürmek istiyorsun canım özel hastanelerde genelde mutlaka tablo oluyor oradakini kaldırıp asabilirsin yada masa süsü olarakta gayet güzel duruyor yerinde olsam hiç götürmem kırılır diye korkarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?