Buyusun ya tek arteri var diye kilosuna ulasmasi icin uğraşıyorum: )aminn canim hepimiz guzel haberler alalim saglikli mutlu sekilde gunumuzu tamamlayalimMasallah kuzum.benimcok sevindim hepimizin bebekleri hep saglikli olsunlar insallah kocaman olmus senin oglan yerim
Ayyy dur dur canım sayma bu ne böyle neler varmis ! vallahi maşallah o zaman sana analık zor.. sanki benim rahat geçiyor biraz daha bunca şey yok bende kum oldu oda fena oldu zaten...ınsallah ınsallah rahatsızlıkları sıralasam lıste olur :) normal gelıyor artık burnunda kanama sıslık oyuzden nefes zorluyor,kulaklarım sısıyor odem ucakta ucuyorum sankıbacaklarım agrıyor, kemıklerım sızlıyor,dıs etlerım sısıyor cok sızlıyor dur daha varmı hatırlayayım :)))) uykularım haram zaten :)))))
Tansiyonumda sorun yok şükürCanim bende daha once baska sebepten erken dogum yaptim ayrinti vermeyim. Doktor suyun sinirda dediyse mutlaka haftada bir kontrole git bazen serum takviyesi yapiyorlar. Birde tansiyonunu surekli olc. Eger sen farketmeden tansiyonun yukseliyorsa onada onlem alirlar. Arkadasina bakma sen. Iyi dusun iyi olsun..
Cok sukur ulastilar hizlica gecti zaman : )aa evet yakiniz.benim.muhtemelen hersey yolunda gidersen 28 29 mayis olur sanirim.Maşallah cnm bebisler artık kiloya ulasti.Seninle aramızda 5 gün var dogumlarimiz çok yakın olacak sezeryan olacağımız için.Benimde haftaya randevum.insallah herşey yolundadır
yok ben haftaya gıdıcem randevum ozaman gosterırımValla hiç bilmiyorum benim doktorum normal dedi sen gösterdinmi sonucunu doktora?
yok yok kışın zaten böyle bısey asla yapmam onla alakası yok:/ hamılelıkten oldu malesef gecer dıye dusunuyorm cunku burnunda oyle...saçını kurutmadan çıkma canım kulaklar bu yüzden şişiyor
daha once de yazmıstım ama gormedın sanırım neyse ben yıne yazayım aynı seyı ben yasadım arkadasın dedıgı gıbı degıl 38+5 dogurdum sımdıden kendını sıkıntıya sokma...KIZLAR selam
Bebeğin suyu sınırda demişti ya doktorum
Dün hemşire olan bir arkadaşıma anlattım
Belki bildiği birşeyler vardır benden farklı diye
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Gece uyuyamadım düşünmekten
evet ben aldım kuması falan cok guzel cok begendımmm dogumdan sonra zayıflama surecımde kullanıcam ınsallahInstgramdan yamuna korse diye site var sizce korsesi guzelmi
Ayyy dur dur canım sayma bu ne böyle neler varmis ! vallahi maşallah o zaman sana analık zor.. sanki benim rahat geçiyor biraz daha bunca şey yok bende kum oldu oda fena oldu zaten...
Medicalpark da olacak inşallahhangi hastanede yapacaksın cnm
Doğru diyorsun canım ne yaşarsak yaşayalım sonun da dediğimiz" sağlıklı doğsun da gerisi boş " cümlesi.. zaten bunları yaşarken kendimiz için endişe etmiyoruz ki hamile olduğumuz için bebeğe zararı olur mu diye..kızımda da olmuştu kulak olmamıstı oda eklendı.. ama vıtamınlerım vs ıyı bakalım şu ıdrardan ne cıkacak.. sekerım ac tok normal cıkmıs mesela seker yuklemesı yapılmaz muhtemelen.. yanı genel anlamda cok sukur ıyıyım bunlar olacak seyler sadeve mıdem cooook zorluyor bazen catlıyacam dıyorum oyle rennıe olmasa bılmıyorum yaa... agladıgımda oluyor :) ama bunlara sukur ne dertler var allah gostermesın hepsı gececek sıkıntılar ınsallah boyle saydıgıma bakma ben bır anneyım bak sımdı mıdem agrıyor ama dısarı cıkıcaz kızımla annelık yeterkı saglıklı olsunlarrr
Varda çift taraflı bant tutmaz bunu canım. Biz anahtarlık yaptırdık bundan çok daha küçük ve hafifti avmdende çok güçlü bi çift taraflı bant aldık adam beni bile asar bu dedi ama sonuç 10 dk sonra düşüyodu anahtarlık hatta bi kaç yeri kırıldı bunun yüzünden :/
yok nevresimler öyle değildi twety falan sevmiyorum zaten çok daha tatlış desenleri vardıBugs bunny tweetyli falan vardi galibabenim ihtiyacim yok ama bakacagim yinede battaniyesini gordunmu kalin ve yumusak mi ?
Bende dün gördüm cüs dedim hattabence bunlar bebek ciktiktan sonra yaglarida aldiriyorlar galiba umarim benimde boyle olur
Bunu gördüm maşallah dedim. Hamilelikte de çok almamıştı ama şimdi dümdüz
Valla şeytan diyo gizlice bi çivi çak hahacanım koçtaş da çift taraflı bant gbi cırt cırtlar var bi tarafını kapıya duvara bi tarafınıda tabloya yapıştırıyosun, paketi 4 lü mü 6 lımıydı tam hatrlamıyorum :)
evlenirken almıştık bizde cırt kısmını bile çekerek zor cıkarıyosun, yapıştırdıgın yerden de cıkmıo :)
ama hastane kapısından sonra o yapışkan nasıl cıkar hiç bi fikrim yok
KIZLAR selam
Bebeğin suyu sınırda demişti ya doktorum
Dün hemşire olan bir arkadaşıma anlattım
Belki bildiği birşeyler vardır benden farklı diye
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Gece uyuyamadım düşünmekten
Ben götüremem ya öyle güzel şeyi hastaneye kırarlarsa düşerse hem üzülür hem sinirlenirim aksiyona gerek YokValla şeytan diyo gizlice bi çivi çak hahayok ya asarız bi şekilde herkes nasıl asıyo doğru değilmi onuda eşim düşünsün ben doğumu düşünürken bide onu düşünemem
Evetnerde ne denilecegini bilmeyen o kadar densiz insan var kiiii...
Biz ne desek boş yani insanların aklına illa sokuyorlar bişey ki hamileyken en ufak bi anlatılan sey aşırı cok etkiliyor.
biizmde akrabalr otururken bi başladılar hamilelikten sonra senin muhabbet gibi kötü kötü yaşanmışlıklar yok şununki şöyle olmuş yok bu böyle aaa dedim hamile var burda kapatın bu konuları sonra ben suçlu oldum anlamıyorlar da laftan korkma kızım senin başına gelicek die bişi yok ama şunda şöyle olmuş die devam ediyor 3 kere susturmaya çalıştım benim dogumdan vs korktugum yok ama bu muhabbetleri dinlemek istemiyorumm diye.
Ki senin sordugun kişi bi de hemşire bilgili düşünceli olması beklenen ilk kişilerden biri pesss
Oww İstanbul’a hayatta gidememvictoryvivi daha önce de konuşmuştuk ben yine aynı fikirdeyim Bursa'da güvenmiyorsan da gerekirse İstanbul'a git iyi bir perinotolog bul ve muayene ol lütfen tek bir doktorun cümleleriyle içini karartma o hemşire arkadaşının yaptığı da kötü olmuş hepimiz farklıyız bebeklerimiz farklı umutlu olmamız lazım en sağlıklımızın bile garantisi Yok Oturup kötü hikayelerle ruhumuzu karartmaya hiç gerek Yok diye düşünüyorum iyi düşünelim dua edelim imkanlarımızı bebeklerimiz için sonuna kadar kullanalım sonrası kader kısmet
Sağol canım inşallah kucagimiza bi alalım da onlar için herşeye değerOlabilir canım inşallah böyle bişey yoktur sanada çok geçmiş olsun allah bizi ve bebişlerimizi korusun inşallah
Kapı süsü yaptırmıcakmısın peki aslında hepsi kırılabilir arkadaşıma geçen sene kapı süsü yaptırdık çarşıda aynalı çok güzeldi hatta konuştuk hastaneye giderken kırılırsa falan diye böyle konuşurken elinden poşet bi düştü pat kenarı kırıldı hemen götürdük kadın bişeylerle kapattı artık yani risk her yerde varBen götüremem ya öyle güzel şeyi hastaneye kırarlarsa düşerse hem üzülür hem sinirlenirim aksiyona gerek Yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?