2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Masallah kuzum.benim cok sevindim hepimizin bebekleri hep saglikli olsunlar insallah kocaman olmus senin oglan yerim
Buyusun ya tek arteri var diye kilosuna ulasmasi icin uğraşıyorum: )aminn canim hepimiz guzel haberler alalim saglikli mutlu sekilde gunumuzu tamamlayalim

Ayyy dur dur canım sayma bu ne böyle neler varmis ! vallahi maşallah o zaman sana analık zor.. sanki benim rahat geçiyor biraz daha bunca şey yok bende kum oldu oda fena oldu zaten...

Tansiyonumda sorun yok şükür
Evet haftada bir çağırdı doktorum
Sağolasın

Maşallah cnm bebisler artık kiloya ulasti.Seninle aramızda 5 gün var dogumlarimiz çok yakın olacak sezeryan olacağımız için.Benimde haftaya randevum.insallah herşey yolundadır
Cok sukur ulastilar hizlica gecti zaman : )aa evet yakiniz.benim.muhtemelen hersey yolunda gidersen 28 29 mayis olur sanirim.
Ins sende haftaya guzel haberlerle geleceksin : ))

Valla hiç bilmiyorum benim doktorum normal dedi sen gösterdinmi sonucunu doktora?
yok ben haftaya gıdıcem randevum ozaman gosterırım
saçını kurutmadan çıkma canım kulaklar bu yüzden şişiyor
yok yok kışın zaten böyle bısey asla yapmam onla alakası yok:/ hamılelıkten oldu malesef gecer dıye dusunuyorm cunku burnunda oyle...
daha once de yazmıstım ama gormedın sanırım neyse ben yıne yazayım aynı seyı ben yasadım arkadasın dedıgı gıbı degıl 38+5 dogurdum sımdıden kendını sıkıntıya sokma...
Instgramdan yamuna korse diye site var sizce korsesi guzelmi
evet ben aldım kuması falan cok guzel cok begendımmm dogumdan sonra zayıflama surecımde kullanıcam ınsallah

Ayyy dur dur canım sayma bu ne böyle neler varmis ! vallahi maşallah o zaman sana analık zor.. sanki benim rahat geçiyor biraz daha bunca şey yok bende kum oldu oda fena oldu zaten...
kızımda da olmuştu kulak olmamıstı oda eklendı.. ama vıtamınlerım vs ıyı bakalım şu ıdrardan ne cıkacak.. sekerım ac tok normal cıkmıs mesela seker yuklemesı yapılmaz muhtemelen.. yanı genel anlamda cok sukur ıyıyım bunlar olacak seyler sadeve mıdem cooook zorluyor bazen catlıyacam dıyorum oyle rennıe olmasa bılmıyorum yaa... agladıgımda oluyor :) ama bunlara sukur ne dertler var allah gostermesın hepsı gececek sıkıntılar ınsallah boyle saydıgıma bakma ben bır anneyım bak sımdı mıdem agrıyor ama dısarı cıkıcaz kızımla annelıkyeterkı saglıklı olsunlarrr

Doğru diyorsun canım ne yaşarsak yaşayalım sonun da dediğimiz" sağlıklı doğsun da gerisi boş " cümlesi.. zaten bunları yaşarken kendimiz için endişe etmiyoruz ki hamile olduğumuz için bebeğe zararı olur mu diye..
Bende bugün şeker yüklemesi yaptım bakalım ne çıkacak.. evde makinayla baktığımda 140 sinir degeri gördüğüm için doktorum yükleme yapalim dedi.

canım koçtaş da çift taraflı bant gbi cırt cırtlar var bi tarafını kapıya duvara bi tarafınıda tabloya yapıştırıyosun, paketi 4 lü mü 6 lımıydı tam hatrlamıyorum :)
evlenirken almıştık bizde cırt kısmını bile çekerek zor cıkarıyosun, yapıştırdıgın yerden de cıkmıo :)
ama hastane kapısından sonra o yapışkan nasıl cıkar hiç bi fikrim yok

Bugs bunny tweetyli falan vardi galiba benim ihtiyacim yok ama bakacagim yinede battaniyesini gordunmu kalin ve yumusak mi ?
yok nevresimler öyle değildi twety falan sevmiyorum zaten çok daha tatlış desenleri vardı battaniyeye pek bakmadım ama ince bir şeye benziyordu pikede baya kalitesiz geldi

Valla şeytan diyo gizlice bi çivi çak haha yok ya asarız bi şekilde herkes nasıl asıyo doğru değilmi onuda eşim düşünsün ben doğumu düşünürken bide onu düşünemem

nerde ne denilecegini bilmeyen o kadar densiz insan var kiiii...
Biz ne desek boş yani insanların aklına illa sokuyorlar bişey ki hamileyken en ufak bi anlatılan sey aşırı cok etkiliyor.
biizmde akrabalr otururken bi başladılar hamilelikten sonra senin muhabbet gibi kötü kötü yaşanmışlıklar yok şununki şöyle olmuş yok bu böyle aaa dedim hamile var burda kapatın bu konuları sonra ben suçlu oldum anlamıyorlar da laftan korkma kızım senin başına gelicek die bişi yok ama şunda şöyle olmuş die devam ediyor 3 kere susturmaya çalıştım benim dogumdan vs korktugum yok ama bu muhabbetleri dinlemek istemiyorumm diye.
Ki senin sordugun kişi bi de hemşire bilgili düşünceli olması beklenen ilk kişilerden biri pesss

victoryvivi daha önce de konuşmuştuk ben yine aynı fikirdeyim Bursa'da güvenmiyorsan da gerekirse İstanbul'a git iyi bir perinotolog bul ve muayene ol lütfen tek bir doktorun cümleleriyle içini karartma o hemşire arkadaşının yaptığı da kötü olmuş hepimiz farklıyız bebeklerimiz farklı umutlu olmamız lazım en sağlıklımızın bile garantisi Yok Oturup kötü hikayelerle ruhumuzu karartmaya hiç gerek Yok diye düşünüyorum iyi düşünelim dua edelim imkanlarımızı bebeklerimiz için sonuna kadar kullanalım sonrası kader kısmet

Valla şeytan diyo gizlice bi çivi çak haha yok ya asarız bi şekilde herkes nasıl asıyo doğru değilmi onuda eşim düşünsün ben doğumu düşünürken bide onu düşünemem
Ben götüremem ya öyle güzel şeyi hastaneye kırarlarsa düşerse hem üzülür hem sinirlenirim aksiyona gerek Yok

Merhaba kızlar tüm arkadaşların dünya kadınlar günü kutlu olsun yarın şeker yüklemesi yapılacak kan tahlili yapılıyor ama bu esnada doktorunuz bebeği muayane ediyor mu test için gerekli oluyor mu yoksa sadece sonuçlara mi bakıyorlar

Evet
Hamile insanlara daha hassas davranılması gerek
Bana da ne çok şişmişsin 7 ayda
Son ayların daha kötü olacak diyorlar

Oww İstanbul’a hayatta gidemem
Yolculuk sıkıntı olur
Az ayakta kalsam çamaşırımda sıvı oluyor
Çarşamba kontrolüm var
Sonrasında başka dr a da gideceğim

Ben götüremem ya öyle güzel şeyi hastaneye kırarlarsa düşerse hem üzülür hem sinirlenirim aksiyona gerek Yok
Kapı süsü yaptırmıcakmısın peki aslında hepsi kırılabilir arkadaşıma geçen sene kapı süsü yaptırdık çarşıda aynalı çok güzeldi hatta konuştuk hastaneye giderken kırılırsa falan diye böyle konuşurken elinden poşet bi düştü pat kenarı kırıldı hemen götürdük kadın bişeylerle kapattı artık yani risk her yerde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…