Çok iyi perinatologlar var muayene ücretleri biraz fazla ama riskli gebelik uzmanı işte özel durumlarda başvurulması gereken kişiler . Operatör doktordan Ziyade öyle birine git bence durum tespitini daha sağlıklı yapacaktır. Umutsuzluğa gerek Yok bizim en çok ihtiyacımız olan şey moralOww İstanbul’a hayatta gidemem
Yolculuk sıkıntı olur
Az ayakta kalsam çamaşırımda sıvı oluyor
Çarşamba kontrolüm var
Sonrasında başka dr a da gideceğim
Yaptırcam canım ama hastaneye götürmeyeceğim hastanede fiyata dahil kapı süsü lohusa şerbeti ve kurabiye ikramı fotoğraf çekimi varmış . Yeterli bence ben zaten gurbetteyim hastanede çok misafirim olmaz :) 1 veya 2 gece için çok hazırlık yapmıcam hastaneye sadece fotoğraf çekiminin detayını öğrenip ona göre kendime taç falan işte :))))Kapı süsü yaptırmıcakmısın peki aslında hepsi kırılabilir arkadaşıma geçen sene kapı süsü yaptırdık çarşıda aynalı çok güzeldi hatta konuştuk hastaneye giderken kırılırsa falan diye böyle konuşurken elinden poşet bi düştü pat kenarı kırıldı hemen götürdük kadın bişeylerle kapattı artık yani risk her yerde var
Canım ya çok geçmiş olsun niye böyle bişey oldu acaba su sızıyo sanırım bol bol dinlen bencede doktorunu değiştir bide pozitif düşün zaten 30. Haftaya girmeye ne kaldı 34. Haftada bebekler gayet sağlıklı doğuyolar sakın korkma geçen benim doktor gebelik eğitimi veriyo bi tane bebeğin gelişimi durmuş onu sezaryenle alıcam burdan çıkınca 1 kilo 300 gram dedi sağ sağlim doğmuş :)Oww İstanbul’a hayatta gidemem
Yolculuk sıkıntı olur
Az ayakta kalsam çamaşırımda sıvı oluyor
Çarşamba kontrolüm var
Sonrasında başka dr a da gideceğim
Bende çok özeniyodum hastaneyi süsleyenlere falan doğum günü konsepti gibi ama sonra düşününce saçma geldi sadece yaptığım süsleri götürcem kapı süsünü götürcem şerbetlik almıştım madame cocodan baya büyük onu götürcem asıl ben ondan korkuyorum kırılır falan diyeYaptırcam canım ama hastaneye götürmeyeceğim hastanede fiyata dahil kapı süsü lohusa şerbeti ve kurabiye ikramı fotoğraf çekimi varmış . Yeterli bence ben zaten gurbetteyim hastanede çok misafirim olmaz :) 1 veya 2 gece için çok hazırlık yapmıcam hastaneye sadece fotoğraf çekiminin detayını öğrenip ona göre kendime taç falan işte :))))
Sevindim bulmana canim. Iyi gunlerde kullanin. Bende yolda giderken kalmamistir diye dusunurken markete giren ilk ben oldum. hic kimse yoktu :)ben gittim saat 8 buçukta benden önce bir kadın gitmiş bekliyodu o kaptı zaten 1 tane gelmiş bulana kadar 3 tane bim gezdim sonunda aldım arkamdan geliyolardı küvet yok mu diyenevresimler de çok güzeldi bir takım da nevresm aldım
hayırlı olsun canım.Bime gidecekler uyandı mı bakalım
Ben küvet setini aldım eve geldim bile.
Markete ilk giren bendim
Nevresim takımı lcwdakiler daha güzel bence indirimde şuan 40-50 ₺ civarındaIyi gunlerde kullanin canim. Bende e bebekten alacaktim. Bime ya da A101 e geliyor bekle dediler. Fiyat farki oldukca var gercekten.
Nevresim takiminda cok kararsiz kaldim. Onu da alsaydim iyi olurdu.
Yaaa o nedir öyle hiç bu şekilde söylenir miKIZLAR selam
Bebeğin suyu sınırda demişti ya doktorum
Dün hemşire olan bir arkadaşıma anlattım
Belki bildiği birşeyler vardır benden farklı diye
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Gece uyuyamadım düşünmekten
Evet
Hamile insanlara daha hassas davranılması gerek
Bana da ne çok şişmişsin 7 ayda
Son ayların daha kötü olacak diyorlar
Doktorumdan memnunumCanım ya çok geçmiş olsun niye böyle bişey oldu acaba su sızıyo sanırım bol bol dinlen bencede doktorunu değiştir bide pozitif düşün zaten 30. Haftaya girmeye ne kaldı 34. Haftada bebekler gayet sağlıklı doğuyolar sakın korkma geçen benim doktor gebelik eğitimi veriyo bi tane bebeğin gelişimi durmuş onu sezaryenle alıcam burdan çıkınca 1 kilo 300 gram dedi sağ sağlim doğmuş :)
Aaa benim de karnım çok buyukOnlara neymiş Allah Allahh :)
benimde göbegim ilk aylardan kendini belli etmişti hala da haftama göre daha büyük oldugunu düşünüyor herkes diyr aa baya büyük ama yok doguma gidenlerin nerdeyse bu kdr var ee napim dogurim ozmn bende diyorumm :)
yok kilolu olur normal yapamazsın böle giderse vs. ayy dedim inş. saglıklı olsunda nasıl dogurdugumun önemi yok illa moral bozucaklar yani azcık izin versen ahh vahhlar başlar :S
kilosu flnda normal sadece 6 gün önden gidiyormuşz yani ki erkek bebek bekleyenlerin çoğu ztn yapı gereği önden gidio
Allah korusun canım korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle bol bol dinlenKIZLAR selam
Bebeğin suyu sınırda demişti ya doktorum
Dün hemşire olan bir arkadaşıma anlattım
Belki bildiği birşeyler vardır benden farklı diye
Anlatmaz olaydım
Senle ayni haftada bebek suyu sıkıntısı yüzünden 27. Haftada ölü Doğum yaptım dedi
Gece uyuyamadım düşünmekten
Benim de hoşuma gittiBurda cogunluk o markayi tavsiye etmisti bende o markadan alacagim canim
Dikkat et canım sen genede olmadı ütü ve ev temizliği için yardım al doğuma kadarDoktorumdan memnunum
Sebepsiz oluyormus ama
Geçenlerde ütü yaptım baya
Çamaşır falan yıkadım ondan sonra oldu
Vucutsalmıs sebep bildirmıyorlar
Canım gönlünden ne geçiyorsa gücünün el verdiği sürece yap geriye dönüp keşken olmasınBende çok özeniyodum hastaneyi süsleyenlere falan doğum günü konsepti gibi ama sonra düşününce saçma geldi sadece yaptığım süsleri götürcem kapı süsünü götürcem şerbetlik almıştım madame cocodan baya büyük onu götürcem asıl ben ondan korkuyorum kırılır falan diye
Benimde göbeğim hiç yok 4 aylık gibi aynı her gören alla alla neden böyle acaba bebek kesin küçük doğar diyolar. Bende yoo bebek gününden önde gidiyor diyorum yani her şeye dicek lafları var. Çünkü insanların psikolojisi bozuk ve resmen sözleriyle saldırıyolar insana hep olumsuz negatif yönde. Bu yüzden evden çıkmamaya çalışıyorum insanları görmemeye çalışıyorum. Genelde görenler aa daha hiç karnın yok ama sen gör 6. Aydan sonra bi anda şişceksin diyolar. Şişceksin ne demek ya? Balonmuyuzki? Bu cümlede bile artniyet var.Onlara neymiş Allah Allahh :)
benimde göbegim ilk aylardan kendini belli etmişti hala da haftama göre daha büyük oldugunu düşünüyor herkes diyr aa baya büyük ama yok doguma gidenlerin nerdeyse bu kdr var ee napim dogurim ozmn bende diyorumm :)
yok kilolu olur normal yapamazsın böle giderse vs. ayy dedim inş. saglıklı olsunda nasıl dogurdugumun önemi yok illa moral bozucaklar yani azcık izin versen ahh vahhlar başlar :S
kilosu flnda normal sadece 6 gün önden gidiyormuşz yani ki erkek bebek bekleyenlerin çoğu ztn yapı gereği önden gidio
Buyumus annesi cok sükürBuyusun ya tek arteri var diye kilosuna ulasmasi icin uğraşıyorum: )aminn canim hepimiz guzel haberler alalim saglikli mutlu sekilde gunumuzu tamamlayalim
Evet bide bi gün kalınıyo genelde ve onda da bebeğinle ilgileniyosun ona kavuşmanın şaşkınlığı vs. İnşallah çok gelen olmaz hastaneye bide ben şahsen emzirirken kimsenin olmasını istemiyorum sadece eşim olsun yanımda bu bize özel bişey çünkü eş dost akraba mememi görmek zorunda değil.Canım gönlünden ne geçiyorsa gücünün el verdiği sürece yap geriye dönüp keşken olmasınBen canımın derdindeyken bebeğime tazecik kavuşmuşken bu detaylarla boğulmak istemiyorum :) bi arkadaşım oda süsleyen bir firmada çalışıyordu kadın orda sancı çekiyor biz burda oda süslüyoruz stant kuruyoruz demişti :)
Benim arkadaslarim biz herseyini hazirlayalim yapalim dedi ona ragmen istemedim cunku ben hastaneye kimsenin gelmesi taraftari degilim biraz bende bebekte toparlanalim ondan sonra gelsin kim geliyorsaCanım gönlünden ne geçiyorsa gücünün el verdiği sürece yap geriye dönüp keşken olmasınBen canımın derdindeyken bebeğime tazecik kavuşmuşken bu detaylarla boğulmak istemiyorum :) bi arkadaşım oda süsleyen bir firmada çalışıyordu kadın orda sancı çekiyor biz burda oda süslüyoruz stant kuruyoruz demişti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?