2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oww İstanbul’a hayatta gidemem
Yolculuk sıkıntı olur
Az ayakta kalsam çamaşırımda sıvı oluyor
Çarşamba kontrolüm var
Sonrasında başka dr a da gideceğim
Çok iyi perinatologlar var muayene ücretleri biraz fazla ama riskli gebelik uzmanı işte özel durumlarda başvurulması gereken kişiler . Operatör doktordan Ziyade öyle birine git bence durum tespitini daha sağlıklı yapacaktır. Umutsuzluğa gerek Yok bizim en çok ihtiyacımız olan şey moral

Yaptırcam canım ama hastaneye götürmeyeceğim hastanede fiyata dahil kapı süsü lohusa şerbeti ve kurabiye ikramı fotoğraf çekimi varmış . Yeterli bence ben zaten gurbetteyim hastanede çok misafirim olmaz :) 1 veya 2 gece için çok hazırlık yapmıcam hastaneye sadece fotoğraf çekiminin detayını öğrenip ona göre kendime taç falan işte :))))

Oww İstanbul’a hayatta gidemem
Yolculuk sıkıntı olur
Az ayakta kalsam çamaşırımda sıvı oluyor
Çarşamba kontrolüm var
Sonrasında başka dr a da gideceğim
Canım ya çok geçmiş olsun niye böyle bişey oldu acaba su sızıyo sanırım bol bol dinlen bencede doktorunu değiştir bide pozitif düşün zaten 30. Haftaya girmeye ne kaldı 34. Haftada bebekler gayet sağlıklı doğuyolar sakın korkma geçen benim doktor gebelik eğitimi veriyo bi tane bebeğin gelişimi durmuş onu sezaryenle alıcam burdan çıkınca 1 kilo 300 gram dedi sağ sağlim doğmuş :)

Bende çok özeniyodum hastaneyi süsleyenlere falan doğum günü konsepti gibi ama sonra düşününce saçma geldi sadece yaptığım süsleri götürcem kapı süsünü götürcem şerbetlik almıştım madame cocodan baya büyük onu götürcem asıl ben ondan korkuyorum kırılır falan diye

Kızlar artık tekmeleri kuvvetli bir şekilde hissetmeye başladınız mı ...Benimki çikolata yiyince içerden güm güm diye tekmeliyor beni,çok kuvvetli

Sevindim bulmana canim. Iyi gunlerde kullanin. Bende yolda giderken kalmamistir diye dusunurken markete giren ilk ben oldum. hic kimse yoktu :)

Ben hiç sevmiyorum hastane odasını süslemeyi ...Sen zaten Doğum yapmış olacaksın ,sütün gelecek mi ,gelmeyecek mi belli değil...Başında bir sürü insan,pastalar,börekler ,resmen otel konseptinde...Ben sadece fotoğraf çekimi yaptıracağım,isimli çikolatamı götürüp dağıtırız gelen misafirlere,bir de kapı süsü...Sonrasında zaten Mevlüt yapacağım,bebeği görmek isteyen buyursun gelsin evime...Yeni Doğum yapmış halimle kimseyle uğraşamam,eşimde aynı fikirde Allahtan

Bime gidecekler uyandı mı bakalım

Ben küvet setini aldım eve geldim bile.
Markete ilk giren bendim
hayırlı olsun canım.
Bende biberon aldım yedek dursun birde iyisinden alırım. Küvetin fiyatı iyiymiş görümcem bende var veririm dedi almadım bende
Iyi gunlerde kullanin canim. Bende e bebekten alacaktim. Bime ya da A101 e geliyor bekle dediler. Fiyat farki oldukca var gercekten.
Nevresim takiminda cok kararsiz kaldim. Onu da alsaydim iyi olurdu.
Nevresim takımı lcwdakiler daha güzel bence indirimde şuan 40-50 ₺ civarında

Yaaa o nedir öyle hiç bu şekilde söylenir mi

Evet
Hamile insanlara daha hassas davranılması gerek
Bana da ne çok şişmişsin 7 ayda
Son ayların daha kötü olacak diyorlar

Onlara neymiş Allah Allahh :)
benimde göbegim ilk aylardan kendini belli etmişti hala da haftama göre daha büyük oldugunu düşünüyor herkes diyr aa baya büyük ama yok doguma gidenlerin nerdeyse bu kdr var ee napim dogurim ozmn bende diyorumm :)
yok kilolu olur normal yapamazsın böle giderse vs. ayy dedim inş. saglıklı olsunda nasıl dogurdugumun önemi yok illa moral bozucaklar yani azcık izin versen ahh vahhlar başlar :S
kilosu flnda normal sadece 6 gün önden gidiyormuşz yani ki erkek bebek bekleyenlerin çoğu ztn yapı gereği önden gidio

Doktorumdan memnunum
Sebepsiz oluyormus ama
Geçenlerde ütü yaptım baya
Çamaşır falan yıkadım ondan sonra oldu

Vucutsalmıs sebep bildirmıyorlar

Aaa benim de karnım çok buyuk
3-4 Aydan beri belli
Hatta geçen eğitime gittim
Benden ileri haftalar vardı
Eğitimde bana en ileri sensin heralde dediler
Benim de kız bebeğim

Allah korusun canım korkma bişey olmaz Allah'ın izniyle bol bol dinlen

Canım gönlünden ne geçiyorsa gücünün el verdiği sürece yap geriye dönüp keşken olmasın Ben canımın derdindeyken bebeğime tazecik kavuşmuşken bu detaylarla boğulmak istemiyorum :) bi arkadaşım oda süsleyen bir firmada çalışıyordu kadın orda sancı çekiyor biz burda oda süslüyoruz stant kuruyoruz demişti :)

Benimde göbeğim hiç yok 4 aylık gibi aynı her gören alla alla neden böyle acaba bebek kesin küçük doğar diyolar. Bende yoo bebek gününden önde gidiyor diyorum yani her şeye dicek lafları var. Çünkü insanların psikolojisi bozuk ve resmen sözleriyle saldırıyolar insana hep olumsuz negatif yönde. Bu yüzden evden çıkmamaya çalışıyorum insanları görmemeye çalışıyorum. Genelde görenler aa daha hiç karnın yok ama sen gör 6. Aydan sonra bi anda şişceksin diyolar. Şişceksin ne demek ya? Balonmuyuzki? Bu cümlede bile artniyet var.

Evet bide bi gün kalınıyo genelde ve onda da bebeğinle ilgileniyosun ona kavuşmanın şaşkınlığı vs. İnşallah çok gelen olmaz hastaneye bide ben şahsen emzirirken kimsenin olmasını istemiyorum sadece eşim olsun yanımda bu bize özel bişey çünkü eş dost akraba mememi görmek zorunda değil.

Benim arkadaslarim biz herseyini hazirlayalim yapalim dedi ona ragmen istemedim cunku ben hastaneye kimsenin gelmesi taraftari degilim biraz bende bebekte toparlanalim ondan sonra gelsin kim geliyorsa sadece fotograf cekimi yaptiricam hatira kalsin diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…