- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.227
- 598
- 35
Aman ozaman ıyı altlı üstlü otursan sınır bır durum yanı yıne uzak sayılır :))) bunada sukurrr boşver onu kafana takma keyfıne bakYakınız canım malesef 15 dk mesafe war arabayla ama sık gelip gitmez allahtan bizi sinir etsinlerde amaçları o . En güzeli maddi imkan varsa kendi çocuğu büyütmektan daha güzel bileş yok
Sağol canım evet öyle :)Geçmiş olsun canım önemli bişey yok ya insan buna dua ediyor
Tekmeler cok guzel ozamanlara gelmek ıstıyorum hemenDaha neler görücez yani :)) aman sağlıklı olsunlarda napalım annelik endişelik zaten :)
Kendi de kendi kizlarini daha çok seviyor ben ve gorumcem ayni anda hamileydik onun oğlu benimde 3, kizim karnimdaydi meyve suyu uzatıyor ona al hamilesin Canin çekmiştir diye bende orda yim bakmadı bile bana sende icermisin diye o gün nasil ağlayıp dua ettigimi Allah bilir bazen vicdani sizlar al hamile sin ye diye ama aradaNasıl ya bu nasıl vicdansızlık gerçekten Allah yardımcın olsun sabır versin sana kayınvalidene de vicdan ve merhamet... Ama ben eminim ki kayın validen bı gün o kız çocuklarının eline düşer onlara muhtaç olur bu hayat böyle çünkü
Gözün aydın canm şükür görmüşsn sağlıklı olduğunu bebeğinn .Şeker benm de sınır da çktı 99 senn kaçKızlar selam. Ben bugün başka bir dr.a gittim hem sonuçlarımı gösterdim hemde baktı. Karın baktı daha 5 haftalık dedi kese var sadece dedi. Nasıl olur pazartesi daha kesenin içi doluydu dedim. Alttan bakalım ozaman dedi bebişim orada ve ultrasonda kalbi pır pır atıyorduama sesi gelmedi ölçüm yaptı 5+6 günlük dedi. Haftaya cuma gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Çok şükür şeker hariç bütün değerlerin güzel dedi. Onun için bir test istedi.
Canım ben gordum ama bebis yok. Gelecek çarşamba kalp atışı var mi bakacazKızlar keseyi gören var mı?
Şimdi arıcam sağol tekrar canım yaEvet canım iyi geliyor içtiğim zaman kusmuyorum. Sordun mu doktoruna ?
İnşallah duyarsınız canım haftaya daCanım ben gordum ama bebis yok. Gelecek çarşamba kalp atışı var mi bakacaz
Yok kız takmıyorum artık kaile almıyorum tüm aile akraba illallah edio ondan alıştım artık benAman ozaman ıyı altlın üstlü otursan sınır bır durum yanı yıne uzak sayılır :))) bunada sukurrr boşver onu kafana takma keyfıne bak
Hadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallah benimde karından baktı kese göründü pazartesi günü kalp atışı için gideceğimKızlar selam. Ben bugün başka bir dr.a gittim hem sonuçlarımı gösterdim hemde baktı. Karın baktı daha 5 haftalık dedi kese var sadece dedi. Nasıl olur pazartesi daha kesenin içi doluydu dedim. Alttan bakalım ozaman dedi bebişim orada ve ultrasonda kalbi pır pır atıyorduama sesi gelmedi ölçüm yaptı 5+6 günlük dedi. Haftaya cuma gel dedi kalp atışını duyalım dedi. Çok şükür şeker hariç bütün değerlerin güzel dedi. Onun için bir test istedi.
En iyisiYok kız takmıyorum artık kaile almıyorum tüm aile akraba illallah edio ondan alıştım artık ben
Kendi de kendi kizlarini daha çok seviyor ben ve gorumcem ayni anda hamileydik onun oğlu benimde 3, kizim karnimdaydi meyve suyu uzatıyor ona al hamilesin Canin çekmiştir diye bende orda yim bakmadı bile bana sende icermisin diye o gün nasil ağlayıp dua ettigimi Allah bilir bazen vicdani sizlar al hamile sin ye diye ama arada
Allah'a havale et canım Allah büyükKendi de kendi kizlarini daha çok seviyor ben ve gorumcem ayni anda hamileydik onun oğlu benimde 3, kizim karnimdaydi meyve suyu uzatıyor ona al hamilesin Canin çekmiştir diye bende orda yim bakmadı bile bana sende icermisin diye o gün nasil ağlayıp dua ettigimi Allah bilir bazen vicdani sizlar al hamile sin ye diye ama arada
O yüzden söylemiyorum hamile oldugumuAllah'a havale et canım Allah büyük
İnş bırakırsın canım kardeşimden biliyorum bebeğe çok zararı var kardeşim bırakamadı 9 ay içti çocuk sürekli bronşit hava veriyorlar hastaneye gitti zamanKızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
ilkimde öğrendiğimde 5 gün içinde bırakmıştım ağzıma dahi sürmedim yine azaltarak bırakmayı deniyorum inşalah ağzıma hiç sürmem 1 günde 5e indirdim sonra 3e paket almıyorum kesinlikle süt yoğurt tüketiyorum içtikten sonra bol su da içiyorum rabbim biliyor içimi bile isteye içmiyorumİnş bırakırsın canım kardeşimden biliyorum bebeğe çok zararı var kardeşim bırakamadı 9 ay içti çocuk sürekli bronşit hava veriyorlar hastaneye gitti zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?