2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Yakınız canım malesef 15 dk mesafe war arabayla ama sık gelip gitmez allahtan bizi sinir etsinlerde amaçları o . En güzeli maddi imkan varsa kendi çocuğu büyütmektan daha güzel bileş yok
Aman ozaman ıyı altlı üstlü otursan sınır bır durum yanı yıne uzak sayılır :))) bunada sukurrr boşver onu kafana takma keyfıne bak

Son düzenleyen: Moderatör:
Reactions: H E
Kendi de kendi kizlarini daha çok seviyor ben ve gorumcem ayni anda hamileydik onun oğlu benimde 3, kizim karnimdaydi meyve suyu uzatıyor ona al hamilesin Canin çekmiştir diye bende orda yim bakmadı bile bana sende icermisin diye o gün nasil ağlayıp dua ettigimi Allah bilir bazen vicdani sizlar al hamile sin ye diye ama arada

Gözün aydın canm şükür görmüşsn sağlıklı olduğunu bebeğinn .Şeker benm de sınır da çktı 99 senn kaç

Aman ozaman ıyı altlın üstlü otursan sınır bır durum yanı yıne uzak sayılır :))) bunada sukurrr boşver onu kafana takma keyfıne bak
Yok kız takmıyorum artık kaile almıyorum tüm aile akraba illallah edio ondan alıştım artık ben

Hadi gözün aydın canım darısı bizlere inşallah benimde karından baktı kese göründü pazartesi günü kalp atışı için gideceğim

Canım Allah yardımcın olsun ama düşmez kalkmaz bir Allah. İnşallah bu dünyada sana görmek nasip olur yapılan kötülüklerin onlara Allah tarafından verilen karşılığını..

Allah'a havale et canım Allah büyük

Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem

İnş bırakırsın canım kardeşimden biliyorum bebeğe çok zararı var kardeşim bırakamadı 9 ay içti çocuk sürekli bronşit hava veriyorlar hastaneye gitti zaman

Hiç sigara kullanmadığım için belki seni anlamadığımı düşüneceksin ama insan alışkanlığından kolay kolay vazgeçemez bilirim.
Lakin, bebek için çok sakıncalı sende farkındasın ki bırakmak istiyorsun.
Verebileceğim tek tavsiye çalışmıyorsan eğer kitap okumaya yoğunlaşman :) aklından çıkar, değişen hormonlarınla birlikte belki de sigaradan tiksinecek duruma gelirsin

İnş bırakırsın canım kardeşimden biliyorum bebeğe çok zararı var kardeşim bırakamadı 9 ay içti çocuk sürekli bronşit hava veriyorlar hastaneye gitti zaman
ilkimde öğrendiğimde 5 gün içinde bırakmıştım ağzıma dahi sürmedim yine azaltarak bırakmayı deniyorum inşalah ağzıma hiç sürmem 1 günde 5e indirdim sonra 3e paket almıyorum kesinlikle süt yoğurt tüketiyorum içtikten sonra bol su da içiyorum rabbim biliyor içimi bile isteye içmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…