- 8 Ekim 2014
- 4.797
- 4.856
- 448
1-2 gün bekleyip kan vermen en iyisi :)Böyleyken mi 490 çıktı ben daha yeni idrar a geçiyor herhalde adet gelmedi ya 5-10 felan dir herhalde dedim hatta o yüzden biraz bekleyeyim dedim
canım sakin ol okudum yazdklarını da Allah sana sabır versin yardım etsin .. ne güzel genç yaşta kalabalık bi aile oluyorsunuz hem güzel hem zor senin için , umarım en kısa zamanda evinizide alır kendi düzeninizi kurarsınız.Kizlar ben bu hamilelikte çok sinirliyim diğerlerinde çok sakindim
Kızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
Rica ederim canım ne dediğini yazarsan sevinirim farklı görüşler iyi oluyor :)Şimdi arıcam sağol tekrar canım ya
çalışıyorum çalıştığım yerde içen olunca krize giriyorum hemen kendimi yemeğe veriyorum oyalanmak için belki içilmeyen bi ortam olsa zorlanmadan bırakabilirdim. İnşallah bırakırım ve huzur dolu olur içim..Hiç sigara kullanmadığım için belki seni anlamadığımı düşüneceksin ama insan alışkanlığından kolay kolay vazgeçemez bilirim.
Lakin, bebek için çok sakıncalı sende farkındasın ki bırakmak istiyorsun.
Verebileceğim tek tavsiye çalışmıyorsan eğer kitap okumaya yoğunlaşman :) aklından çıkar, değişen hormonlarınla birlikte belki de sigaradan tiksinecek duruma gelirsin
Mide bulantıların başlasın sigaranın yanından bile geçmezsinKızlar sigara kullanırken hamile kaldım ama sigara içmeyi asla ve asla istemiyorum hamilelikte. azaltarak bırakmayı denedim ancak günde 3 taneye kadar düşürdüm çok vicdan azabı çekiyorum ağzıma sürmek bile istemiyorum ya nasıl olcak bu halim bilmiyorum dua ediyorum bırakmak için inşallah yarın hiç ama hiç ağzıma sürmicem bişey olursa vicdan azabıyla kendimi yer bitiririm hiç affetmem
Baya azaltmışsın canım bilinçli olman çok güzel. En kısa zamanda bırakmanı dilerim canımilkimde öğrendiğimde 5 gün içinde bırakmıştım ağzıma dahi sürmedim yine azaltarak bırakmayı deniyorum inşalah ağzıma hiç sürmem 1 günde 5e indirdim sonra 3e paket almıyorum kesinlikle süt yoğurt tüketiyorum içtikten sonra bol su da içiyorum rabbim biliyor içimi bile isteye içmiyorum
Kayananam için değil ruh hali olarak çok sinirli yim kaynamama alistim iyi yönleri de var ama boş verdim onları hayatima bakıyorum ama hormonlardan mi çok sinirliyim en ufak şeye sinirleniyirum1-2 gün bekleyip kan vermen en iyisi :)
canım sakin ol okudum yazdklarını da Allah sana sabır versin yardım etsin .. ne güzel genç yaşta kalabalık bi aile oluyorsunuz hem güzel hem zor senin için , umarım en kısa zamanda evinizide alır kendi düzeninizi kurarsınız.
canım bırakmayı dene sigara içilen ortama bile girmeyin diyorlar. bi de öyle bişey duydum bebeğini öğrenen kdr yediğin içtiğin senin öğrendikten sonra bebeğin diye.. yani bile bile bebişine zarar verme. doktor hamur işi bile yeme bebeğe bi faydası yok sonuçta dedi bana
bırakıcam canım vcdanım hiç ama hiç rahat değil hele ki bu riskli dönemlerde1-2 gün bekleyip kan vermen en iyisi :)
canım sakin ol okudum yazdklarını da Allah sana sabır versin yardım etsin .. ne güzel genç yaşta kalabalık bi aile oluyorsunuz hem güzel hem zor senin için , umarım en kısa zamanda evinizide alır kendi düzeninizi kurarsınız.
canım bırakmayı dene sigara içilen ortama bile girmeyin diyorlar. bi de öyle bişey duydum bebeğini öğrenen kdr yediğin içtiğin senin öğrendikten sonra bebeğin diye.. yani bile bile bebişine zarar verme. doktor hamur işi bile yeme bebeğe bi faydası yok sonuçta dedi bana
valla ilkimde hiç hamile olduğumu anlamadıanlamadım 9 ay öyle geçti bakalım bunda bulantı olacak mı. inşallah tek tiksindiğim şey sigara olur içmek istemiyorummmmmMide bulantıların başlasın sigaranın yanından bile geçmezsin
Baya azaltmışsın canım bilinçli olman çok güzel. En kısa zamanda bırakmanı dilerim canım
Ne güzelmiş ya. Ben dışarda burnumu kapatarak yürüyorum resmen. Sigara parfüm egzoz kokularıvalla ilkimde hiç hamile olduğumu anlamadıanlamadım 9 ay öyle geçti bakalım bunda bulantı olacak mı. inşallah tek tiksindiğim şey sigara olur içmek istemiyorummmmm
Hanımlar tahminen ramazanda doğuracak olan var mi benimki ramazanda olacak nasipse
Aynı gidiyoruz benimde ultrasonda 12 haziran çıktı doğum bakalım ne kadar değişecek zamanlar
Bu arada arkadaşlar açlık şekerim 99 çktı doktor diyet önerdi yediğim bi muz vardı meyve fln yeme diyor aranızda bilgili arkadaşlar var mı şeker konusuyla ilgili be yapmak lazm
yok valla kuzum hiç bilmedim oğlum beni yormadı karnım bile çıkmadı 8 aylıktı sanki çok yemişim şişmiş gibi duruyodu şaşıran vardı hatta aaa sen hamilemisin kaç aylık falanNe güzelmiş ya. Ben dışarda burnumu kapatarak yürüyorum resmen. Sigara parfüm egzoz kokuları
Ben bu bebeği sezeryan düşünüyorum o yüzden kesin ramazan da r. Krizi kandil de doğdu bir kizim kurban bayrami bir kizimda sevgililer gunuBenimki de muhtemelen ramazana denk gelecek canım. Kızım 39. Haftada doğdu, oğlum 37. Haftada. Normal ikisi de. O yüzden bu da Allahın izniyle tabi mayısta doğar gibi geliyor bana.
Yukarıda da yazdım oğlumun tahmini doğum tarihi 30 aralıktı, 13 aralıkta sabaha karşı geldi suyum. Benim doğumlarım o şekilde oluyor malesef önce su geliyor, hiç sancım olmuyor. Suni sancı ile yaptım 2 doğumu da.
O yüzden 36. Haftadan sonra herşeyimiz hazır beklemeliyiz. Ne zaman gelmek isteyecekleri belli olmuyor minnoşların :)
Benim 2. Hamileliğimde senin gibiydi değerim. 96 çıkmıştı yanlış hatırlamıyorsam, gittiğim bir doktor gebelik şekeri var dedi, diyetisyene yönlendirdi vs çok abarttı meseleyi diğer doktor hiç önemsemedi. Sabahları ölçtüm kan şekerimi parmaktan,takip etmekte fayda var tabi. Seninki de şimdilik yediklerine dikkat edersen dengeleyebileceğin bir seviyede gibi.
Canom benim 11 gün geçti adet belitileri vardı ha oldu ha okucam derken 11 .güne kadar bekledim son gün kasıklarımda farklı bi ağrı vardı test yaptım bya net çıktıKizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Kizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
Ya ne güzel özel günderde doğmuş benim oğlumda 29 ekimde doğduBen bu bebeği sezeryan düşünüyorum o yüzden kesin ramazan da r. Krizi kandil de doğdu bir kizim kurban bayrami bir kizimda sevgililer gunu
Ben bu bebeği sezeryan düşünüyorum o yüzden kesin ramazan da r. Krizi kandil de doğdu bir kizim kurban bayrami bir kizimda sevgililer gunu
Yok canım burası da iyidir. Yazılar çok hızlı akıp gidiyor. Çoğunu farketmiyoruz bile. O yüzden alışman biraz zaman alacak :)Aynen o kadın :) Hoşbuldum da sanırım diğer forum daha yakın geldi bana bir hevesle girdim topiğe ama kaç günde acayip gerildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?