2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızım var oyle yapmama gıbı sansım yok :) ee esımle bende yıyoruzzz tabııı ama ben zaten yemek yapmayı cok severım zor gelmıyor.
Pazar gunlerı genelde dısarda oluruz ozaman da ızgara vs yıyorum zaten...
aaaaaa ama oyle nesquık falan olmaz guzel beslenmen lazımm bebıse sana vıtamın lazımmmmm

bende çok severdm yemek yapmayı da eşim saolsun soğuttu acıkana kadar yemek yapasım gelmiyo sabah akşam iyi yiyorum aslında ama öğlenleri o şekilde geçiştiriyorm nesquik bir yerde bebişe kilo yaptığını duymuştum

Merhaba kızlar eşim 1 aydır evde onunla uğraşmaktan ugrsamaktan yazamadım ama hep okudum takip ettim sizleri . :)

Benim de bacak aramda ağrı var 2 aydır. Hani bacaklarını ayirirsin da zorla kasiklarinin oradaki eklemler hamlar ya onun gibi . 2 gündür de geceleri daha sola ağrıdan dönemiyorum bacaklarımı açamıyorum Çok kötü oldum . Acile gittim muayene ettiler idrar testi aldılar açılma yok suyun ıyi bebek hareketli idrar da da enfeksiyon yok dediler çok şükür. Ama ben ağrıdan pozisyon degistiremiyorum geceleri. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı acaba

Cok mu yemek secıyorcocuk dogunca ne yapacak bazen cocuk yesın dıye cok sevmedıgım seylerı pişirmek zorunda kalıyorum.. esım yemek secmez sagolsun...
Nesquık kılo olayını hıc duymadım canım gozumde abur cubura gırıyor nedense

Benim eşimde çok seçer o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım
İyi yanı yemek yapmadım desem bir şey demez bende çok bunaldıysam yapmam

aşırı ya makarna istiyo ya tavuk pilav tarzı hep gerisini yemek olarak görmüyor ot falan olarak görüyo bi mercimek yemeği yapmışım oda çok olmuş 3 gündür bitsin diye onu yiyorum mesela neyseki faydalı diyorum çocuk olunca oda senden görecek valla çok sinir bi durum nesquik evet bana da öyle geliyo aslında da içinde tahıl mahıl bir şeyler varmış sütü de koyunca sağlıksızda bir şey değil sanırım bide ben yulaf falanda yerim sütle oda baya faydalı çokta süt yaparmış

Çok da ünlü bir özel hastanenin diyetisyeni ona verdi öyle 1300'luk liste. 5.aydan 9.aya geldi, hiç kilo almadi ama bebek geride olduktan sonra ne anlamı var ki? Mercimek konusunda çok iyi yapıyorsun. Ben de o kadar tatlı yerim , benim de çok düşük çıktı. Çıkmadığı daha iyi boşver.

Benim eşimde çok seçer o yüzden seni çok iyi anlıyorum canım
İyi yanı yemek yapmadım desem bir şey demez bende çok bunaldıysam yapmam
bizim kavga çıkıyor ya daha dün çıktı valla dedm sana ayrı kendime ayrı yemek yapmaktan bıktım bugn ne varsa onu yiceksin yada git dedm ne istiyosan yap ye inat etti kalkmadı yernden aç kaldı sonra da ben aç bıraktım oldu hiç acımasıda yoktur saolsun

Kızlar trendyoldan aldığım elbise çok kötü geldi,düğünde filan giyilecek bir elbise değil.Bildiğin penye geldi.Benim sadece karnım var ,56 kgdayım,hamile elbisesi almaktan vazgeçtim.Çünkü hiç güzel model bulamıyorum.Normal elbise alacağım,bana fikir verirmisiniz

Eklentiler

• 86F64E1D-C5AA-4ACD-B1B9-47A59E7ED619.webp
    50,7 KB · Görüntüleme: 42
  • 44893CFB-1D62-4F3D-A6C8-4B0361BBB4DD.webp
    37,2 KB · Görüntüleme: 38
  • 0B9103E6-FDF1-4DBC-B853-75A1C04822A1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 45
bence de hiç gerek yok hamile elbisesine zaten model de olmuyor alt tarafı bol normal bir elbise olur yani bordo olan hoşmuş tam düğünlük

Pelviks kemik ağrısı aynı zamanda çatı ağrısı cnm benimde öyle iki aydır var.ilk ayağa kalkarken bende zorlanıyorum yürüdükçe geçiyor ama oturup tekrar kalkarken yine aynı.Ayrica yatakta dönerken çok zorlanıyorum o kemiklerin ağrısından ama okuduguma göre bunlarda normal

Çok güzel bilgiler cnm ve aynen katılıyorum kimse bebeği öpmeye kalkmasin ben asla izin vermem.Ayrica misafir geldiğinde bebek mutlaka başka odada olmalı hatta bebeğin yanına girmek isteyene maske bile verebilirim çünkü benim bebeğim milletin bir opucugunden çok çok kıymetli.

Evet canım kesinlikle öyle valla en iyisi başka odada beşikte olmalı o zaman kucağa almak istemezler biz alın demezsek bende demicem yani belki gribi yeni atlattı belki bi enfeksiyon bulaşıcak. Maske almayı bende düşünüyorum belki eşim veya annem yanımda kalcak olanlar rahatsız falan olursa onlar takar muhakkak lazım olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…