2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Oynadi kuzum evde cani sıkılmıs disari cikinca hopp oynamaya basladi gezesi varmis

Gülcanım ikinci bebegini rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin
Canım benim Seni burda görmek ne güzel arkadaşım
Amin amin.
kız sen nerelerdesin sosyal medya hesaplarını da kapattın galiba göremiyorum seni.Yaşadıklarımdan haberin var mı ?

Ben onun cikislarini yerim ama cok guzeller bulmusken alman iyi olmuş ben bitane 10lu aldim sadece kalin battaniye henüz almadim bitane english homedan indirimden aldim onuda kullanirmiyim mechul
Civile bak istersen ben kalitelerini beğendim. Bir müddet battaniye almam heralde eşim bile diyo yeter artık battaniye almayalım :) bende çok severim battaniye almayı doğunca alırız birazda İnşâAllah

Ç
Canım benim Seni burda görmek ne güzel arkadaşım
Amin amin.
kız sen nerelerdesin sosyal medya hesaplarını da kapattın galiba göremiyorum seni.Yaşadıklarımdan haberin var mı ?
selam canım inşallah kötü birşey olmamıştır .evet bütün hesapları kapattım

Allahın izniyle daha emzirmeden önce zemzem damlatmak ve damağına hurma sürmek istiyorum canım

Okurken bile yoruldum ,benim zaten hep aklımda ikinci Ya da üçüncü bebeğe hamile olanların Allah yardımcısı olsun düşüncesi vardı.Yeri geliyor bütün gün evde hiçbir iş yapmadan yatabiliyorsun,ya da yemek yapmak istemediğinde dışarıdan söylüyorsun,kahvaltı ile geçiştiriyorsun.Ama çocuk olunca mecbur önceliğin hep o olacak.O kurs telaşlarını bizde yaşayacağız canım benim Allah yardımcın olsun,

sassygirll instagramda güzel elbiseler karşıma çıkıyor baZen bak bi tane ekledim karıştırsana biraz :)
Gece gece aklım takıldı...Çok güzel elbiseler var,çok teşekkür ederim...
Ya bir de hamilelik psikolojisi de var ,kendini çirkin hissediyor insan,o kadar kalabalığa çıkarken biraz daha özenli olmak istiyor sanırım.Bugün hiçbir kıyafetim olmuyor diye oturdum,ağladım,eşim de üzüldü.Hamile kalmadan önce çeşit çeşit giyiyorsun.Şimdi bir kot pantolon,tayt,tulum giyebileceğin herşey sınırlı,saçını boyatamıyorsun,biraz daha onun verdiği psikoloji var sanırım.Neyse bebeklerimizin canları saolsun,son 3 ayımız kaldı

Kızlar mide yanmasına süt dışında ne önerirsiniz patlıcam simdi
Süt ve soda canım yine de çok bi işe yaramıyolar doktorum bana şurup önerdi çok kötü olunca içiyorum
Nolur kızlar hamilesiniz,babam yoğun bakımda onun için dua edermisiniz Allah bize torunlarına bağışlasın , şifa versin diye
Geçmiş olsun Allah şifa versin sizlere bağışlasın inşallah

Aynısını ben de yaşadım canım Geniş giyerdim zaten ve onları denedim dar oldu. Pantolonlarımın önü kapanmadı falan olsun dedim,kızım sağlıcakla gel sen,ben bu kiloları vercem

Canım çok teşekkürler o kadar sordum kimseden bir cevap alamadım acil de de bir şey söylemediler. En azından şimdi internetten araştırabilirim. Doğuma kadar ağrıyacak sanırım.
Bencede doğuma kadar sürer cnm ben her gittiğimde doktoruma söylüyorum normal diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…