2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Bordo çok tatlı bence. Ama bel kısmı dikişli tam göbeğinin üzerine mi gelir acaba? Hamile elbisesi güzel bulunmuyor fıstık ya, ben de çok aradım.Açigim ama kapalı giyimlerde bulabiliyorum genelde, uzun tunikleri elbise ile kullandım, uzun elbise alıp boyunu kestirdim. Bir de Trendyol satıyor mu bilmiyorum ama ekol'den elbise buldum, onu beğenerek aldım.

Bordo çok çok güzel ama eşim de aynısını dedi sıkabilir dedi eğer zahmet olmazsa elbisenin resmini atarmısın

Bordo çok çok güzel ama eşim de aynısını dedi sıkabilir dedi eğer zahmet olmazsa elbisenin resmini atarmısın
Şey geldi aklıma yan, Trendyol'un kendi markası var, onun elbiselerine baksana. Onun resmini atıyorum şimdi sana özelden. Onlar esnek kumaş, hamileyken giyilebiliyor. Ekol'den aldigimin resmini cekmemisim giyince ama bulamazsam nette, eve gidince aticam.

Trendyolun kendi markasından aldım ben de canım,trendyolmilla ‘dan ama eğer bir daha trendyoldan alışveriş yaparsam bilinen butikleri tercih etmeye karar verdim,msjını aldım,teşekkür ederim

Zaten ben aynı kaldım, ama yüzde 70 falan uydum. İlk uyduğum günler hemen gramlar eksilmisti. Benim gibi hem uygula, hem arada ye:).
BEndede böyle etki etse daha Ne isterim
Haftada bir çikolata izni verebilirim kendime o zaman iyice de küsmesin kızım bana

Çok zor canım öylede eşi her şeyi yiyenler bile ne pişirsem diye düşünüyor ki sen iki katı zor durumda kalıyorsun.
Bizimde hergün tavuk olsun istiyor ama maalesef hergün olamaz gerekirse sadece çorba yer doyar sende çok şımartma ilerde bebekle zor olur senin için

Yok canım yaa şımartmıyorm ki ama yemiyo yani sonra ben aç bıraktım oluyorm bide 3 kase çorba 2 tabak yemek nerdeyse bir tane ekmek yiyip kalkar sofradan

Amin insallah nasil kuzunun cikislari kacli aldin
10'lu
70₺ ye düşmüş canım 120₺den. Bende iki takım aldım çıkıp araştıracak gücüm yok valla görünce alayım dedim. Ek olarak kalın battaniye aldım bi tane kadife battaniye aldım. Emzik olarakta wee aldım en miniğini

Eklentiler

• B677A36C-8C35-425F-B003-A10E535C373D.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 72
Canım çok teşekkürler o kadar sordum kimseden bir cevap alamadım acil de de bir şey söylemediler. En azından şimdi internetten araştırabilirim. Doğuma kadar ağrıyacak sanırım.

Biyerde onun cati agrisi oldugunu okumustum emin degilim ama yasayan arkadas varsa yazsin insallah ciddi bir durum degildir magnezyum kullaniyomusun peki ?

Ben onun cikislarini yerim ama cok guzeller bulmusken alman iyi olmuş ben bitane 10lu aldim sadece kalin battaniye henüz almadim bitane english homedan indirimden aldim onuda kullanirmiyim mechul

Ben süt icemedigim icin doktorum bana en azindan nesquikle falan ic demisti bende o cikolata hani bana zararli olmazmi falan dedigimde sütü oyle icebileceksen oyle ic birsey olmaz demisti

Aynen benimki de öyle ben haftada 2 gün maks tencere yemeği yapıyorum onun haricinde hep kuru köfte

sassygirll instagramda güzel elbiseler karşıma çıkıyor baZen bak bi tane ekledim karıştırsana biraz :)

Eklentiler

• IMG_1410.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 54
Cok kılo alırda veremezsen 6aydan sonra yaz bana kılo verme kontrlun bende
Anlaştık canım
Canım ben yazcam sen okurken yorulma :))
Sabahtan kahvaltı yapıp oglumu kursa bırakıp eve geliyorum,sonra öglen kurstan alıp okula bırakıyorum eve geliyorum, akşam tekrar okula gidip oğluşu alıp eve geliyorum. Cuma günleri bide akşam okuldan alıp antremana gidip ordan eve geçiyoruz. Günlük yürüdügüm yol 6km en az ev işleri market işleri hariç.ama beslenmemde iyi :))
biz fazla ozgür kalmisiz birde ben hayatimda ilk defa tatli yiyorum o kadar hosuma gidiyorki hepsini sirayla deniyorum
Yaşasın özgürlük :))
Kizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeyse cikolata denendi ise yaramadi
Canım hareketlendi mi ozan paşa bilmiyorum o haftalarda bende endişeleniyordum.uyuyordur annesi
Canım çatı ağrısidı r o endiselenme.testlerjn temiz cikmis çok şükür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…