Bordo çok tatlı bence. Ama bel kısmı dikişli tam göbeğinin üzerine mi gelir acaba? Hamile elbisesi güzel bulunmuyor fıstık ya, ben de çok aradım.Açigim ama kapalı giyimlerde bulabiliyorum genelde, uzun tunikleri elbise ile kullandım, uzun elbise alıp boyunu kestirdim. Bir de Trendyol satıyor mu bilmiyorum ama ekol'den elbise buldum, onu beğenerek aldım.Kızlar trendyoldan aldığım elbise çok kötü geldi,düğünde filan giyilecek bir elbise değil.Bildiğin penye geldi.Benim sadece karnım var ,56 kgdayım,hamile elbisesi almaktan vazgeçtim.Çünkü hiç güzel model bulamıyorum.Normal elbise alacağım,bana fikir verirmisiniz
Bordo çok çok güzel ama eşim de aynısını dedi sıkabilir dedi eğer zahmet olmazsa elbisenin resmini atarmısınBordo çok tatlı bence. Ama bel kısmı dikişli tam göbeğinin üzerine mi gelir acaba? Hamile elbisesi güzel bulunmuyor fıstık ya, ben de çok aradım.Açigim ama kapalı giyimlerde bulabiliyorum genelde, uzun tunikleri elbise ile kullandım, uzun elbise alıp boyunu kestirdim. Bir de Trendyol satıyor mu bilmiyorum ama ekol'den elbise buldum, onu beğenerek aldım.
Şey geldi aklıma yan, Trendyol'un kendi markası var, onun elbiselerine baksana. Onun resmini atıyorum şimdi sana özelden. Onlar esnek kumaş, hamileyken giyilebiliyor. Ekol'den aldigimin resmini cekmemisim giyince ama bulamazsam nette, eve gidince aticam.Bordo çok çok güzel ama eşim de aynısını dedi sıkabilir dedi eğer zahmet olmazsa elbisenin resmini atarmısın
Trendyolun kendi markasından aldım ben de canım,trendyolmilla ‘dan ama eğer bir daha trendyoldan alışveriş yaparsam bilinen butikleri tercih etmeye karar verdim,msjını aldım,teşekkür ederimŞey geldi aklıma yan, Trendyol'un kendi markası var, onun elbiselerine baksana. Onun resmini atıyorum şimdi sana özelden. Onlar esnek kumaş, hamileyken giyilebiliyor. Ekol'den aldigimin resmini cekmemisim giyince ama bulamazsam nette, eve gidince aticam.
BEndede böyle etki etse daha Ne isterimZaten ben aynı kaldım, ama yüzde 70 falan uydum. İlk uyduğum günler hemen gramlar eksilmisti. Benim gibi hem uygula, hem arada ye:).
Çok zor canım öylede eşi her şeyi yiyenler bile ne pişirsem diye düşünüyor ki sen iki katı zor durumda kalıyorsun.bizim kavga çıkıyor ya daha dün çıktı valla dedm sana ayrı kendime ayrı yemek yapmaktan bıktım bugn ne varsa onu yiceksin yada git dedm ne istiyosan yap ye inat etti kalkmadı yernden aç kaldı sonra da ben aç bıraktım oldu hiç acımasıda yoktur saolsun
Yok canım yaa şımartmıyorm ki ama yemiyo yani sonra ben aç bıraktım oluyorm bide 3 kase çorba 2 tabak yemek nerdeyse bir tane ekmek yiyip kalkar sofradanÇok zor canım öylede eşi her şeyi yiyenler bile ne pişirsem diye düşünüyor ki sen iki katı zor durumda kalıyorsun.
Bizimde hergün tavuk olsun istiyor ama maalesef hergün olamaz gerekirse sadece çorba yer doyar sende çok şımartma ilerde bebekle zor olur senin için
Amin insallahYapayım ozanımızaBiz bugün hastane çıkışlarını aldık civilden battaniye çorap falan Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin İnşâAllah hepimize
10'luAmin insallahnasil kuzunun cikislari kacli aldin
Canım çok teşekkürler o kadar sordum kimseden bir cevap alamadım acil de de bir şey söylemediler. En azından şimdi internetten araştırabilirim. Doğuma kadar ağrıyacak sanırım.Pelviks kemik ağrısı aynı zamanda çatı ağrısı cnm benimde öyle iki aydır var.ilk ayağa kalkarken bende zorlanıyorum yürüdükçe geçiyor ama oturup tekrar kalkarken yine aynı.Ayrica yatakta dönerken çok zorlanıyorum o kemiklerin ağrısından ama okuduguma göre bunlarda normal
Gülcanım ikinci bebegini rabbim sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsinSağlıkla kucağıma alayım da yavrumu tek derdim kilo olsun veririm nasılsa.
Biyerde onun cati agrisi oldugunu okumustum emin degilim ama yasayan arkadas varsa yazsinMerhaba kızlar eşim 1 aydır evde onunla uğraşmaktan ugrsamaktan yazamadım ama hep okudum takip ettim sizleri . :)
Benim de bacak aramda ağrı var 2 aydır. Hani bacaklarını ayirirsin da zorla kasiklarinin oradaki eklemler hamlar ya onun gibi . 2 gündür de geceleri daha sola ağrıdan dönemiyorum bacaklarımı açamıyorum Çok kötü oldum . Acile gittim muayene ettiler idrar testi aldılar açılma yok suyun ıyi bebek hareketli idrar da da enfeksiyon yok dediler çok şükür. Ama ben ağrıdan pozisyon degistiremiyorum geceleri. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı acaba
Ben onun cikislarini yerim ama cok guzeller bulmusken alman iyi olmuş ben bitane 10lu aldim sadece kalin battaniye henüz almadim bitane english homedan indirimden aldim onuda kullanirmiyim mechul10'lu
70₺ ye düşmüş canım 120₺den. Bende iki takım aldım çıkıp araştıracak gücüm yok valla görünce alayım dedim. Ek olarak kalın battaniye aldım bi tane kadife battaniye aldım. Emzik olarakta wee aldım en miniğini
Ben süt icemedigim icin doktorum bana en azindan nesquikle falan ic demisti bende o cikolata hani bana zararli olmazmi falan dedigimde sütü oyle icebileceksen oyle ic birsey olmaz demistiCok mu yemek secıyorcocuk dogunca ne yapacak bazen cocuk yesın dıye cok sevmedıgım seylerı pişirmek zorunda kalıyorum.. esım yemek secmez sagolsun...
Nesquık kılo olayını hıc duymadım canım gozumde abur cubura gırıyor nedense
Canım süt iç, ben yoğurt ayran ya da süt içtiğimde oynamaya başlıyor genelde. Hem stresten uzak dur oynar dinleniyordur biraz paşa :)Kizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeysecikolata denendi ise yaramadi
Aynen benimki de öyle ben haftada 2 gün maks tencere yemeği yapıyorum onun haricinde hep kuru köftevalla benim hiç yemek yapasım gelmiyo bıktım her gün ne yapıcam derdinden bide eşim çok seçiyo kendine ayrı ona ayrı yemekbende öğlenleri önceki günden kalan varsa çorba morba içiyorm yada sütle nesquik falan yiyorum
Anlaştık canımCok kılo alırda veremezsen 6aydan sonra yaz bana kılo verme kontrlun bende
Canım ben yazcam sen okurken yorulma :))Kızlar kg alma durumu acaba hareket ile de ilgili olabilir mi ??Ben de yiyorum çünkü ama ben çok hareketliyim,evde olmama rağmen her gün mutlaka bişey çıkıyor.Mesela ben geçen hafta bahar temizliğine başladım.Dolapların içlerine kadar herşeyi boşalttım,kendi kışlıklarımı kaldırdım,bugün onları ütüleyecem,akşam eşim işten gelince oturuyorum ben
@tasarimcibayan paylaşırım tabiki canım bizim dolap 2 kapılı olduğu için yapılıyor Ya ondan uzun sürdü gelmesi
Yaşasın özgürlük :))biz fazla ozgür kalmisiz birde ben hayatimda ilk defa tatli yiyorum o kadar hosuma gidiyorki hepsini sirayla deniyorum
Canım hareketlendi mi ozan paşa bilmiyorum o haftalarda bende endişeleniyordum.uyuyordur annesiKizlar merhaba bizim oglan bugün oynamadı napabilirim oynasin diye biraz endişelendim niyeysecikolata denendi ise yaramadi
Canım çatı ağrısidı r o endiselenme.testlerjn temiz cikmis çok şükür.Merhaba kızlar eşim 1 aydır evde onunla uğraşmaktan ugrsamaktan yazamadım ama hep okudum takip ettim sizleri . :)
Benim de bacak aramda ağrı var 2 aydır. Hani bacaklarını ayirirsin da zorla kasiklarinin oradaki eklemler hamlar ya onun gibi . 2 gündür de geceleri daha sola ağrıdan dönemiyorum bacaklarımı açamıyorum Çok kötü oldum . Acile gittim muayene ettiler idrar testi aldılar açılma yok suyun ıyi bebek hareketli idrar da da enfeksiyon yok dediler çok şükür. Ama ben ağrıdan pozisyon degistiremiyorum geceleri. Bunu yaşayan bilgisi olan var mı acaba
Disari cikinca oynamaya basladi bizimki anasi gibi gezenti bizim oglanCanım süt iç, ben yoğurt ayran ya da süt içtiğimde oynamaya başlıyor genelde. Hem stresten uzak dur oynar dinleniyordur biraz paşa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?