- 8 Ocak 2018
- 1.919
- 1.257
- 83
Bayada yiyormuş canım psikolojik olarak aç kalıyor sanırımYok canım yaa şımartmıyorm ki ama yemiyo yani sonra ben aç bıraktım oluyorm bide 3 kase çorba 2 tabak yemek nerdeyse bir tane ekmek yiyip kalkar sofradan
Grip oldum canım ne yesem tadı gelmiyor bende maden tadını alamıyorum boşa yemiyeyim diyorum şimdilikGünde 1-2 parça çikolata yiyiyorum ben mutlaka, ye arkadaşım o kadar, nolucak:).
Ceyda Düvenci nin anne TV videolarındaki doktor bir egzersiz tavsiye etmişti, bana iyi geliyor deneyebilirsin. Dik durup kolları yukarı kaldırıyorsun, elma toplar gibi bir sağı bir sol kolu kaldırıyorsun. Sonra sırayla dirsekten arkaya büküp yavaşça başının arkasına itiyorsun kollarını sırayla. Ayrı bir videosu yok gönderemedim ama inşallah anlatabilmisimdir.Kızlar mide yanmasına süt dışında ne önerirsiniz patlıcam simdi
6 aylık diyorum :) Bazende 6 buçuk diyorum hahaGünaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
27 haftalik oldum 7 aylik diyorum :)Günaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
Süt ve soda canım yine de çok bi işe yaramıyolar doktorum bana şurup önerdi çok kötü olunca içiyorum
Bende yoğurt yedim canım teşekkür ederim biraz iyi geldi çok kötü yapıyo insani.Canim ayni sıkıntı bende de var. 1-2 kasık yogurt iyi geldi bana.
Gaviscon bile fayda etmiyor artik.
Anladım canım çok teşekkür ederim arada bende bakıyorum ceyda duvenciye hatta ayşe öner in de kitabını aldım çok methini duydum o kadınınCeyda Düvenci nin anne TV videolarındaki doktor bir egzersiz tavsiye etmişti, bana iyi geliyor deneyebilirsin. Dik durup kolları yukarı kaldırıyorsun, elma toplar gibi bir sağı bir sol kolu kaldırıyorsun. Sonra sırayla dirsekten arkaya büküp yavaşça başının arkasına itiyorsun kollarını sırayla. Ayrı bir videosu yok gönderemedim ama inşallah anlatabilmisimdir.Ben faydasını görüyorum
Sağ ol canım güzel telâşlar bunlar Rabbim sağlık sıhhat versin hepsi olup gidiyor.Yıllar çok çabuk geçiyor gerçekten.Siz de o günleri yaşayacaksınız inşallahOkurken bile yoruldum ,benim zaten hep aklımda ikinci Ya da üçüncü bebeğe hamile olanların Allah yardımcısı olsun düşüncesi vardı.Yeri geliyor bütün gün evde hiçbir iş yapmadan yatabiliyorsun,ya da yemek yapmak istemediğinde dışarıdan söylüyorsun,kahvaltı ile geçiştiriyorsun.Ama çocuk olunca mecbur önceliğin hep o olacak.O kurs telaşlarını bizde yaşayacağız canım benim Allah yardımcın olsun,
Benimde aklıma hep o takılıyo ben şuan 25+5 im ama takvimde 26 haftalık yaziyo bama sorduklarında da 25 haftalık diyorum yoksa 26 haftalık mı oluyorum kafam karışıyoGünaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
Diyet deme, deyince bozuluyor:). Kaçamağı gidiyor insanın aklıGrip oldum canım ne yesem tadı gelmiyor bende maden tadını alamıyorum boşa yemiyeyim diyorum şimdilik
bir dua ediyorum Allah’ım artık yemiyeyim diye çok ters tepiyor
İyileşeyim bende hergün azıcık yerim artık
Zaten Pazartesi diyete başlıyorum
Ilk gençliğimde gaviscon kullandim bi süre fayda etti sonra bende de ise yaramadı elma soda falan bunlarla idare ediyorumCanim ayni sıkıntı bende de var. 1-2 kasık yogurt iyi geldi bana.
Gaviscon bile fayda etmiyor artik.
Canım ben şöyle bir tablo buldum ,ordan takip ediyorumGünaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
Sağol canım 2 gündür ballı limonlu su içiyorum gerçekten çok iyi geldi teşekkürler tavsiyen içinDiyet deme, deyince bozuluyor:). Kaçamağı gidiyor insanın aklı. Çok geçmiş olsun fıstık. Bol bol limonlu su içmeni öneririm, grip öncesi olsa daha iyi aslında, o koruyor hep. Ben günde 2-3 tane tuketiyordum hamilelik başında, doktor sıkıntı olmaz, dedi. Hem bağırsakları da iyi çalıştırıyor, hamilelikten dolayı kabızlık oluşuyor ya,diyete de, gribe karşı da faydası olur.
Geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin babacığınaNolur kızlar hamilesiniz,babam yoğun bakımda onun için dua edermisinizAllah bize torunlarına bağışlasın , şifa versin diye
Dikkat etmek lazım fıstığım, sen bence de devam et, c vitamini desteğidir hem limon. Bizim arkadaş doğum yaptı, doğumdan önce hep soğuk su içiyordu, çocuk anne karnında zatürre olmuş, halbuki anneye hiçbir şey olmamıştı, bu sebeple hastanede kaldı biraz bebek. Bizim aldığımız enfeksiyon, bebeğe geçebiliyormuş, biz hissetmesek de, Allah korusun.Sağol canım 2 gündür ballı limonlu su içiyorum gerçekten çok iyi geldi teşekkürler tavsiyen için
İyileşsemde devam edeyim limonlu suya çünkü hamilelikte her rahatsızlık katlanarak geliyor çekilecek gibi de değil
Sen yedisin zaten canım, 8. Aydan gün alıyorsun artık. Haftamız aynı6 aylık diyorum :) Bazende 6 buçuk diyorum hahaYakında 7 derim az kaldı
Bende önce 6 diyorum sonra hesaplayınca 6 ayı geçmiş oluyoruz ay sonu 6.ay bitecek diyorum ☺ önceden kaç aylik diye sorardım hamile arkadaşlarıma hafta söylediklerinde saçma bulurdum içten içe şimdi anlıyorum onları hepsinden özür diliyorum6 aylık diyorum :) Bazende 6 buçuk diyorum hahaYakında 7 derim az kaldı
Bende 6 dediğimde var 6,5 dediğimde dün birine 7 aylik dedim ☺27 haftalik oldum 7 aylik diyorum :)
25+1 den sonra 26 diye hesaplanıyor canım onu biliyorum artik :) 26+1 de 27 hafta olacaksın..Benimde aklıma hep o takılıyo ben şuan 25+5 im ama takvimde 26 haftalık yaziyo bama sorduklarında da 25 haftalık diyorum yoksa 26 haftalık mı oluyorum kafam karışıyo
hemen kaydediyorum canım bende buradan takip ederim artık teşekkür ediyorumCanım ben şöyle bir tablo buldum ,ordan takip ediyorum
6 ay bitti 7. ayın içindeyim diyorum.Günaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
6 ay bitti 7. ayın içindeyim diyorum.
Çünkü hamile olmayanlar o anda anlamıyor.
Ben de anlamıyordum.bana ay olarak söyle ben ne bileyim hafta hesabını diyordum
karşı tarafa matematik problemi çözdürüyormuş gibi oluyoruz azcık
Ama arkadaşın attığı fotoya göre 6 ay 16 günlüğümSen yedisin zaten canım, 8. Aydan gün alıyorsun artık. Haftamız aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?