2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314

ah canım benım ..
Tabı ki asla istemezsin susam tanene zarar gelsın .
Elinden geldiğğince çabuk bırakmaya çalış . Eminim çok zordur ama sen yaparsın

Erkek canım :) ama bence o da belirleyici değil çünkü bir arkadaşımın da aynı şekilde kızı oldu.

Benim birtane oğlum var onda bir belirtim olmadan öğrenmiştim. Sonradan başlamıştı belirtiler. Şimdi göğüslerim kaç haftadır aşırı hassas sanki yeni çıktıkları dönmedeki gibi hatta bazen emzirdiğimiz dönemde süt inince hissederdik ya öyle oluyor

Protezin altındaki dişin durumu için röntgen çekilmesi gerekirse çektiremezsin. Ağrın mı var dişte.
Hrmde ne biçim ağrı dsyanamıycak kadar köötüüü ve kaç gündür sadece aglamakla geçiyor buğün diş dr unagöründüm şuan bişey yapamayız dedi zaten bebek senden kalsitum aldığı için daha çok ağrı oluyor dedi gargara dişinda hiç bişey ama dayanamıyom günlerim zehir gibi dişve baş ağrısıyla geçiyor

şimdi yemin ettim bırakıyorum kuzum sende olmasan napacauk bu kkda heee ????
Ben yeterım artarım

Kız ben çok fena yıyorum
Karnım patlıcak yakında
Ağzım 5 dk boş durmuyo
5 dk önce söz verdım kendıme su hariç hiçbirşey yemıcem daaa

nasıl dayanıyorsun :)

Ben yeterım artarım

Kız ben çok fena yıyorum
Karnım patlıcak yakında
Ağzım 5 dk boş durmuyo
5 dk önce söz verdım kendıme su hariç hiçbirşey yemıcem daaa
yemesen daha zarar güçsüz düşersin valla sağlıklı beslen bişeycik olmaz.
Sende akıntı kasık ağrısı ne durumda ben kasık ağrısı çekiyorum ara sıra batma şeklinde akıntı da normale döndü

Tekmeler cok guzel ozamanlara gelmek ıstıyorum hemen ben 16da hıssetmıiştim iple cekıyorumm
Bende önce bir kalbini duyayım diyorum :)) 26 sında randevumuz var inşallah duyarız bize bir merhaba der :) sonra tabiiki tekmeler gelebilir ilk olunca ne olucağını da bilmiyorum yaşaya yaşaya öğrenicez inşallah canım :)

Kayananam için değil ruh hali olarak çok sinirli yim kaynamama alistim iyi yönleri de var ama boş verdim onları hayatima bakıyorum ama hormonlardan mi çok sinirliyim en ufak şeye sinirleniyirum
anladım canı zamanla geçer belki:)
bırakıcam canım vcdanım hiç ama hiç rahat değil hele ki bu riskli dönemlerde
bırakırsın canım inanıyorum sana ben
Kizlar erken hamilelik belirtisi yasadinizmi yoksa günümüz geçti diyemi test yaptiniz benim agzimda metalik bir tat vardı anladim
bende hiç regl belirtisi yoktu test yaptım negatif çıktı ama içime his gelmişti yani belirti olmadığı içindi o da. yoks azaten geç döllenmeymiş geç öğrendm ..
Buarada yazamadım kızlar, biz de duyduk kalp atışını dün

Ne kadar güzel bir ses olduğunu anlatamam size, Allah duymayan herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallah.
gözün aydın canım darısı biz duymayanlara inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…