Bende önce 6 diyorum sonra hesaplayınca 6 ayı geçmiş oluyoruz ay sonu 6.ay bitecek diyorum ☺ önceden kaç aylik diye sorardım hamile arkadaşlarıma hafta söylediklerinde saçma bulurdum içten içe şimdi anlıyorum onları hepsinden özür diliyorum
Bende 6 dediğimde var 6,5 dediğimde dün birine 7 aylik dedim ☺
25+1 den sonra 26 diye hesaplanıyor canım onu biliyorum artik :) 26+1 de 27 hafta olacaksın..
hemen kaydediyorum canım bende buradan takip ederim artık teşekkür ediyorum
Evet canım bende anlamazdım hiç özellikle atıyorum 15+6 falan diyoruzya allahım bu ne demek diyodum kendi kendime hiçte öğrenmek için uğraşmadım zamanı gelince öğrenirim diyodum şimdi hepsinin kurdu oldum
Dikkat etmek lazım fıstığım, sen bence de devam et, c vitamini desteğidir hem limon. Bizim arkadaş doğum yaptı, doğumdan önce hep soğuk su içiyordu, çocuk anne karnında zatürre olmuş, halbuki anneye hiçbir şey olmamıştı, bu sebeple hastanede kaldı biraz bebek. Bizim aldığımız enfeksiyon, bebeğe geçebiliyormuş, biz hissetmesek de, Allah korusun.
Maalesef canım enfeksiyon bebek için çok zararlı sürekli ateşimi kontrol ediyorum tedbir amaçlı Allah korusun bebeğime geçmesin diye Hepimiz sağsalim kavuşalım bebeklerimize inşallah
Maalesef canım enfeksiyon bebek için çok zararlı sürekli ateşimi kontrol ediyorum tedbir amaçlı Allah korusun bebeğime geçmesin diye Hepimiz sağsalim kavuşalım bebeklerimize inşallah
Evet canım bende anlamazdım hiç özellikle atıyorum 15+6 falan diyoruzya allahım bu ne demek diyodum kendi kendime hiçte öğrenmek için uğraşmadım zamanı gelince öğrenirim diyodum şimdi hepsinin kurdu oldum
Ben 28e yeni girdim ama öyle olmuyomuş canım bende normalde 12 haftalık hamileye 3 aylık diye bakıyodum matematiksel olarak ama 9 ay 36 hafta yapar o yüzden o hesap yanlış Sanırım arkadaşın attığı hesap daha mantıklı oraya bakıp söylerim artık ayımı herkese
Evet canım bilgili anne olmak ne güzel şey. Mesela eskiler kucağa alışmasın diye hiç kucağa almazlarmış bebekleri şimdi 40 gün boyunca kucağınızdan ayırmayın kokunuza alışsın bağınız güçlenir diyolar bence çok doğru.
Ben 28e yeni girdim ama öyle olmuyomuş canım bende normalde 12 haftalık hamileye 3 aylık diye bakıyodum matematiksel olarak ama 9 ay 36 hafta yapar o yüzden o hesap yanlış Sanırım arkadaşın attığı hesap daha mantıklı oraya bakıp söylerim artık ayımı herkese
Aynen canım doğru olan o Ben 10 aya göre hesap yapıyorum. Bnm hesabıma göre biraz büyük görünüyor beni daha bi tatmin ediyor bu durum Ama şöyle bişi var ki 7 aylık dediğimde marttayız zaten ve mayısta doğum var(doğuma 2 ay var) nasip olursa. Bu şekilde çevrenin anlaması daha kolay oluyor.
Ben süt icemedigim icin doktorum bana en azindan nesquikle falan ic demisti bende o cikolata hani bana zararli olmazmi falan dedigimde sütü oyle icebileceksen oyle ic birsey olmaz demisti
benim yediğim bu mısır gevreği olanlardan ama tozunda da aynı şekilde demir kalsiyum 6 vitamin falan yazıyor içinde ne kadar doğru bilmiyorum artık ama zararlı değildir mısır gevreği sonuçta
Bayada yiyormuş canım psikolojik olarak aç kalıyor sanırım Bebek olunca bütün sebzelerden yemeleri lazım ben eşime öyle diyorum sen yemezsen çocukta yemez diye o zaman yicem diyor ama be kadar inanabilirim buna bilemiyorum
görde inanma valla 70 kilo bile işte yemiyo akşama kadar evde gelip depoluyo ahah sonra da olan bana oluyo örnek olmaları lazım valla onlar yemezse çocuk napsın
Günaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
Evet canım bilgili anne olmak ne güzel şey. Mesela eskiler kucağa alışmasın diye hiç kucağa almazlarmış bebekleri şimdi 40 gün boyunca kucağınızdan ayırmayın kokunuza alışsın bağınız güçlenir diyolar bence çok doğru.
düşünsene 9 ay sadece bir karın içerisindesin tek bir sese kokuya dokuya alışkınsin sonra bilmediğin bir dünya ya geliyorsun ve kucağa alıştırmayın diye anne kucağa almasın olur mu öyle şey.. Bebek kendini nasıl güvende hissedecek.. Meme ve kucak çok önemli..
Günaydın kızlar benim aklıma takılan birşey var kaç aylik diye sorduklarında ne diyorsunuz? hep hafta olarak takip ediyoruz ya ben biran kalıyorum öyle :)
7ye girdim diyorum.bir ara 6 diyordum dogal olarak 1 ay boyunca 6 dedim ee sende ne zaman sorsak 6 diyorsun demeye basladilar.
Az kalmis o zaman ee daha cok var vs vs uzuyor aynen senin gibi mayis sonu kismet olursa diyip geciyorum
Ben 14 kilo almistim bu son ay 1 kilo almisim bu defa bebek kilo almis beslenme seklimi degistirdim tamamen bebege odakli yiyorum.ama tabi ilk zamanlar hamurlar kekler kurabiyler sabahtan aksama kadar tepsi tepsi yapip geceye bitirmis oluyordum
Kızlar sling mi kanguru mu öneriyorsunuz? Sling ilk zamanlarda anne ile ten teması ve işlerimizi daha rahat halledeblme açısından daha mantıklı geliyor ama uzun ömürlü kullanılır mı onu bilemiyorum.
Kızlar sling mi kanguru mu öneriyorsunuz? Sling ilk zamanlarda anne ile ten teması ve işlerimizi daha rahat halledeblme açısından daha mantıklı geliyor ama uzun ömürlü kullanılır mı onu bilemiyorum.
Ben ikisinide istemiyorum esim deli gibi kanguru kanguru alacagim diyip duruyor en son erkek bebeklerde cok zararli pipisi yapıyormuş buyuk sorun oluyormus diye uydurdum simdi biraz geri duruyor : ))
Ama tabi kanguru daha uzun vadede kullanabilecegin birsey