2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ben ben anlatamiyorum bile tarif ediyorum anlamiyorlar sanki.ayakkabimi giymek icin 10 cm kaldirasam agriyor yataga cikmak icin kaldiramiyorum dedigin gibi donemiyorum bile.iki taraf eklemim kopacak kasiklarin oradan arakaya dogru uzanan yer.

Kızlar sling mi kanguru mu öneriyorsunuz? Sling ilk zamanlarda anne ile ten teması ve işlerimizi daha rahat halledeblme açısından daha mantıklı geliyor ama uzun ömürlü kullanılır mı onu bilemiyorum.
Canim zaten yazin sicaginda dogcaklar ikiside kullanilmaz bence. Bizim sicakligimizla onlarda terler. Kanguruyu alan arkadaslarim bir kere kullandik duruyor kenarda dediler. Ben almayi dusunmuyorum. Bebek dogduktan sonra ihtiyac olursa al bence acele etme..

Evet canım kesinlikle dün doktor öyle diyo onların doğumu onlar için ölüm aslında diyo 9 ay boyunca alıştıkları güvende hissettikleri yerden bi anda dış dünyaya geliyolar bide sizin kokunuzu alamazlarsa dahada tedirgin olurlar diyo kıyamam ben onlara

Kizlar bu haftalarda benim gibi kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi?? Ozellikle sandalye ye oturduysam kalkamiyorum. Sert zeminde oturamiyorum. Cok mu kendimi dinliyorum acaba

Kızlar sizinde bebeğiniz dik duruyor mu? benim kızçem resmen oturmus gibi kafası midemi sıkıştırıyo ayaklarıda idrar torbama baskı yapıyo hep tuvalete sıkışık gibiyim
Dik mi bilmiyorum ama artık yatağa yattığım zaman özellikle geceleri nefesimi çok etkiliyor,yukarı doğru çok baskı yapıyor ,geceleri nefes nefese uyanıyorum

Kızlar sizinde bebeğiniz dik duruyor mu? benim kızçem resmen oturmus gibi kafası midemi sıkıştırıyo ayaklarıda idrar torbama baskı yapıyo hep tuvalete sıkışık gibiyim
Bikaç hafta önceye kadar öyle duruyodu artık yanladı benimki :) şimdi de kaburgalara vurmaya başladı bugün. Değişik hareketler deniyo

Kizlar bu haftalarda benim gibi kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi?? Ozellikle sandalye ye oturduysam kalkamiyorum. Sert zeminde oturamiyorum. Cok mu kendimi dinliyorum acaba
Ay o kuyruk sokumum başlarda felaketti benim.
Sonra geçti ama kendimi çok yorarsam tekrar ortaya çıkıyor.

benimki de sürekli dönüyor canım dün senin dediğin gibiydi mesela aşağıya vurdu hep çıkacak gibiydi sanki çok rahatsız oldum gece falan bugün döndü geri yukarıları tepiyor

Kızlar bugün eşimle bebişin odasını boyadık,hiçbir şey yapmasam da ayakta olmak bile çok yoruyor artık
bende bugün salonu temizledm halı koltuk sildim yapmıcaktım aslında taşınırız diye ama her yer leş geliyordu duramadım otura otura sildim diğer yerler kaldı markete bile gitsem bacak kemiklerim ağrıyo bütün gün uyumak istiyorum

7ye girdim diyorum.bir ara 6 diyordum dogal olarak 1 ay boyunca 6 dedim ee sende ne zaman sorsak 6 diyorsun demeye basladilar.
Az kalmis o zaman ee daha cok var vs vs uzuyor aynen senin gibi mayis sonu kismet olursa diyip geciyorum
sorular soruları doğuruyor çıkılmıyor bazen işin içinden mayıs sonu haziran başı en anlaşılan cevap oluyor

Yat dinlen güzelce ben de bir haftadır temizlikle uğraşıyordum,çok yoruldum artık...Eline sağlık walla temizlik gibisi de yok

sorular soruları doğuruyor çıkılmıyor bazen işin içinden mayıs sonu haziran başı en anlaşılan cevap oluyor
Ben de sizin hesap Mayıs sonu, haziran başı gelir diyorum. Bazı doktorları dinliyorum YouTube'dan, mesela bir tanesine göre 27.hafta 7.ay, bir tanesi başka bişey diyor, kimisi girdiğin ayı şöyle diyor, kimisi tamamladigin.

benimki de sürekli dönüyor canım dün senin dediğin gibiydi mesela aşağıya vurdu hep çıkacak gibiydi sanki çok rahatsız oldum gece falan bugün döndü geri yukarıları tepiyor
benim hep sabit rahat 2 aydır aşağı vuruyor en son doktora gittim dedim resmen ayağı alttan çıkacak gbi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…