- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
Atıyım canım resmini,kuzum elbise işini çözdüm.Arkadaşım da trendyoldan elbise almış daha yeni o elbisenin farklı bir rengini sipariş edicem ,dur resmini de atıyım,bunu kına da giyerim dedim,düğün için de şifon tarzında bir elbise bakacağım ,dağınıklık için kusura bakmayın,dolabımız gelmediği için yerleşmedikAyy ne tatlı olmuştur şimdi, var mı resmi? Elbise işini ne yaptın fıstik?
bende bi tek uyurken rahat ediyorum tabi idrar torbama baskı yaptığı için habire tuvalete kalkma dışındaDik mi bilmiyorum ama artık yatağa yattığım zaman özellikle geceleri nefesimi çok etkiliyor,yukarı doğru çok baskı yapıyor ,geceleri nefes nefese uyanıyorum
benimde bir umut belki bi dahaki ay düzelir düzelmezse yandım büyüdükçe daha da acıtıyo tekmeleriBikaç hafta önceye kadar öyle duruyodu artık yanladı benimki :) şimdi de kaburgalara vurmaya başladı bugün. Değişik hareketler deniyo
yakında döner canım benimkide sürekli dönme halinde doğuma son kala dik falan dönmez inşallahbenim hep sabit rahat 2 aydır aşağı vuruyor en son doktora gittim dedim resmen ayağı alttan çıkacak gbi
biz etrafa kulak asmayalim canım gerekirse lohusaligin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanarak kimseyı dinlememEvet canım kesinlikle dün doktor öyle diyo onların doğumu onlar için ölüm aslında diyo 9 ay boyunca alıştıkları güvende hissettikleri yerden bi anda dış dünyaya geliyolar bide sizin kokunuzu alamazlarsa dahada tedirgin olurlar diyo kıyamam ben onlara
Ben de sizin hesap Mayıs sonu, haziran başı gelir diyorum. Bazı doktorları dinliyorum YouTube'dan, mesela bir tanesine göre 27.hafta 7.ay, bir tanesi başka bişey diyor, kimisi girdiğin ayı şöyle diyor, kimisi tamamladigin.
Evet internetten baktım tam beni tarif ediyor . Çok ciddi bir şey değil sanırım bebeğe bir sıkıntısı yok anca bana . Ben de raziyim o iyi olsunda .kullanmıyorum canim doktor vermedi kan hapı kullanıyorumBiyerde onun cati agrisi oldugunu okumustum emin degilim ama yasayan arkadas varsa yazsininsallah ciddi bir durum degildir magnezyum kullaniyomusun peki ?
Anlaştık canım
Canım ben yazcam sen okurken yorulma :))
Sabahtan kahvaltı yapıp oglumu kursa bırakıp eve geliyorum,sonra öglen kurstan alıp okula bırakıyorum eve geliyorum, akşam tekrar okula gidip oğluşu alıp eve geliyorum. Cuma günleri bide akşam okuldan alıp antremana gidip ordan eve geçiyoruz. Günlük yürüdügüm yol 6km en az ev işleri market işleri hariç.ama beslenmemde iyi :))
Yaşasın özgürlük :))
Canım hareketlendi mi ozan paşa bilmiyorum o haftalarda bende endişeleniyordum.uyuyordur annesi
Canım çatı ağrısidı r o endiselenme.testlerjn temiz cikmis çok şükür.
Artık idare edicez . Şimdilik boyleysem 9 aylık ta ne yapicam bilmiyorum:)Bencede doğuma kadar sürer cnm ben her gittiğimde doktoruma söylüyorum normal diyor.
Aynı benim yaşadıklarım geceleri özellikle saga sola dönemiyorum. Eğilip iş yapamıyorum. Allah başka dert vermesin inşallahBen ben anlatamiyorum bile tarif ediyorum anlamiyorlar sanki.ayakkabimi giymek icin 10 cm kaldirasam agriyor yataga cikmak icin kaldiramiyorum dedigin gibi donemiyorum bile.iki taraf eklemim kopacak kasiklarin oradan arakaya dogru uzanan yer.
Evet, tarzları bambaşka oluyor. Ama kalabalık yerde, büyük hastanelerde çalışmış doktorların daha iyi analiz ettiğini farkettim. Evham yaptırmadan sakince cozuyorlar.Her doktorun yorumlaması da farklı mesela ben her ay iki farklı hastanede iki farkli doktora gittim birinin tahlilde takıldığına diğeri takılmadı.. biri bir tahlili tekrar isterken diğeri gerek yok dedi :)
Ayy elbise çok güzelmiş bayıldım. Güle güle giy şimdiden. Eşyaları da çok tatlı bebişin, ben de aldım o kocaman filden, seninki bir boy küçük galiba, benimki insan gibi:)).Atıyım canım resmini,kuzum elbise işini çözdüm.Arkadaşım da trendyoldan elbise almış daha yeni o elbisenin farklı bir rengini sipariş edicem ,dur resmini de atıyım,bunu kına da giyerim dedim,düğün için de şifon tarzında bir elbise bakacağım ,dağınıklık için kusura bakmayın,dolabımız gelmediği için yerleşmedik
Hayırlı akşamlarBen ben anlatamiyorum bile tarif ediyorum anlamiyorlar sanki.ayakkabimi giymek icin 10 cm kaldirasam agriyor yataga cikmak icin kaldiramiyorum dedigin gibi donemiyorum bile.iki taraf eklemim kopacak kasiklarin oradan arakaya dogru uzanan yer.
Aynen bende kesin lohusayken birileriyle kötü olurumda yapcak bişey yok artık inşallah ramazan ayı diye kimse gelmek istemez ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi. Zaten yatak odasında durmayı planlıyorum 40 gün boyunca gecemiz gündüzümüze karışcağı için en rahat orası oluyomuş geneldebiz etrafa kulak asmayalim canım gerekirse lohusaligin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanarak kimseyı dinlememsağlıkla doğsunlar da herkesin bildigi kendine derim karışanlara...
Çok saol canım,daha güzelleri senin olsunAyy elbise çok güzelmiş bayıldım. Güle güle giy şimdiden. Eşyaları da çok tatlı bebişin, ben de aldım o kocaman filden, seninki bir boy küçük galiba, benimki insan gibi:)).
Aynen bende kesin lohusayken birileriyle kötü olurumda yapcak bişey yok artık inşallah ramazan ayı diye kimse gelmek istemez ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi. Zaten yatak odasında durmayı planlıyorum 40 gün boyunca gecemiz gündüzümüze karışcağı için en rahat orası oluyomuş genelde
Ben yeni başladım yatarken içiyorum. Ama yoğun bulantılı günler yaşadığım için bi kaç gündür bıraktım rahatım. Bulantınız varsa akşam yemekten sonra içebilirsiniz yoksa sabah kahvaltısından sonra içinKızlar decavit'i nasıl kullanıyorsunuz?
Hangi saatlerde ve yemekten hemen sonra mı?
Oh iyi demişsin valla :)) benimde kayınvalidem çalışcakmış ramazanda sezonluk çalışıyo kendisi o zamanda yoğun olcakmış işleri sürekli tüh tam senin doğuma denk gelcek gitmesem olmaz napsam bilemedim diyor bende git git sen maddi annemde manevi olarak destek verir dedimBen de ilk etapta yatak odasında olacağım 40 gun kimse gelmemesi dilegim en azindan toparlanana kadar kendi kayınvalideme bile söyledim ben toparlanana kadar yanımda annemi istiyorum sonrasında gelirsiniz diye..
Oh iyi demişsin valla :)) benimde kayınvalidem çalışcakmış ramazanda sezonluk çalışıyo kendisi o zamanda yoğun olcakmış işleri sürekli tüh tam senin doğuma denk gelcek gitmesem olmaz napsam bilemedim diyor bende git git sen maddi annemde manevi olarak destek verir dedim
Brokoli haşlıcaz kızlarıyla birlikte Yicekler mecbur canımgörde inanma valla 70 kilo bile işte yemiyo akşama kadar evde gelip depoluyo ahah sonra da olan bana oluyoörnek olmaları lazım valla onlar yemezse çocuk napsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?