2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ayy ne tatlı olmuştur şimdi, var mı resmi? Elbise işini ne yaptın fıstik?
Atıyım canım resmini,kuzum elbise işini çözdüm.Arkadaşım da trendyoldan elbise almış daha yeni o elbisenin farklı bir rengini sipariş edicem ,dur resmini de atıyım,bunu kına da giyerim dedim,düğün için de şifon tarzında bir elbise bakacağım ,dağınıklık için kusura bakmayın,dolabımız gelmediği için yerleşmedik

Eklentiler

• F070DA2D-9781-4F5C-B8B8-1256C8BBD53F.webp
    57 KB · Görüntüleme: 82
  • image.webp
    254,5 KB · Görüntüleme: 87
Dik mi bilmiyorum ama artık yatağa yattığım zaman özellikle geceleri nefesimi çok etkiliyor,yukarı doğru çok baskı yapıyor ,geceleri nefes nefese uyanıyorum
bende bi tek uyurken rahat ediyorum tabi idrar torbama baskı yaptığı için habire tuvalete kalkma dışında

benim hep sabit rahat 2 aydır aşağı vuruyor en son doktora gittim dedim resmen ayağı alttan çıkacak gbi
yakında döner canım benimkide sürekli dönme halinde doğuma son kala dik falan dönmez inşallah ama terskende kafa aşağıya baskı yapıyor kaburgalara vurunca daha rahatsız edici derler de benim ayakları aşağıdayken daha kötü baskı yapıyor ve vurmaları da aynı şekilde

biz etrafa kulak asmayalim canım gerekirse lohusaligin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanarak kimseyı dinlemem sağlıkla doğsunlar da herkesin bildigi kendine derim karışanlara...

Her doktorun yorumlaması da farklı mesela ben her ay iki farklı hastanede iki farkli doktora gittim birinin tahlilde takıldığına diğeri takılmadı.. biri bir tahlili tekrar isterken diğeri gerek yok dedi :)

Biyerde onun cati agrisi oldugunu okumustum emin degilim ama yasayan arkadas varsa yazsin insallah ciddi bir durum degildir magnezyum kullaniyomusun peki ?
Evet internetten baktım tam beni tarif ediyor . Çok ciddi bir şey değil sanırım bebeğe bir sıkıntısı yok anca bana . Ben de raziyim o iyi olsunda .kullanmıyorum canim doktor vermedi kan hapı kullanıyorum

Doktora gidip bir şey yok diyince bende rahatladım. Prensesim ıyi olsunda :) ben razıyım valla
Bencede doğuma kadar sürer cnm ben her gittiğimde doktoruma söylüyorum normal diyor.
Artık idare edicez . Şimdilik boyleysem 9 aylık ta ne yapicam bilmiyorum:)
Ben ben anlatamiyorum bile tarif ediyorum anlamiyorlar sanki.ayakkabimi giymek icin 10 cm kaldirasam agriyor yataga cikmak icin kaldiramiyorum dedigin gibi donemiyorum bile.iki taraf eklemim kopacak kasiklarin oradan arakaya dogru uzanan yer.
Aynı benim yaşadıklarım geceleri özellikle saga sola dönemiyorum. Eğilip iş yapamıyorum. Allah başka dert vermesin inşallah

Her doktorun yorumlaması da farklı mesela ben her ay iki farklı hastanede iki farkli doktora gittim birinin tahlilde takıldığına diğeri takılmadı.. biri bir tahlili tekrar isterken diğeri gerek yok dedi :)
Evet, tarzları bambaşka oluyor. Ama kalabalık yerde, büyük hastanelerde çalışmış doktorların daha iyi analiz ettiğini farkettim. Evham yaptırmadan sakince cozuyorlar.

Ayy elbise çok güzelmiş bayıldım. Güle güle giy şimdiden. Eşyaları da çok tatlı bebişin, ben de aldım o kocaman filden, seninki bir boy küçük galiba, benimki insan gibi:)).

Ben ben anlatamiyorum bile tarif ediyorum anlamiyorlar sanki.ayakkabimi giymek icin 10 cm kaldirasam agriyor yataga cikmak icin kaldiramiyorum dedigin gibi donemiyorum bile.iki taraf eklemim kopacak kasiklarin oradan arakaya dogru uzanan yer.
Hayırlı akşamlar
Benimde öyle 2. Gebeliğim de de 4 aylık iken başladı. Bu 3. Gebeliğim aynı şekilde yürüyemiyorum bile çatı kemikleri mi oluyor tam olarak bilemiyorum ama öyle bi yanıyorki hareketlerini kısıtlıyor. Bebek aşağıya baskı yaptığından diyor Dr. Ve karin bag dokusundanAma 4 aylık bebeğin ağırlığı ne ki.

biz etrafa kulak asmayalim canım gerekirse lohusaligin verdiği yetkiyi sonuna kadar kullanarak kimseyı dinlemem sağlıkla doğsunlar da herkesin bildigi kendine derim karışanlara...
Aynen bende kesin lohusayken birileriyle kötü olurumda yapcak bişey yok artık inşallah ramazan ayı diye kimse gelmek istemez ne kadar geç gelirlerse o kadar iyi. Zaten yatak odasında durmayı planlıyorum 40 gün boyunca gecemiz gündüzümüze karışcağı için en rahat orası oluyomuş genelde

Ayy elbise çok güzelmiş bayıldım. Güle güle giy şimdiden. Eşyaları da çok tatlı bebişin, ben de aldım o kocaman filden, seninki bir boy küçük galiba, benimki insan gibi:)).
Çok saol canım,daha güzelleri senin olsun Uyku filinin üzerine yatırıp,resim çekeceğim,o yüzden aldım

Ben de ilk etapta yatak odasında olacağım 40 gun kimse gelmemesi dilegim en azindan toparlanana kadar kendi kayınvalideme bile söyledim ben toparlanana kadar yanımda annemi istiyorum sonrasında gelirsiniz diye..

Kızlar nasılsınız ben hâlâ bebek arabası konusunda kararsızım sizler neler aldınız ve araba konusunda tecrübesi olanlar yazabilirler mi?
Bugün birazcık avmde dolaştık e-bebek chicco joker mağazalarını ama istediğim modeller çok hantal ağır modellermiş birde sırtım tutulmuş iki gündür onların o ağırlığı gözümü korkuttu hafif ama travel sistem bişey istiyorum. Chicconun üçlü seti vardı çok güzeldi ama onunda ön tekerlekleri ikili ikili. Çok kararsız kaldım

Kızlar decavit'i nasıl kullanıyorsunuz?
Hangi saatlerde ve yemekten hemen sonra mı?
Ben yeni başladım yatarken içiyorum. Ama yoğun bulantılı günler yaşadığım için bi kaç gündür bıraktım rahatım. Bulantınız varsa akşam yemekten sonra içebilirsiniz yoksa sabah kahvaltısından sonra için

Ben de ilk etapta yatak odasında olacağım 40 gun kimse gelmemesi dilegim en azindan toparlanana kadar kendi kayınvalideme bile söyledim ben toparlanana kadar yanımda annemi istiyorum sonrasında gelirsiniz diye..
Oh iyi demişsin valla :)) benimde kayınvalidem çalışcakmış ramazanda sezonluk çalışıyo kendisi o zamanda yoğun olcakmış işleri sürekli tüh tam senin doğuma denk gelcek gitmesem olmaz napsam bilemedim diyor bende git git sen maddi annemde manevi olarak destek verir dedim

üçtür test ettim onayladım, benim bebek makarnaya bayılıyor :) yerimden hoplatacak cinsten tekmeleyince babasına söyledim, elini koyduktan bir süre sonra ona da aynısından yaptı. kahkahalarla güldük.eşim "bu kız bilişsel fakir olacak bu nasıl makarna sevgisi" diyor

yani canım söylemek lazım herşey bir yere kadar torunları diye tepemizde duracak halleri yok :) senin de iş olayı iyi denk gelmiş maddi destek en güzeli tabi ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…