2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Iyi aksamlar.
Evet cati kemigimde agriyor fakat bu kasiklarda ki kaslar sanki aniden saatlerce spor yapmisim agrisi.hani barbie bebeklerin bacaklarinin çıktıgi yer varya tam oralar iste : )benim ilk gebeligimde hic bole birsey yoktu simdide dedigin gibi 4.ayin basindma beri var

Teşekkür ederim...
Gece demir hapı içiyorum.
Yemekle beraber yazmış.
Yemekten hemen sonra mı tam olarak onu anlamadım.
(Bulantı bitti çok şükür)
: ))

freyahel N Nuga1905 o zaman sling ve kanguruyu ertelemek, ihtiyaca göre ilerlemek daha mantıklı
Kizimda hevesle almistim cok kilolu dogunca ve asiri sicaklarda yapis yapis olacagimizdan 1 defa senedim sadece. Dogduktan sonrada dedigin gibi duruma gore alinabilecekler arasinda acele etme

yani canım söylemek lazım herşey bir yere kadar torunları diye tepemizde duracak halleri yok :) senin de iş olayı iyi denk gelmiş maddi destek en güzeli tabi ☺
Öyle valla canım bebişler doğduktan sonra daha çok paraya ihtiyacımız olucak geçen ebebekte sıra beklerken biri 4-5 kutu mama aldı 500 lira tuttu düşün. İnşallah emerlerde hem maddi hemde sağlığı için çok daha avantajlı oluruz.

Ya israr etmek gibi olmasin ama magnezyum benim bütün kramplarima ve agrilarima iyi geliyor sen istersen bi tekrar konus doktorunla belki cozumu falan vardir

benim yediğim bu mısır gevreği olanlardan ama tozunda da aynı şekilde demir kalsiyum 6 vitamin falan yazıyor içinde ne kadar doğru bilmiyorum artık ama zararlı değildir mısır gevreği sonuçta
Bana doktor yiyebilirsin demisti nesquik yada misir gevregi bir zarari olsa solerdi ya ben canim cekince cipste yiyorum sonuçta yemeyenin kendi tercihi tabi Simdi normalde 40 hafta yani 10 ay ama yasli cevreye bunu aciklamak zor oluyor direk 6ay deyip geciyorum ben ama arkadaslarima falan acikliyorum babanneme anlatiyorum hamilelik 9 ay senin nasil 10 ay olur diyor

Belli bir sure bence de anne ve bebek hatta baba ten tene temas yapilmali ama kucaga da alistirmamak gerek tabiki sonra durmuyor cünkü sonucta 40i cikana kadar oyle olup sonra birakilabilir

Kızlar sling mi kanguru mu öneriyorsunuz? Sling ilk zamanlarda anne ile ten teması ve işlerimizi daha rahat halledeblme açısından daha mantıklı geliyor ama uzun ömürlü kullanılır mı onu bilemiyorum.
Slingi cevremde kimse uzun süre kullanamadi ben kangurucu taraftayim. Aslinda bircok sebebi var ama bana kanguru daha guvenli geliyor en basiti bebek buyudukce slingte sıkılıyor eli kolu hep icerde durmak istemiyor kanguruda ayak disarda el dışarda daha ranat ediyorlar ama kanguruyu yenidogan aparatida olsa ilk 3 ay onermiyorlar ozaman icin sling daha kullanisli olur tabiki ama ben almayacagim sling 40i ciktiktan sonra kanguru kullanacagim

Kızlar sizinde bebeğiniz dik duruyor mu? benim kızçem resmen oturmus gibi kafası midemi sıkıştırıyo ayaklarıda idrar torbama baskı yapıyo hep tuvalete sıkışık gibiyim
Benim tam tersi sekilde duruyor ayaklar yukarda kafa asagida ama benimki de dik duruyor hatta kasiklarin orda arada bir hafif bir sislik oluyordu detaylida doktora sordum kafasini yaslamis buyuk ihtimal ondandir dedi ayaklar da mideyle hep hasir nesir kurban olurum ben keyifleri nasilsa oyle dursunlar

Kizlar bu haftalarda benim gibi kuyruk sokumu agrisi yasayan var mi?? Ozellikle sandalye ye oturduysam kalkamiyorum. Sert zeminde oturamiyorum. Cok mu kendimi dinliyorum acaba
Ben ilk ogrendigim haftadan beri oyleyim tedavisi vs biseyi yok simit onerdi doktorum emzirme yastigi almistim ona oturuyorum sert zemine oturduysam eger kalkamiyorum agridan cunku ama ben yaklasik 5 aydir boyleyim bunla yasamaya alistim resmen normal dogumu etkilermi dedigimde o 37. Haftada belli olur agrilar cok artarsa ve duruma göre sezeryan olabilir demisti

Joie literax 4 aldim kullanisli gorunuyor ama tabi kullanmadan kesin birsey diyemem travel sistemlerin en hafifi bile bana ağır geldi acikcasi ama grupta tecrubeli anneler sana onerebilirler memnun kaldiklarini

Aynen bence ağrısı hem kemiğe hemde kaslara vuruyor galiba. Benim sol tarafıma çok fena vuruyor. Allah yardımcımız olsun

Ben bir haftadir dayanamadim sen aylardir nasil dayaniyorsun gozumden yas geldi agridan. Kilo aldigim icin sandim aslinda demekki alakasi yok. Surekli uzaniyorum artik oturmayim diye ben zaten sezeryan olcam sorun degil ama sen kendini kurtar

Decavit degil ama demir ilacini genelde gece iciyorum yatmadan cunku bulanti yapiyor bana
Iste bende geceleri demir aldığım için decaviti hangi ara içsem bilemiyorum.
Sabahları kahvaltıdan sonra kullanmak mantıklı sanırım.
Demiri açken içiyorsun decaviti tokken.
Bu ilaç işleri hiç bitmeyecek gibi.

Kızlar yarın ayrıntılı ultrasonumuz var çok heyecanlıyım inşallah hayırlıca atlatırız güzel haberlerle herşey yolundadırbiraz geç kaldık sanki ama randevu en etken bu zamana bulabildik sıkıntı olmaz de mi bu haftada ayrıntılı yapılabilir ?yarın 24+6 olcak tam

Yani bizim doğum izinlerimiz 40 haftaya gore veriliyor. 32. Haftada(Doğuma 2 ay kala) anca ayriliyoruz. Ama bunu bi arkdsn attığı tablo vardı orda daha farklı şekilde goruyoruz orası ayri. Bilemedim muallak bir konu ama ben bildigim şekilde soylerim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…