2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
herşey pahalı canım geçen yıllara göre ama maddi yönden ziyade sağlığı gelişimi için emmeleri tercihim.. sonuçta mecbur kalınca yapıyorsun bir şekilde paraya bakmadan.

Belli bir sure bence de anne ve bebek hatta baba ten tene temas yapilmali ama kucaga da alistirmamak gerek tabiki sonra durmuyor cünkü sonucta 40i cikana kadar oyle olup sonra birakilabilir

Tabi anneye yapışık anneye bağımlı bir çocuk yetistirmicez zamanla bu kucak meme yavaş yavaş azaltılarak bırakılabilir.. ama bebeklerimiz dünyaya alışana kadar bize ihtiyacları var

Kızlar Günaydın ,Mutlu Haftalar Herkese Burun tıkanıklığı için önerebileceğiniz,bitkisel bir ürün var mı ,geceleri artık nefes alamıyorum
Bana sprey yada serum fizy. Kullanabilecegimi soyledi doktorum.bitkisel belki 1 2 damla nane yagi yastigina damlatmak ise yarar.ama benim coknyogun tikaniyor ve mini mini kanamista oluyor

freyahel günaydın siz lequeen çantanızı minik ayaklr gibi bir isimdeki instagram sayfasından almıştınız değil mi? eğer öyleyse memnun musunuz? aliexpress ile gelen çantayla aynı mı?

freyahel günaydın siz lequeen çantanızı minik ayaklr gibi bir isimdeki instagram sayfasından almıştınız değil mi? eğer öyleyse memnun musunuz? aliexpress ile gelen çantayla aynı mı?
Gunaydin : ))hayir baska bir sayfadan aldim.ama ben land tercih ettim yine ayni sayfadan arkadasim le queen aldi cok begendim ben benim ki biraz daha buyuk.bu benim ki

Kızlar Günaydın ,Mutlu Haftalar Herkese Burun tıkanıklığı için önerebileceğiniz,bitkisel bir ürün var mı ,geceleri artık nefes alamıyorum

Burun deliği önlerine parmakla minicik nane yağı surebilirsin canım.
gün içinde ara ara naneli sakız ferahlatabilir..

Düz hesap 6×4 24 mesela 6 ay de geç en mantiklisi yada haziran basi yada sonu doguruyorum de

Gunde 5 ayri ilac aliyorum ben demiri acken icmem mumkun degil tokken iciyorum acikcasi doktorum artik içte nasil icersen ic dedi

Ben bir haftadir dayanamadim sen aylardir nasil dayaniyorsun gozumden yas geldi agridan. Kilo aldigim icin sandim aslinda demekki alakasi yok. Surekli uzaniyorum artik oturmayim diye ben zaten sezeryan olcam sorun degil ama sen kendini kurtar
Valla Allah sabrini veriyor sanirim bi ara 3 ayliksin daha oturup kalkamiyorsun diye dalga bile gectiler benle ortasi bos simit hayatimi kurtardi tavsiye ederim disarda yapamazsin belki ama evdeyken yada tanidik yere ben yanimda tasiyorum ama uzanmak en iyisi birde yaptigim yuruyuslerinde iyi geldigini dusunuyorum ben cunku onlardan sonra bir tik hafifledi

Ben alerjik astim hastasiyim benim 2 kat tikaniyor diyebilirim serum fizyolojik hayat kurtarir birde cold mix yastiga bir damla damlatiyorum tabi bununla syni etkiyi gören nane de var cok asiri degilse nane koklayabilir naneli seker yada sakiz cigneyebilirsin

Merhaba kizlar bugün takvimimde bu haftalardan itibaren kendini fazla yormayacaksin falan filan yaziyordu. Bizim bu ara hem nisan telasi var hem odamizi komple degistiriyoruz badana boya mobilya secme isi falan surekli disardayim en az 3 4 saat yuruyorum bir sorun olmaz heralde dimi ? Birde alerjik astim hastasiyim ben bu aralar beni yine bahar alerjim zorlamaya basladi benim gibi olan arkadaş varmi acaba ?

Bana sprey yada serum fizy. Kullanabilecegimi soyledi doktorum.bitkisel belki 1 2 damla nane yagi yastigina damlatmak ise yarar.ama benim coknyogun tikaniyor ve mini mini kanamista oluyor
başka bir arkadaşla karıştırdım o zaman :) güzelmiş sizinki de. ben de sipariş ettim gri lequeen. inşallah beğenirim.
Hepsiburada da hafta sonu anne-bakım ürünlerinde kampanya vardı,ben de o çantadan almadım hatta alsam mı diye düşündüm,kararsız kaldım,109 liraya kadar görmüştüm
Burun deliği önlerine parmakla minicik nane yağı surebilirsin canım.
gün içinde ara ara naneli sakız ferahlatabilir..
Alerjik astımım yok ama polen alerjim var,Nisan,Mayıs gibi polenler ortaya çıkınca benim de hastalığım başlıyor.Kış gribinden beter bir grip yaşıyorum,alerji ilacı kullanmam gerekiyor,ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum,yarın doktoruma soracağım.Eğer senin de polenler filan tetikliyorsa,mutlaka astımını tetikleyen birşey vardır Nisana kalmadan işlerini halletmeye çalış
Teşekkür ederim kızlar önerileriniz için ,burun damlası aldım,kullanmaya başlayacağım

Joie literax 4 aldim kullanisli gorunuyor ama tabi kullanmadan kesin birsey diyemem travel sistemlerin en hafifi bile bana ağır geldi acikcasi ama grupta tecrubeli anneler sana onerebilirler memnun kaldiklarini
Travel istiyorum ısrarla ama karar veremedim görümcemde baston puset var ilerde İnşâAllah onu kullanırım diyorum yine de düşün düşün kafam Allah bullakE bebekte çalışanlar eşime diyor ki keşke şubatta gelseydiniz indirim vardı. Kaç kere gidelim dedim eşime bende iyi değildim zaten de ne zaman dedin diyo

Gunaydin : ))hayir baska bir sayfadan aldim.ama ben land tercih ettim yine ayni sayfadan arkadasim le queen aldi cok begendim ben benim ki biraz daha buyuk.bu benim kiEki Görüntüle 2244341
Ne kadara almistin canim bu modeli?? Bende sordum sunveno olan markaninki ni 270 dedi. Niye okadar pahalanmis bu cantalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…