2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Canım ağır kaldırma,ters hareket yapma,dinlenme araları ver kendine inş hiçbir şeycik olmaz aslında 28-32arası erken doğum için riskli dönemmiş doğum koçu öyle demişti bana

Gunde 5 ayri ilac aliyorum ben demiri acken icmem mumkun degil tokken iciyorum acikcasi doktorum artik içte nasil icersen ic dedi
Benim de 5 taneydi 3'e düşürdüm.
Elimden gelse hiç birini içmiycem.
Zaten mideler berbat bir de onu iç bunu iç mahvoluyoruz.
Allah yardimcin olsun : )

Canım ağır kaldırma,ters hareket yapma,dinlenme araları ver kendine inş hiçbir şeycik olmaz aslında 28-32arası erken doğum için riskli dönemmiş doğum koçu öyle demişti bana
Ya agir kaldirma falan yokta kendimi yoruyorum farkinda olmadan sanirim oturunca anliyorum belim falan kopuyor

Olsun canim bu indirimi kacirdiniz birdaha yakalarsınız insallah son ayda da alsan olur arabayi o zamana karar verirsin hem

Olsun canim bu indirimi kacirdiniz birdaha yakalarsınız insallah son ayda da alsan olur arabayi o zamana karar verirsin hem
Eşim benden de kararsız travel alalım diyordu iş yerinde arkadaşı baston al boşver demiş az önce aramış diyo ki baston bakalım Alırız İnşâAllah ya ama şimdiye kadar bulantı yüzünden çıkamıyordum şimdide sırt ağrıları başladı ve halsizlik Rabbim yardımcımız olsun hepimizin

Hem bahar hem ilac hemde gida alerjim var normalde nisan mayis gibi fenalasirdim ilacta kurtarmazdi igne vurulurdum hergün bu sefer erken etkilemeye basladi ufaktan bogazim burnum kasinmaya basladi hep boyle baslar benim alerjim bakalim bu sene nasil olacak izin verilen ilaclar varmis ama ne kadar etki eder bilinmez gripten daha fena bir yasayan bilir bu durumu

Amin canim insallah senin birde ekstra zor geciyor haklisin artik baston travel farketmez alin birtane birsey olmaz sen kendini yorma da

lequeen'den gri çanta alan arkadaşlar kimlerdi ya keşke görseler :/ aldığınız çantaların fermuarları gümüş rengi mi altın mı? aliexpress'te gri olanların fermuarlarını hiç sarı görmedim ama bana instagramdan gelen gri çantanın fermuarlar sarı. şüphe ettim.

Son düzenleme:
109 lira iyi fiyatmış alsaydınız keşke. gelenler beğeniyor hep.

Çok saol canım,daha güzelleri senin olsun Uyku filinin üzerine yatırıp,resim çekeceğim,o yüzden aldım
Çok tatlı oluyorlar. Bayıldım o konseptlere. Şu tatliliga bak ya:)

Eklentiler

• IMG_20190311_144427.webp
    59,6 KB · Görüntüleme: 58
Ben aliexpressten aldım şuan evde değilim ama geldiğinde fotolarını eklemiştim bi bak istersen :)

Eklentiler

• 0a7c9606-1035-4fbb-b1f5-fcbd5b24877d.webp
    181,7 KB · Görüntüleme: 52
  • d7ca40f2-f929-4dcc-a0c5-40372e6bf69c.webp
    78 KB · Görüntüleme: 50
  • 035394ee-a400-42ad-9490-df8e0d37f709.webp
    121,5 KB · Görüntüleme: 49
  • 3e0f8b20-a7e3-4fd9-bb41-70b5896ce6ca.webp
    147,5 KB · Görüntüleme: 56
Ben AliExpress ten aldım fermuarı sarı çanta da gri bu arada

Kizlar ben 2 tane emzirme altleti aldim ama tam penye degil.bana tam penye hani cocuk atletleri kumasindan olanlardan lazim.
Dogumdan sonra cok terleniyor zaten ben bide extra terleyen biriyim.denk gelirseniz bana haber verirnmisiniz

freyahel seninle mi konuşmuştuk ateş ölçer mevzuunu tam emin olamadım ama ben hafta sonu BT 65 olanını aldım FT 70 i mağazalarda bulamadım yeni geldiğinde çok fiyat farkı olur dediler internetten de almak istemedim aradaki tek fark da Türkçe konuşması dediler bu özellik benim için önemli değil dedim ve aldım 170 TL ye :)

Daha çabuk yoruluyoruz sanki. Ben öyle oldum. Ağırlıkta heralde:). Arada hep kendine molalar yarat, her fırsatta dinlenmeye çalış fıstık.

Evet biz konuştuk: ))cok iyi almissin.konusmasini ne yapacaksin ki zaten 2 saniyede ölçüp gormek yetiyor.gereksiz ozelliklere 3 5 kati fiyat odemeyede hic gerek yok.
Bana bir tane hediye geldi medisana galiba markasi daha acmadim e bebekten alinmis orada beurer yok bi acip 1 hafta 10 gun deneyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…