160 a aldim.takip et pazaralik yap 270 cokmus cunkuNe kadara almistin canim bu modeli?? Bende sordum sunveno olan markaninki ni 270 dedi. Niye okadar pahalanmis bu cantalar..
Canım ağır kaldırma,ters hareket yapma,dinlenme araları ver kendine inş hiçbir şeycik olmazMerhaba kizlar bugün takvimimde bu haftalardan itibaren kendini fazla yormayacaksin falan filan yaziyordu. Bizim bu ara hem nisan telasi var hem odamizi komple degistiriyoruz badana boya mobilya secme isi falan surekli disardayim en az 3 4 saat yuruyorum bir sorun olmaz heralde dimi ? Birde alerjik astim hastasiyim ben bu aralar beni yine bahar alerjim zorlamaya basladi benim gibi olan arkadaş varmi acaba ?
Benim de 5 taneydi 3'e düşürdüm.Gunde 5 ayri ilac aliyorum bendemiri acken icmem mumkun degil tokken iciyorum acikcasi doktorum artik içte nasil icersen ic dedi
Ben de hicbirini icmek istemiyorum ama mecburumBenim de 5 taneydi 3'e düşürdüm.
Elimden gelse hiç birini içmiycem.
Zaten mideler berbat bir de onu iç bunu iç mahvoluyoruz.
Allah yardimcin olsun : )
Ya agir kaldirma falan yokta kendimi yoruyorum farkinda olmadan sanirim oturunca anliyorum belim falan kopuyorCanım ağır kaldırma,ters hareket yapma,dinlenme araları ver kendine inş hiçbir şeycik olmazaslında 28-32arası erken doğum için riskli dönemmiş doğum koçu öyle demişti bana
Olsun canim bu indirimi kacirdiniz birdaha yakalarsınız insallah son ayda da alsan olur arabayi o zamana karar verirsin hemTravel istiyorum ısrarla ama karar veremedim görümcemde baston puset var ilerde İnşâAllah onu kullanırım diyorum yine de düşün düşün kafam Allah bullakE bebekte çalışanlar eşime diyor ki keşke şubatta gelseydiniz indirim vardı. Kaç kere gidelim dedim eşime bende iyi değildim zaten de ne zaman dedin diyo
Dinlenince ayaklarını uzat azcık dinlen tekrar devam etYa agir kaldirma falan yokta kendimi yoruyorum farkinda olmadan sanirim oturunca anliyorum belim falan kopuyor
Eşim benden de kararsızOlsun canim bu indirimi kacirdiniz birdaha yakalarsınız insallah son ayda da alsan olur arabayi o zamana karar verirsin hem
Hem bahar hem ilac hemde gida alerjim var normalde nisan mayis gibi fenalasirdim ilacta kurtarmazdi igne vurulurdum hergünHepsiburada da hafta sonu anne-bakım ürünlerinde kampanya vardı,ben de o çantadan almadım hatta alsam mı diye düşündüm,kararsız kaldım,109 liraya kadar görmüştüm
Alerjik astımım yok ama polen alerjim var,Nisan,Mayıs gibi polenler ortaya çıkınca benim de hastalığım başlıyor.Kış gribinden beter bir grip yaşıyorum,alerji ilacı kullanmam gerekiyor,ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum,yarın doktoruma soracağım.Eğer senin de polenler filan tetikliyorsa,mutlaka astımını tetikleyen birşey vardır Nisana kalmadan işlerini halletmeye çalış
Teşekkür ederim kızlar önerileriniz için ,burun damlası aldım,kullanmaya başlayacağım
InsallahDinlenince ayaklarını uzat azcık dinlen tekrar devam etbişeycik olmaz inş kuzu
Amin canim insallah senin birde ekstra zor geciyor haklisinEşim benden de kararsıztravel alalım diyordu iş yerinde arkadaşı baston al boşver demiş az önce aramış diyo ki baston bakalım Alırız İnşâAllah ya ama şimdiye kadar bulantı yüzünden çıkamıyordum şimdide sırt ağrıları başladı ve halsizlik Rabbim yardımcımız olsun hepimizin
109 lira iyi fiyatmış alsaydınız keşke. gelenler beğeniyor hep.Hepsiburada da hafta sonu anne-bakım ürünlerinde kampanya vardı,ben de o çantadan almadım hatta alsam mı diye düşündüm,kararsız kaldım,109 liraya kadar görmüştüm
Alerjik astımım yok ama polen alerjim var,Nisan,Mayıs gibi polenler ortaya çıkınca benim de hastalığım başlıyor.Kış gribinden beter bir grip yaşıyorum,alerji ilacı kullanmam gerekiyor,ama şimdi hamilelikte nasıl olacak bilmiyorum,yarın doktoruma soracağım.Eğer senin de polenler filan tetikliyorsa,mutlaka astımını tetikleyen birşey vardır Nisana kalmadan işlerini halletmeye çalış
Teşekkür ederim kızlar önerileriniz için ,burun damlası aldım,kullanmaya başlayacağım
Çok tatlı oluyorlar. Bayıldım o konseptlere. Şu tatliliga bak ya:)Çok saol canım,daha güzelleri senin olsunUyku filinin üzerine yatırıp,resim çekeceğim,o yüzden aldım
Ben aliexpressten aldım şuan evde değilim ama geldiğinde fotolarını eklemiştim bi bak istersen :)lequeen'den gri çanta alan arkadaşlar kimlerdi ya keşke görseler :/ aldığınız çantaların fermuarları gümüş rengi mi altın mı? aliexpress'te gri olanların fermuarlarını hiç sarı görmedim ama bana instagramdan gelen gri çantanın fermuarlar sarı. şüphe ettim.
Ben AliExpress ten aldım fermuarı sarı çanta da gri bu aradalequeen'den gri çanta alan arkadaşlar kimlerdi ya keşke görseler :/ aldığınız çantaların fermuarları gümüş rengi mi altın mı? aliexpress'te gri olanların fermuarlarını hiç sarı görmedim ama bana instagramdan gelen gri çantanın fermuarlar sarı. şüphe ettim.
Daha çabuk yoruluyoruz sanki. Ben öyle oldum. Ağırlıkta heralde:). Arada hep kendine molalar yarat, her fırsatta dinlenmeye çalış fıstık.Merhaba kizlar bugün takvimimde bu haftalardan itibaren kendini fazla yormayacaksin falan filan yaziyordu. Bizim bu ara hem nisan telasi var hem odamizi komple degistiriyoruz badana boya mobilya secme isi falan surekli disardayim en az 3 4 saat yuruyorum bir sorun olmaz heralde dimi ? Birde alerjik astim hastasiyim ben bu aralar beni yine bahar alerjim zorlamaya basladi benim gibi olan arkadaş varmi acaba ?
Evet biz konuştuk: ))cok iyi almissin.konusmasini ne yapacaksin ki zaten 2 saniyede ölçüp gormek yetiyor.gereksiz ozelliklere 3 5 kati fiyat odemeyede hic gerek yok.freyahel seninle mi konuşmuştuk ateş ölçer mevzuunu tam emin olamadım ama ben hafta sonu BT 65 olanını aldım FT 70 i mağazalarda bulamadım yeni geldiğinde çok fiyat farkı olur dediler internetten de almak istemedim aradaki tek fark da Türkçe konuşması dediler bu özellik benim için önemli değil dedim ve aldım 170 TL ye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?