2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Kızlar kaç haftalık kaç aylığa denk geliyor diye geçen gün konuşulmuştu bu tabloda güzel açıklanmış

Eklentiler

• IMG_8587.webp
    22,8 KB · Görüntüleme: 90
Canım sarısıda vardı ben gri aldım fermuar kısmıda gri. Ama sarı fermuarda vardı.

eminönü'de havuzlu han'a gittik bebeğe çok güzel alışveriş yaptık hastane çıkışlarından pijamalara çoraplarına dek. fiyatları piyasaya göre çok ucuz falan değil ama seçenek çok ve kumaşlar dandirik değil. toplu alışveriş yapacaksanız seçenekleriniz arasında olsun, indirim yapıyorlar nakitte. 150 lira gibi bir indirim yaptılar.

havuzlu han'da lohusa mağazaları da var bu arada. sadece bebek değil. gezerken aldığım emzirme atletlerini kaybetmişiz :/ bu ara bir şanssızlık gidiyor bende.

Benim gümüş renk canim orjinalmi degilmi diyemi tereddut ettin acaba aliekspresten aldim ben bu arada

Eklentiler

• 20190201_150617.webp
    119,5 KB · Görüntüleme: 100
Ben de evde birkaç deneme yaptım stabil gibi duruyor bakalım inşallah sağlıklı günler olsun da çok gerek kalmasın kullanmaya bu arada medisana da iyidir medikal firma sonuçta iyi günlerde kullan

S Serylady evet orjinal olmamasından şüphe ettim ama sarısı da varmış. başka nasıl anlayabilirim bilmiyorum : bu arada yanlışlıkla fotoğraf koymuşsun farkettin mi :) alıntıda çıkar diye alıntılamadım

Suan farkettim ve is isten gecti kaldiramiyorum fotografi bari cok yazi gelsinde üstüne gerilerde kalsin napayim

Canın sağolsun o telaşede muhakkak oluyor böyle şeyler. Eminönü benimde aklımdaydı hamile kalmadan önce ama gözüm kesmiyor hiç gitmeyi civilden aldım ben. Eminönü esnafını hiç sevmiyorum. Ne zaman gittiysem üç kağıtçılara denk geldim İndirim yaptık dediklerine de inanasım gelmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…