2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
evet geneli üç kağıtçı gerçekten. indirim yapıyoruz demeleri de yalan. ama kartla ödeseydik 1150 ödeyecektik nakit olunca 1030'a düşürdü. indirim dediğim böyle yani :) ben ödemedim zaten eşimin ailesi karşıladı

S Serylady Feeling07 şikayet et butonunun yanında üç nokta var. düzenle butonu ona basınca çıkıyor. ama mesajları editlemenin belirli süresi var o süre doldu muhtemelen. yöneticiye mesaj atınca siliyor. mune'ye yaz istersen.

Sure doldugu icin ben silemedim rica ettim sildiler saol canim

Salopet defactodan almistim canim sildirdim resmi ben silemiyormusum zamani dolmus
İyi bari canım çok güzelmiş bende hamile pantolonu alıcam hiç beğenemedim defactoda beğendim oda 90 liraydı 3 ay giyceğim pantolonada o kadar para vermek istemedim ama alıcam galiba başkada beğenemedim çünkü

Yw ben kendim begendim ama kendim odemedim dogumgunu hediyesi gibi birseydi yoksa hamilelikte cok kiyafet alinmasini mantikli bulmuyorum sonra giyemiyorsun cunkü

Kızlar birşey sorucam ;
Şimdi benim arkadaşım asgari ücretten çalışıyor,Doğum iznine çıktı ,maaşını Ptt’den Alıyor.2.maaşını aldı ,toplamda 5.400 lira para aldı.İlk çocuk yardımı ve emzirme parası içerisinde ,başka alacağı para varmı,çünkü internette sadece rapor parası .6.400 lira çıkıyor

Peşinde zaten indirim oluyor hep. Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın İnşâAllah. Neler aldın böyle 1000₺ falan tuttu Bende iki takım 10lu hastane çıkışı bir pelüş battaniye bi kadife battaniye üçlü organik çorap emzik eldiven 230₺ falan tuttu

Ben aldım canın defacto dan pantolon mecbur alınıyor..2 hamile eşofman aldım bir tayt aldım birkaç tişört nisana kadar idare eder diye.. mayısı da elbiselerle geçiririz hazirana evde pijamaya döneriz yine :)

Ben aldım canın defacto dan pantolon mecbur alınıyor..2 hamile eşofman aldım bir tayt aldım birkaç tişört nisana kadar idare eder diye.. mayısı da elbiselerle geçiririz hazirana evde pijamaya döneriz yine :)
Ne kadara aldın pantolonu? Bende eşofman aldım iki tane tayt aldım şimdilik kışlık tunik giyiyorum tşört almadım hiç havalar ısınınca kısa kollu alıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…