2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Ne kadara aldın pantolonu? Bende eşofman aldım iki tane tayt aldım şimdilik kışlık tunik giyiyorum tşört almadım hiç havalar ısınınca kısa kollu alıcam

80 tl canım 79 küsürlü bişeydi.. Hm nin kalıpları bol oradan bir eşofman aldım M beden çok rahat giyiyorum oda 70 tl..

80 tl canım 79 küsürlü bişeydi.. Hm nin kalıpları bol oradan bir eşofman aldım M beden çok rahat giyiyorum oda 70 tl..
Açık mavimi benim baktığım pantolonda öyleydi başka pantalonların paçası bos bol duruyodu ama o denediğimin dar güzel duruyodu

Emzirme önlüğü almadıysanız bakın isterseniz ben aldım az önce deseni baya hoşuma gitti

ben şimdiye dek tek bir çorap dahi almamıştım onlar alışverişe götüreceğiz dediği için. gidince de her şeyini baştan aşağı aldım. 2 hastane çıkışı, 10'a yakın 0-3, 3-6, 6-9 ay çıtçıtlı badi, 3 pijama takımı, 5 alt pijama, müslin ağız bezleri, 3 tulum, 5 alt üst takım, önlükler, çoraplar, şapkalar, eldivenler, atletler, hastanede giymek için lohusa takımı, emzirme sütyenleri atletleri, 1 peluş kışlık battaniye, 1 nohut battaniye, bebek tırnak bakım seti. onca ay bir şey almamanın acısını çıkardım

teşekkür ederim. sen de güle güle güzel günlerde kullan inşallah. dışarı çıkabilmeye başlamana sevindim.

valla bnde yiyorum cips vazgeçilmezim zaten napim baya azalttım ama canım pek istemiyor

Canım lequeen aldım ben aliexpressten 20 günde geldi 95 liraya aldım çok kaliteli tavsiye ederim bi çantaya o kadar para verme derim
Evet canim aliexpres daha uygun. Hic almadim ordan cesaret edemedim. Sanirim instagram sayfalarida ordan getirip satiyor. Iki canta alirim o fiyata valla

Evet canim aliexpres daha uygun. Hic almadim ordan cesaret edemedim. Sanirim instagram sayfalarida ordan getirip satiyor. Iki canta alirim o fiyata valla
Cesaret edilmicek bişey yok canım satıcı iyiyse yorumları falan al ben baya şey aldım ordan geçte olsa geliyo.

Siyah kot dar paça canım.
Paçası bol inen eşofman aldım..
Hm den aldigim da dar paça eşofmanlardan
Benim beğendiğimde şuydu üstümde çok güzel durdu ama alıcam kesin tam baharlık altına beyaz spor ayakkabı üstünede beyaz bol bi tşört oh

Eklentiler

• 5E5C6856-E548-47C8-9BF2-D0F7FDDA33D7.webp
    312,2 KB · Görüntüleme: 53
Benim beğendiğimde şuydu üstümde çok güzel durdu ama alıcam kesin tam baharlık altına beyaz spor ayakkabı üstünede beyaz bol bi tşört oh

Begendiysen al tabi canım ya hamileligin de tatlılığı başka giyinelim gezelim madem bizim için yapmışlar kıyafet alalım

Canmcm 32+0 32+6 arası alman gerekiyor tam olarak sen de mi öğretmensn
Teşekkürler canımm yok öğretmen değilim kamudayım ama :)
32+0 olmak gerek canım
Teşekkürler canım
Fıstık benimkini doktor hesaplandı. Tam23 Nisan'a geliyor. Benden hesaplayabilirsin. O da tam 32 artı 0 oluyor.
Teşekkürler canım 8 nisan oluyor benmde sanırım, ctesi doktora gideceğim konuşurum ben de bu konuyu :)

Herşeyi bitirmişsin nerdeyse güle güle kullansın bebişin

Kızlar bu kum sancısı beni mahvediyo parol içtim başka napsam bilemedim erken doğum olur diye de korkuyorum
Geçmiş olsun geçenlerde eşim döktü de mahvoldu. Doktor bol hareket bol su dedi. O da hoplaya zıplaya dolandı durdu ama tabi hamile olunca öyle hoplayıp zıplayamıyosun da taş düşsün diye. İlaç kullanabiliyomusun doktor ne dedi ?

Yaaa bize de atar mısın minnoş şeylerin resmini bayılıyorum bebiş kıyafetlerine bakmayıı

Benim aliexpressten aldığım sarı değildi fermuarları

Oh iyi yapmışsın canım güle güle kullan hepimiz sağlıkla kullanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…