2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Biz de sonunda mobilyalarımızı aldık
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldık eğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece

Eklentiler

• 5CEEF30F-1825-4D28-9FA5-3AF37F41E47A.webp
    323,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 6F330F3F-457F-4397-9C35-CBF248292746.webp
    126,8 KB · Görüntüleme: 62
  • 5C2281BC-A7DD-416F-A93F-08D828C4A8CA.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 68
Odada sabit dolap olduğu için şimdilik sadece bunları aldık eğer ev değiştirirsekte takımın dolabını alacağız sadece
İyi günlerde kullan canım ,çok güzel olmuş ,halıyı nerden bakacaksın,ben çok kararsız kaldım

Banada bol su dedi doktorum bugün 3 lt içtim ama bana mısın demedi cumartesi üroloji doktoruna gidicem canım bide o baksın eşinin sancıları kaç gün sürdü canım

Kızlar ya benim 3-4 saatır kesintisiz süren karın ağrım var. İşin ilginç tarafı tek taraflı sadece korkmalımıyım acaba ? Öyle dayanılmaz bir ağrı değil ama korkuyorum, ağrıyan bölge sağ alt karnım kasıklarım değil yani.

Banada bol su dedi doktorum bugün 3 lt içtim ama bana mısın demedi cumartesi üroloji doktoruna gidicem canım bide o baksın eşinin sancıları kaç gün sürdü canım
[/
Selam ben 2 defa böbrek taşı düşürdüm.İkisini de Gireboru suyu ile düşürdüm,aktardan almıştım.Sabahları aç karna bir bardak içtim ve çok şükür ağrısız bir şekilde ,düşürdüm.Eğer düşürmeseydim lazerle kırılacaktı.En son düşürdüğümde 2 haftalık hamileymişim,tabi ben hamile olduğumu bilmiyordum.Hamilelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama sancısını çok iyi bilirim.Doktoruna mutlaka danış,eğer onay verirse kullan.Uzak durman gerekenleri de söyleyim sana;
Maden suyu
Yoğurt suyu çok geçmiş olsun

İyi günlerde kullan canım ,çok güzel olmuş ,halıyı nerden bakacaksın,ben çok kararsız kaldım
Kuzum ben halı almıycam o odaya bi tane halı almıştm hem deseni güzel hem kullanmadım hiç hem de makinede fln yıkanabiliyor ilk etapta halı düşünmüyorum o yüzden :) ama odaya stor perde yaptıracağm instagramdan isimli fln

Canim gaz sancisi olabilir. Yarina kadar devam ederse mutlaka doktora git ama. Karin agrisi onemli cunku. Maden suyu ic ayaklarini sicak tut geciyor mu takip et. Gecmis olsun belki usutmussundur..

Yaaa bize de atar mısın minnoş şeylerin resmini bayılıyorum bebiş kıyafetlerine bakmayıı
hastane çıkışlarımı anneme götürdüm göstermek için dönerken almayı unuttum onları çarşamba günü geri alınca atabilirim ama diğerlerinden çektim. tabii hepsini değil :)

Eklentiler

• IMG-20190311-WA0011.webp
    48,4 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20190311-WA0008.webp
    49,5 KB · Görüntüleme: 66
  • IMG-20190311-WA0007.webp
    85,5 KB · Görüntüleme: 71
  • IMG-20190311-WA0013.webp
    113,7 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG-20190311-WA0010.webp
    101,3 KB · Görüntüleme: 64
  • IMG-20190311-WA0009.webp
    45 KB · Görüntüleme: 63
  • IMG-20190311-WA0004.webp
    36,1 KB · Görüntüleme: 61
  • IMG-20190311-WA0012.webp
    38,9 KB · Görüntüleme: 65
hastane çıkışlarımı anneme götürdüm göstermek için dönerken almayı unuttum onları çarşamba günü geri alınca atabilirim ama diğerlerinden çektim. tabii hepsini değil :)
Gule gule kullan canim hepsi cok guzel. Kiz bebek beklemek ayri bir tatli sanki ben oglusuma boyle suslu seyler alamiyorum

Gule gule kullan canim hepsi cok guzel. Kiz bebek beklemek ayri bir tatli sanki ben oglusuma boyle suslu seyler alamiyorum
teşekkür ederim erkek bebekler için de çok güzel şeyler var ki artık. mini minnak kıyafetlerin hepsi bence çok tatlı. siz de güle güle kullanın aldıklarınızı.

Çok tatlıii, ben de çilek mobilya düşünüyorum, güle güle kullansın bebisin inşallah.

Ya yerimm ne kadar güzel şeyler almışsın öyle,kaliteli de gözüküyorlar bayıldım sağlıcakla doğsun da giysin kuzu yahuu

Ben de evde birkaç deneme yaptım stabil gibi duruyor bakalım inşallah sağlıklı günler olsun da çok gerek kalmasın kullanmaya bu arada medisana da iyidir medikal firma sonuçta iyi günlerde kullan
Actim saat basi kizimin atesini olctum iyi gibi biraz daha deneyeyim.ben dahabonce beurer kullanan biri olarak cok iyi fiyata almissin ve iyi yapmissin diyorum.medikal firmaymis evet baktim daha guvenilir geliyor medikaller bana.ins hic ihtiyacimiz kalmaz kullanmaya

Suveno marka olanlara o fiyati soyledi. Cokta guzeldi aklim kaldi. Pazarlik oluyor mu? Instagramdan hic alisveris yapmadim da
Ya ben yapiyorum he kabul ederler etmezler keyifleri bilir pazarlik sunnettir diye girisyorum valla ne yapayim hersey pahali ve bende seviyorum pazarligi : ))

Harikaa kiz bebek guzelligi işte herseyi mest ediyor insani saglikla giysin insaallah

Ya yerimm ne kadar güzel şeyler almışsın öyle,kaliteli de gözüküyorlar bayıldım sağlıcakla doğsun da giysin kuzu yahuu
inan daha güzel çok şey vardı ama yanımda üç kişi olduğu için kim neye heves ettiyse onların istediklerini de aldım herkesin gönlü olsun diye. bundan sonraki alışverişlerimi tek yapacağım aldıkça atarım amin. hepimizinki sağlıkla gelsin.

Harikaa kiz bebek guzelligi işte herseyi mest ediyor insani saglikla giysin insaallah
evet ne görse almak istiyor insan. kendimi hep "sen daha cahilsin hangi ay ne giyer bilmiyorsun elinde kalır" diye diye dizginledim :) amin. senin oğluşun da sağlıkla gelsin giyinsin.

evet ne görse almak istiyor insan. kendimi hep "sen daha cahilsin hangi ay ne giyer bilmiyorsun elinde kalır" diye diye dizginledim :) amin. senin oğluşun da sağlıkla gelsin giyinsin.
Olsun neler neler cikacak hem zaten yaz bebisinle cikip alirsin ihtiyac durumunda.
Amin ins arkadasim : )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…