2019 Haziran Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    314
Benim de kızım olacak inş o yüzden gördükçe ekstra heyecanlanıyorum at tabiiii

Canim gaz sancisi olabilir. Yarina kadar devam ederse mutlaka doktora git ama. Karin agrisi onemli cunku. Maden suyu ic ayaklarini sicak tut geciyor mu takip et. Gecmis olsun belki usutmussundur..
Evet canım haklısın sanırım gaz sancısı çok berbat bir ağrı

hastane çıkışlarımı anneme götürdüm göstermek için dönerken almayı unuttum onları çarşamba günü geri alınca atabilirim ama diğerlerinden çektim. tabii hepsini değil :)
Maşallah, güle güle kullansın kuzucuk hepsi çok güzeel Gerçekten kız bebiş kıyafetleri ayrı güzel oluyor
Çok tatlıii, ben de çilek mobilya düşünüyorum, güle güle kullansın bebisin inşallah.
Teşekkürler canım inşallahh
Güle güle kullanın ben de bunlardan alıcam ne kadar sürede teslim ediyorlarmış ?
Teşekkürler canım , semt sordu 2 hafta sonra pazartesi teslim edilecekmiş

Merabalar herkes iyidir inşallah bugün kontrol vardi normalde 26+6 ama ultrasonda 26+3 çıktı sizlerde de oluyor mu böyle çok şükür herşey yolundaymis ama insanin aklina takiliyor tokluk şekeri bakıldı inşallah oda iyi çıkar

Ben de senin yaptığın gibi belli aralıklarla ateşimi kontrol ediyorum şimdilik iyi evet ben araştırma yapmıştım başlarda biraz, beurer e iyi yorumlar okumuştum ama en çok senin ben kullandım ve iyiydi demen etkili oldu sağol canım valla beurer almasam medisana yada omron aklımdaki diğer markalardı yani yorumlara göre onlar aklımdaydı o yüzden ben de senin memnun kalacağını düşünüyorum inşallah inşallah hep sağlıklı olsunlar bebişlerimiz

Ohh iyi yapiyorsun dene tabi birde bebegin odasinda durmali her zaman yani o ortamin sicakliginda kalmali ki atesi dogru algilasin.ben kizimi onunla buyuttum uzun zaman kullandim sonra bir arkadasima ihtiyaci vardi verdim hala kullaniyor.
Sende medikal diyince ben arastirdim icim rahatladi medisana icin : ))cok tesekkur ediyorum.ikiside alman mali daha cok hastanelerde kullanilan markalar

Kızlar günaydın kontrolden geliyorum bebeğim bi hafta önden çıktı.Bir de doktor bu bebeğin göbeği niye böyle büyük şeker mi var acaba SSN de dedi.Kafama çok taktm perşembe şeker yüklemesi yaptrcam mecburen sonuca göre diyet mi verir artık nolır bilemiyorum.Moralin bozuldu ayrıca bebeğin de eşi az aşağıdaymş

Kızlar lütfen benim ve bebeğim için dua edin.Dun gece uyumaya hazırlanırken birden kanama başladı hemen ambulansla hastaneye geldik plesanta biraz aşağıda olduğu için kanama olmuş.hic bir belirti olmadan aniden oldu.geceden beri burdayım takip altında olacakmisim.lavabo harici kalkmak yasak bundan sonra.erken doğum riskine karşılık ciğer geliştirici iğne hemen yapıldı.bugunde yapılacak.kanamam çok şükür azaldi inşallah tamamen kesilir.Allah hiç birimizin kucağını boş bırakmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…